» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
256 / 1556
»»

gruntfürmich ::

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ob teh obrestnih merah in povprečni rasti borz se skoraj ne splača nič kredita poplačat.

itq pa večina ljudi, ko gradi bajto, nima nič več prihrankov ker vse zagoni za cigle. tako da če s prihrankom špekuliraš nisi čudak, ampak samo del množice.

Edino kar pač jaz sumim grunt da je vseeno dobro da poplačam del kredita da nimam na tako obdobje, ker pol zmanjšam možnost da gredo OEM gor... tu vidim potencialno nevarnost.

aja, jst sem strogo za fixno obrestno mero. druga varianta je trenutno loterija kot švicarji.

ampak če boš pa s svojimi špekulacijami odplačal kredit in ti še bo ostalo, boš pa car.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

BorutO je izjavil:

Pa material ni tako drag, no ... dragi so delavci in vzdrževanje + priklopi. Cigli tudi niso dragi. Če poznaš dobre prijatelje, ti za zelo majhen denar pomagajo zazidati hišo. Mogoče ne bo štimalo do milimetra po diagonalah, ampak pod streho pa boš. ;) Še vedno pa se vsaj meni ne splača graditi hiše, rajši jo kupim že dokončano, da se še samo vselim notri oz. (do)kupim opremo.
Dokler ne bodo coini narasli na vsaj 50k evrov čistega profita z že odštetimi davki, potem se mi sanje za hišo končno začnejo uresničevati, še posebej, ker me žena že na veliko pegla kdaj bo kaj. ;)
Najemnine s stroški plačujem vse skupaj 700 evrov na mesec brez težav, a kredita mi nočejo dati, ker za njih nisem očitno sposoben 350 ali pa 400 na mesec plačevati ...

To je vse lepo in prav, dokler ne pogledam na trg in vidim samo grde designe hiš ki so na voljo... recimo jaz si želim malo hiško 100m2 pritlično, z malo ravnico (parcela max 600m2) z max 1 drevesom (po možnosti takim ki ga ne obrezuješ kot je češnja, ipd.) ter lepim tlorisom kjer so 3 sobe in ena velika povezana kuhinja in dnevna.

Pol pa pogledam na trg pa so vse hiše nadstropne, nimajo prilagojeno za življenje na starost ali dostop z vozičkom če bog ne daj rabiš itd...pa še barvne kombinacije so čudne, medtem ko imam jaz najraje sivo belo notranjost (štoki vrat in vrata, ploščice, kuhinja)

Tako da ja, če hočeš bajto ki ti je všeč, jo moraš zgradit.

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

ob teh obrestnih merah in povprečni rasti borz se skoraj ne splača nič kredita poplačat.

itq pa večina ljudi, ko gradi bajto, nima nič več prihrankov ker vse zagoni za cigle. tako da če s prihrankom špekuliraš nisi čudak, ampak samo del množice.

Edino kar pač jaz sumim grunt da je vseeno dobro da poplačam del kredita da nimam na tako obdobje, ker pol zmanjšam možnost da gredo OEM gor... tu vidim potencialno nevarnost.

aja, jst sem strogo za fixno obrestno mero. druga varianta je trenutno loterija kot švicarji.

ampak če boš pa s svojimi špekulacijami odplačal kredit in ti še bo ostalo, boš pa car.

Jah samo kredita na 28 let ne dobiš z fiksno nikjer =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

IL_DIAVOLO ::

Pa vzames na 10 z visjim obrokom.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

SuperKripto ::

Mato, ce ni ponudbe na trgu, si jo sam naredi. Te pride manj casa kot pa bi delal za kredit toliko let.

paradoxxx ::

Kaka je to kripto srenja tule na ST, po tem zadnjem pogovoru?
a. brez službe
b. okol minimalca
c. < 1500
d. ...

(neto)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: paradoxxx ()

ni vazn, koliko imas, 1 enoto ali pa milijon enot brezvrednega papirja ali virtualnih stevilk. Vse kar je vazn, kar jes in pijes, kaj mislis, kaj obcutis, kaj oddajas energijo iz sebe, kaj ustvarjas itd.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: GupeM ()

SuperKripto je izjavil:

Mato, ce ni ponudbe na trgu, si jo sam naredi. Te pride manj casa kot pa bi delal za kredit toliko let.

Nikakor, sam bolje znam delat za denar in plačat drugim da gradijo kot pa obratno... če bom sam gradil bo bajta zanič, tako kot meni drugi plačajo da za njih uredim kaj drugega kar znam bolje od njih, to je osnova trgovanja storitev.

Če pa ti meniš da je bolje da sam ročno kopam kot nekoga plača mz bagerom pa izvoli be my guest.

paradoxxx je izjavil:

a. brez službe
b. okol minimalca
c. < 1500
d. ...

d... če je v bruto =) Ampak saj nima veze to... imaš folk na minimalcu ki je podedoval marsikaj pa dela dalje na minimalcu :)

Btc se je ustalil, to je dobro dečki

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

endelin ::

Že dva dni zapored je kripto bumpnil ko je v Aziji dopoldne.

BorutO ::

Pa niti ni to nateg, no ... saj se je od nekdaj trgovalo prvo blago za žival, blago za blago, nato še le z denarjem. Le da se vse draži. Če je 1000 let nazaj hiša stala 100 evrov, recimo, pa zdaj pač stane 100.000 evrov. Standard življenja je veliko boljši kot nekoč, pa tudi veliko zahtevnejši in naprednejši. ;) Je pa res, da cene ne določajo proizvajalci, ampak trgovci. Kmet za tono pšenice dobi okoli 200 evrov - še to je verjetno preveč, zdaj pa si zračunaj koliko ti mlinar zaračuna za eno kilo moke, nato se cena samo veča iz rok do rok.

Kaj boš s kreditom do 30 let? :o ... takrat že lahko umreš, kredit pa otrokom prepustiš? ... Čim prej se ga odplača, pa imaš mir. Jaz sem delal skoraj 8 let po tujini kot terenski delavec, šparal sem si za hišo ... ker še takrat nisem imel resne, sem si bedak šel kupit in skeširat nov avto za 24k evrov. Danes, 7 let kasneje pa se tepem po glavi ... Novega avta več nikoli ne kupim, razen kako Teslo oz. dobrega električnega, pa še to bom na lizing vzel. Zdaj pa še ostale prihranke mečem v coine. ;) V bitcoin ne bom metal niti centa, razen, če z ostalimi shit coini toliko zaslužim, da si bom lahko z njimi kupil cel bitcoin, ampak, če bodo shitcoini lepo rasli, bom se tistih držal. bitcoin je trenutno zame shitcoin, shitcoin pa bitcoin. ;)

Vcasih so moski bili mojstri za vse. Vsa hisna opravila, tudi gradnja his je bila mala malica.Danes so zgleda moski postali res pozensceni, ki znajo delat samo pisarniska ali lazja fizicna dela?

Zgodovina sprememb…

paradoxxx ::

Mato989 je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Nikakor, sam bolje znam delat za denar in plačat drugim da gradijo kot pa obratno... če bom sam gradil bo bajta zanič, tako kot meni drugi plačajo da za njih uredim kaj drugega kar znam bolje od njih, to je osnova trgovanja storitev.

Če pa ti meniš da je bolje da sam ročno kopam kot nekoga plača mz bagerom pa izvoli be my guest.

paradoxxx je izjavil:

a. brez službe
b. okol minimalca
c. < 1500
d. ...

d... če je v bruto =) Ampak saj nima veze to... imaš folk na minimalcu ki je podedoval marsikaj pa dela dalje na minimalcu :)

Btc se je ustalil, to je dobro dečki

Neto mislim. Zanima me, kolko ste pri jobu iznajdljivi, običajno se to preslika tudi drugam, ni pa seveda nujno.

Evo še Kcs mi je zrastlo ćez 100usd nazaj gor. Pa Caravertical.

Edino ki se ne premakne je TheKey:))

Ne vem ce bi se nasi predniki smejal ali jokal ko bi videli danasnje generacije, ki ne znajo narest osnovnega za zivljenje, to je zgradit si bivalni prostor. To je v bistvu ena velika smramota kam smo prisli. Kako bi se taksni ljudje znajdli, ce bi se recimo nekaj zgodilo, kjer bi se zaustavil sistem, penzije, place pa ni? Pa to je osnova, ki bi ga mogel znat vsak moski.

hehe ... jaz sem pa za 280 mio enot kupil kar nekega nategnjenega shitcoina - TIC TicTalk ... wtf ... Mogoče se pa vserje. :P Bo dovolj, če nekoč pride vsaj do 0,001 :)

Machete ::

Daj borut skuliraj se malo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

SuperKripto je izjavil:

Ne vem ce bi se nasi predniki smejal ali jokal ko bi videli danasnje generacije, ki ne znajo narest osnovnega za zivljenje, to je zgradit si bivalni prostor. To je v bistvu ena velika smramota kam smo prisli. Kako bi se taksni ljudje znajdli, ce bi se recimo nekaj zgodilo, kjer bi se zaustavil sistem, penzije, place pa ni? Pa to je osnova, ki bi ga mogel znat vsak moski.

Pa kdo pravi da ne znamo zgradit... ampak nekaj je ZNAT ZGRADIT, drugo je pa ZNAT ZGRADIT PO STANDARDIH PROTIPOTRESNE IN VARNE GRADNJE...

A ti znaš postavit nuklearko oziroma proizvajat dovolj elektrike za samooskrbo? Znaš naredit čip za PC s katerega tipkaš te nebuloze? Daj ne nabijaj no

Ta res vidi samo stevilke in nic drugega lol
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ta res vidi samo stevilke in nic drugega lol

Ja tole bo epic fail ja še dobro da mu je vseeno za keš, take rabimo!

Vsaj vzami middle ground, ce ze bitcoina nočeš porkamadona.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Mato, načrte za hišo ti naredi arhitekt, notri vriše vse možno za varnost proti potresu itd ... ti, če pa načrt znaš brati, pa lahko isto kvalitetno zgradiš, kot neki zidar. Mogoče ne boš zgradil hiše v enem mesecu, kot bi jo zidar, boš pa jo v dveh ali pa v treh. Vse se da. Pri nas doma sta foter pa dedek od nekdaj vse sama popravljala, ata je sam zgradil zraven en del štale, pa ni noben zidar ... vse je naredil tip top. Če se 100% potrudiš v delo, ki ga želiš narediti, lahko narediš boljše kot pa neki zidar, ampak bo trajalo zagotovo dlje časa, da ga boš dokončal.

Il_diavolo, pa če je zastonj, no.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BorutO ()

BorutO je izjavil:

Mato, načrte za hišo ti naredi arhitekt, notri vriše vse možno za varnost proti potresu itd ... ti, če pa načrt znaš brati, pa lahko isto kvalitetno zgradiš, kot neki zidar. Mogoče ne boš zgradil hiše v enem mesecu, kot bi jo zidar, boš pa jo v dveh ali pa v treh. Vse se da. Pri nas doma sta foter pa dedek od nekdaj vse sama popravljala, ata je sam zgradil zraven en del štale, pa ni noben zidar ... vse je naredil tip top. Če se 100% potrudiš v delo, ki ga želiš narediti, lahko narediš boljše kot pa neki zidar, ampak bo trajalo zagotovo dlje časa, da ga boš dokončal.

Il_diavolo, pa če je zastonj, no.

Ampak torej glih to, da mora arhitekt narisat načrt že pomeni da ne zmoreš vsega sam ali? Boš tudi sam potegnil kanalizacijo, elektriko po zemlji, priklopil varovalke in štrom ali boš klical elektro?

Skratka vrsta nekih zadev je ki jih ne moreš ali SMEŠ sam, tu pa zadetek aquafriend sanja kako sem jaz pussy ker NE ZNAM sam, ampak ne razume med standardom in smiselnostjo in tem kar bi lahko nardili če bi bila apokalipsa in bi pač nardili zasilno bivališče

gandolfino ::

Musk pravkar twitnil o BTC - one coin to rule them all

Instant buy 1/3 portfelja z moje strani

Borut dela po sistemu: slepa kura tudi zrno najde!
Mogoče se mu pa dejansko vserje pri enem in bo enkrat res milijonar (v tajskih bahtih)
Možnosti za to ima 0.1%:D

Zezz ::

gandolfino je izjavil:

Mislm da mamo tega Muska že vsi poln K, zdej čakamo da Twitne Biden :D

Zdej bo revež tok desperate da bo sam nekaj nabavu, da bo zodovoljiv svoj ego.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zezz ()

Ja slepa kura bo zrno v kratkem času težko našla, zato si je pa treba vzeti čas. :) Zato bom vse te shitcoine pustil par let notri, oz, dokler ne bom malo tu pa tam zasledil, da je en od teh omenjenih zrasel zelo veliko ... če se bom še sploh spomnil v katere sem vse vložil. :P Vsaj upam, da od binanc ne bom pozabil gesla. :P

Zezz je izjavil:

gandolfino je izjavil:

Mislm da mamo tega Muska že vsi poln K, zdej čakamo da Twitne Biden :D

Kaj boš mel poln k vizionarja in hkrati uradno najbogatejšega zemljana?!:))
Moja fundamentalna analiza mi pravi da gre BTC gor vsaj za 3% zaradi tega twita8-)
(Btc se mal teže pumpa ko Doge..)

BorutO je izjavil:

Ja slepa kura bo zrno v kratkem času težko našla, zato si je pa treba vzeti čas. :) Zato bom vse te shitcoine pustil par let notri, oz, dokler ne bom malo tu pa tam zasledil, da je en od teh omenjenih zrasel zelo veliko ... če se bom še sploh spomnil v katere sem vse vložil. :P Vsaj upam, da od binanc ne bom pozabil gesla. :P

To je nardil moj kolega 2017... ko je šlo vse dol je rekel kurc gleda pustil shitcoine, danes jih pol ne more prodat od pol se gesla ne spomni... skratka ven je pobral še manj kot če bi takrat dvignil.

Ne priporočam. Ampak tvoj denar, ti privoščim če boš milijonar samo dvomim

PrihajaNodi ::

Delajte na sebi in vlagajte v svoje zdravje! Vse ostalo samo najde pot...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mile ::

Vsakic ko gre doge na support Musk twitne..ampak zgleda nima vec efekta

doktorproof ::

BorutO je izjavil:

Pa material ni tako drag, no ... dragi so delavci in vzdrževanje + priklopi. Cigli tudi niso dragi. Če poznaš dobre prijatelje, ti za zelo majhen denar pomagajo zazidati hišo. Mogoče ne bo štimalo do milimetra po diagonalah, ampak pod streho pa boš. ;) Še vedno pa se vsaj meni ne splača graditi hiše, rajši jo kupim že dokončano, da se še samo vselim notri oz. (do)kupim opremo.
Dokler ne bodo coini narasli na vsaj 50k evrov čistega profita z že odštetimi davki, potem se mi sanje za hišo končno začnejo uresničevati, še posebej, ker me žena že na veliko pegla kdaj bo kaj. ;)
Najemnine s stroški plačujem vse skupaj 700 evrov na mesec brez težav, a kredita mi nočejo dati, ker za njih nisem očitno sposoben 350 ali pa 400 na mesec plačevati ...

Si se pa zelo zgodaj poročil!

BorutO je izjavil:

Samo pazi da slepa kura vmes ne crkne od lakote..:))

Musk vizjonar? Prej špekulant z prevelikim egom.

Mah, on je isti tip človeka kot mi. Ne mara vlade, dela tako, kakor sam hoče, hoče cel svet prepričati, da vsi vlagajo v valut coina, kateri pač zaupa, tudi jaz bi recimo rekel, da je BTT (recimo) prihodnost človeštva, samo zato, da mi profitek zraste, se zna šaliti na svoje podvige in padce, se pogovarja z vsakim itd ... med tem, ko ostali milijarderji hodijo okoli s kravatami, z njimi se lahko pogovarjaš samo, če si mu všeč oz. mu zastaviš točno določena vprašanja itd ... Je pa res, če Muska ne bi bilo, bi električni avto bil takšen, kot 10 let nazaj ali več, ko so na strehi avta imeli sončne kolektorje namontirane, američani bi se še vedno z rusi vozili. Je pa res, da projekta, ki se ga Musk loti, ga izpelje do konca, edino kar ga pri tesli trenutno moti je, da ima premalo tovarn, da bi vse te avte, tovornjake in jahte izdelal. Samo počakajte, da začnejo izdelovati električne tovornjake, potem bo tesla šla v nebo, isto za cybertrucka ..

SuperKripto je izjavil:

Vcasih so moski bili mojstri za vse. Vsa hisna opravila, tudi gradnja his je bila mala malica.Danes so zgleda moski postali res pozensceni, ki znajo delat samo pisarniska ali lazja fizicna dela?

Eni smo še taki, je pa res, da... recimo temu "nismo več rosno mladi".

doktorproof je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Daj ne bluzi... ti znaš nardit VSE sam? Naredi mi pol PC vse od rude naprej... NE MOREŠ IN NE ZNAŠ, case closed.

Nehajte se hvalit in nabijat o tej vsestranskosti ker nimate ne znanja ne orodja da bi bili neodvisni 100%.

Borut@ Musk ne mara vlade?? :) Brez te vlade in njenih subvencij bi bil navaden povprečen bogataš :)

Kaj Musk je twitnil in ne gre več par jurjev instantno gor?>:D

Musk je trumpa zagovarjal (uradno ga ni), zato pa ga je trump podprl, pritisnil na guvernerje itd, da so nazaj odprli samo zaradi njega teslo, isto je bil trump tisti, ki je spacex rešil pred bankrotom, ko je nasi nakazal ogromno milijard in 1,5mrd je spacex pokasiral itd. Človek svoje denarje notri vlaga. Lep primer sta spacex in tesla leta 2008, ko sta obe firmi bili tik pred bankrotom ... notri je vložil ves svoj denar, šel je na vse ali nič, in zdaj je en od najbogatejših zemljanov.

endelin je izjavil:

Kaj Musk je twitnil in ne gre več par jurjev instantno gor?>:D

Čakaj, v zda sredi noči oz. zgodaj zjutraj, v evropi pa tričetrt folka dela ali pa še spijo. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BorutO ()

energetik ::

BorutO je izjavil:

Čakaj, v zda sredi noči oz. zgodaj zjutraj, v evropi pa tričetrt folka dela ali pa še spijo. :)
Zadnje 2x, ko je twitnil, je šlo po parih min ful gor. 1x je bilo ob 9h po našem času.
Očitno njegovi tviti ne delujejo več tako zelo. BTC praktično ni mrdnil.

Neon87 ::

GRT drvi na 8. mesto CMC:)

Mato989 je izjavil:

doktorproof je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Daj ne bluzi... ti znaš nardit VSE sam? Naredi mi pol PC vse od rude naprej... NE MOREŠ IN NE ZNAŠ, case closed.

Nehajte se hvalit in nabijat o tej vsestranskosti ker nimate ne znanja ne orodja da bi bili neodvisni 100%.

Daj smiri doživljaj, brez PC-ja komot (pre)živiš. Preverjeno! Sem večino življenja preživel brez PC-ja, interneta, pametnih telefonov... dobro so vas sprogramirali. Če je to hvaljenje, potem se lahko pohvalim, da obvladam vse kar je potrebno za preživetje. Dokazano! Je pa res, da je čedalje manj dovoljeno. In tisti, katerih se to najbolj tiče so/ste povsem pasivni!

Borut@ mnogo mnogo pred Trumpom je Musk že dobival subvencije od države nima to niti ene veze s Trumpom lol

tommorrow ::

Borut dela podobno kot jaz januarja 2018, s tem da pri meni je bilo zafrčkanih okoli 1000 eur. Še zdaj nisem čisto ven iz izgube, čeprav me bojo upam rešili nekateri malo boljši kojni. Skratka Borut, pazi, kaj počneš :).

Ful težko je bit s fiat na borzi.

Anney ::

endelin je izjavil:

Ful težko je bit s fiat na borzi.

Res je. :)

Ne rata mi je kupit po ceni , ki sem si jo vpiknil v glavo, zgleda jo bom pri 1EUR, pod mus. :D
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

jimyboy ::

Imam nekaj vprašanj glede Binance Locked staking.

1. Če prekineš obdobje 30-60-90 dni dobiš kovance takoj nazaj ali dan kasneje ?
2. Če prekineš obdobje ti vzamejo vse obrestne kovance ali samo del ?
3. Če prekineš predčasno dobiš nazaj vse kovance ki si jih sprva vezal ?

Predvsem me zanima če kovanec glih nabije v ceni na borzi, če prekineš dobiš isto sekundo nazaj ali ne. Govorim za Locked staking.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Dejte še predlagat kak low profile coin.

Nodi, maš kaj?:D ti maš srečno roko s coini ki jih ne kupiš:D

doktorproof je izjavil:

Mato989 je izjavil:

doktorproof je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Daj smiri doživljaj, brez PC-ja komot (pre)živiš. Preverjeno! Sem večino življenja preživel brez PC-ja, interneta, pametnih telefonov... dobro so vas sprogramirali. Če je to hvaljenje, potem se lahko pohvalim, da obvladam vse kar je potrebno za preživetje. Dokazano! Je pa res, da je čedalje manj dovoljeno. In tisti, katerih se to najbolj tiče so/ste povsem pasivni!

Se strinjam. Sem odraščal na kmetih, daleč stran od mest in večjih naselij ... Skoraj vso hrano smo si doma pridelali, imeli smo (oz. še imata) ogromen vrt, ogromno hektarjev njiv in gozda ... Ker je najbližja tehnična oz. gradbena trgovina bila 30km stran, smo pač se doma po svoje znašli in kaj naredili. Moj foter je sam naredil prikolico za prevoz živih živali, jaz sem mu povsod stalno pomagal in sem se ogromno naučil od njega. In moji najbolj gledani videi na youtube so, kako kaj izdelati doma, kar pač imaš pri roki, ne pa igrice (če tudi jih igram kdaj pa kdaj). Moja žena mi je pred leti rekla, da niti ne ve kako se ogenj zaneti? Ko sem jo pri starših postavil pred peč, sem ji rekel, probaj zakuriti ... je znala, ampak ne tako, kot bi mogla. Od kar ima mene, ogromno stvari ve, še dobro, da jo zanimajo stvari tako tehnične kot gospodinjske stvari. Tudi svojega otroka učim kako kaj narediti, da je čim bolj samostojen. Moje otroštvo je bilo tako, da smo se od jutra do večera igrali s sosedi in kaj ustvarjali. Z črnega odpada smo nosili domov akumolatorje, motorčeke, kable, in smo si sestavljali kaj na štrom preko akumolatorja. Pri tabornikih pa nikoli nisem rabil biti, ker sem vse to že znal, kar so oni tam učili.
Noben se pa ni rodil na tem planetu, ki bi vse vedel, taki človek na tem planetu ne obstaja. Osnove za preživetje pa imamo verjetno skoraj vsi v generacijah od 30+ dalje.

Ok. a se lahko držimo teme, bitte?

Čokoladko ::

Te kurčeve binance launchpad listinge se splača kupit takoj po listingu. Recimo SPF na Binance. Iz 1.25 na 4.5 v 1 dnevu. Ampak tole je zame malo zlovešči znak. Shitcoini gredo gor. A je to januar 2018?

tommorrow je izjavil:

Borut dela podobno kot jaz januarja 2018, s tem da pri meni je bilo zafrčkanih okoli 1000 eur. Še zdaj nisem čisto ven iz izgube, čeprav me bojo upam rešili nekateri malo boljši kojni. Skratka Borut, pazi, kaj počneš :).

Jaz sem tudi že jurja eur zapravil. Glih tu okoli, s tem, da se me še drži profit okoli 1000 usd. :P

In to je bila zadnja investicija... zdaj pa bom samo čakal. :) Edino, če bitcoin pade na kakih 5k ali pa ethereum na par evrov. :P
««
256 / 1556
»»