Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
DegenGambler ::
Borut, sej ne obstajajo samo manj 0.000001$ vredni shitkojni. Vse je šlo krepko gor. Ti si moraš pa razširit obzorja pa ne vlagat v BTT, TRON in ostalo sranje.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish
- Petyr Baelish
BlackDeath ::
DegenGambler je izjavil:
Musk naj raje proda Bitcoin, preden bo šel /2 ali pa /5 in bo občutil, kaj pomeni kupiti na vrhu.
Si pogledal koliko denarja ima Musk in koliko v BTC? Tudi če defaulta mu ne bo hudega, trust me
XRPNERD ::
Me pa zanima kje je oni XRPNERD ko se je oglasil v petek ali četrtek kako za vikend pade v pon pa raste... kako kaj te besede ko iz 1 vikenda sklepamo na vedno enako
Evo, točno to sem napisal. Stran 305.
"Običajno gledam v ponedeljek zjutraj na coingecko vse rdeče ja. Pa naj bo to 5%, 10%, 30%, ... Običajno ni zeleno."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XRPNERD ()
enemon ::
Me pa zanima kje je oni XRPNERD ko se je oglasil v petek ali četrtek kako za vikend pade v pon pa raste... kako kaj te besede ko iz 1 vikenda sklepamo na vedno enako
Evo, točno to sem napisal.
"Običajno gledam v ponedeljek zjutraj na coingecko vse rdeče ja. Pa naj bo to 5%, 10%, 30%, ... Običajno ni zeleno."
Ok, pol gremo kmalu nazaj gor očitno.
gandolfino ::
Pa kaj je zdaj to vsi make weak hands ko malo zaniha
če bi vsi tako trepetali in panično prodajali ko en dan ni rasti bi se res nasledni trenutek dol vsipalo!
HODL and STFU
če bi vsi tako trepetali in panično prodajali ko en dan ni rasti bi se res nasledni trenutek dol vsipalo!
HODL and STFU
Evo, točno to sem napisal.
Malo mi je edino žal, da nisem videl posta od uporabnika tonis, ker sem imel naštiman target za DOT na 37.
Bodimo hvaležni za HODL. Ta strategija nam je dala vsa 3 največja imena kripto teme na slotechu, Nodija, Vazelina in Matota.
Če bi fantje ubrali katero drugo strategijo, jih danes najbrž ne bi bilo z nami na forumu.
Če bi fantje ubrali katero drugo strategijo, jih danes najbrž ne bi bilo z nami na forumu.
- Petyr Baelish
- Petyr Baelish
BorutO ::
DegenGambler je izjavil:
Borut, sej ne obstajajo samo manj 0.000001$ vredni shitkojni. Vse je šlo krepko gor. Ti si moraš pa razširit obzorja pa ne vlagat v BTT, TRON in ostalo sranje.
brez skrbi ... sem si lastil par bnb coinov ... zdaj, ko je tak nestabilen, kupujem enega.
Sveti Elija alias Elon Allmighty zbudi se, rabimo tvojo pomoč - samo en tvoj twit lahko reši dan!
tommorrow ::
Jaz sem 2018 zafrknila vse, kar se je dalo. Potem nisem počela več nič, samo HODL. Zdaj mi gre v plus. Zame je očitno bolje, da nič ne počnem :).
Nabavil ripla zdaj pa čakam dobre novice iz triala.. če bo novica da so se pogodili gre cena gor x3
Slabše pa tak ne more bit ker je v USA že tak delistan
Slabše pa tak ne more bit ker je v USA že tak delistan
Jaz sem 2018 zafrknila vse, kar se je dalo. Potem nisem počela več nič, samo HODL. Zdaj mi gre v plus. Zame je očitno bolje, da nič ne počnem :).
Zakaj mam občutek da berem svojo kripto življensko zgodbo?
S to razliko da sem pol s shitcoini po crashu prišel takrat iz 0.5 na 0.1 BTC..
Bolš da bi samo 'počel nič'..
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
PrihajaNodi je izjavil:
Ko mislis da slabse ne more biti poglej Tezos.
Tezos je 'Reverse Bezos' .. se nasprotje od uspešnega projekta
Edit: se pravi nasprotje od uspešnega projekta
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gandolfino ()
kow ::
DegenGambler je izjavil:
Bodimo hvaležni za HODL. Ta strategija nam je dala vsa 3 največja imena kripto teme na slotechu, Nodija, Vazelina in Matota.
Zakaj si ti potem na forumu?
perci ::
Nodi si sedaj, ko je v fiatu, prav želi, da bi šlo dol. Hkrati ga daje tak fomo, da ne ve če bo zdržal, čeprav se zaveda, da ni pametno....
Jaz sem v kripto prišel po 2018 bullrunu. Prav tako se pa nimam za veliko ime kripto teme.
- Petyr Baelish
- Petyr Baelish
DegenGambler je izjavil:
Jaz sem v kripto prišel po 2018 bullrunu. Prav tako se pa nimam za veliko ime kripto teme.
DegenGambler morda ne...tvoji alter-egi so pa bili že prej.
PrihajaNodi ::
Nodi si sedaj, ko je v fiatu, prav želi, da bi šlo dol. Hkrati ga daje tak fomo, da ne ve če bo zdržal, čeprav se zaveda, da ni pametno....
Sj sm ze hotu buy back nrest...sam dobr bom se mal pocaku.
Ni mi vsec ta balon, ene 400m al pa 500m se dol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Ukroti fomo, priložnost bo prišla. Ampak mogoče bo šele čez eno leto, tko da morš bit sposobn to krotit.
DegenGambler je izjavil:
In kdo so velika imena kripto teme? No, razen starosta kakob. Me res zanima, haha.
Ukroti fomo, priložnost bo prišla. Ampak mogoče bo šele čez eno leto, tko da morš bit sposobn to krotit.
Ti si pripravljen s fiatom al si kesiral? Sj bom po pravici povedu, sem naredu buy back pa v sekundi pusnu 1500 eur. Sm reku nikol vec:) Ni to zame. Ni tolk hudo kot FB developer.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Evo američani so se zbudili, ICX gre že nazaj, hitro kupite :)
Kam nazj v kanal al iz njega?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
imam fiat na menjalnicah ampak se ne pripravljam, samo ni se mi ga še dalo dol vzet.
Če bi pa slučajno prišla neka nezemeljska priložnost, bi jo pa izkoristil. Ampak je ne pričakujem.
Če bi pa slučajno prišla neka nezemeljska priložnost, bi jo pa izkoristil. Ampak je ne pričakujem.
kiFni ::
DegenGambler je izjavil:
Musk naj raje proda Bitcoin, preden bo šel /2 ali pa /5 in bo občutil, kaj pomeni kupiti na vrhu.
musk je kupu pri 30... novica pa objvljena pri 50...
imam fiat na menjalnicah ampak se ne pripravljam, samo ni se mi ga še dalo dol vzet.
Pametno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ce naredimo zoom out. Zacelo je moonati jeseni in edini resni dip do sedaj je bil Januarja. Jaz mislim, da gremo nekaj casa sideways (okoli 50k), ali pa celo visje.
Vedno dodam isto (ce ne bo nekega zakonodajnega eventa ali defi katastrofalnega eventa). Kaj Fincen ipd. nameravajo, nimam pojma.
Vedno dodam isto (ce ne bo nekega zakonodajnega eventa ali defi katastrofalnega eventa). Kaj Fincen ipd. nameravajo, nimam pojma.
Kow, zate, ki si bolj tehnično podkovan. Morda bi se splačalo, če bi si pogledal Solano in sedaj novo izdani AMM Raydium.
- Petyr Baelish
- Petyr Baelish
Ce naredimo zoom out. Zacelo je moonati jeseni in edini resni dip do sedaj je bil Januarja. Jaz mislim, da gremo nekaj casa sideways (okoli 50k), ali pa celo visje.
Samo višje lahko gremo, ker je prerok Matohamed1989 napovedal 300k!
Eh, klasično. Tresla se je gora, rodila se je miš.
Po tem kar ste nekateri pisali tu na forumu, sem mislil, da smo vsaj pri 40k$ trenutno. Smo pa pri 55k$, kar je višje kot 2 dni nazaj. Weak hands ...
Po tem kar ste nekateri pisali tu na forumu, sem mislil, da smo vsaj pri 40k$ trenutno. Smo pa pri 55k$, kar je višje kot 2 dni nazaj. Weak hands ...
- Petyr Baelish
- Petyr Baelish
DegenGambler je izjavil:
Eh, klasično. Tresla se je gora, rodila se je miš.
Kdo pravi da je ze konec?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
seniorman ::
Hvala bogu sem že v pol-penziji, da mi je vseeno kaj se zdaj zgodi. Lahko pa napumpate cene še ful, da vam dumpam še preostale holdinge. When I do I'll say thank you :)
Likalnik ::
FAntje za XRP...kakšna napoved...danes zjutraj je bil visoko...sedaj že pada...naj prodam ali čakam?
ViperR ::
https://panteracapital.medium.com/what-...
Kaj pravite na panterino napoved 100k+ v jeseni? Jih ze nekaj casa berem pa kar dobro napovejo
Kaj pravite na panterino napoved 100k+ v jeseni? Jih ze nekaj casa berem pa kar dobro napovejo