» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
155 / 1556
»»

demogill ::

SuperKripto je izjavil:

demogill je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Zato ker 90 procentov trejdarjev ne bo vedelo kje izstopit pri shortu. Pa zato ker je to igra na sreco.

Sam obrnes chart na glavo, gor al dol povsod moras vsaj priblizno vedeti kje izstopis.

Po mojem mnenju je shortat parabolicno rast en velik gembling. Ce mi lahko razlozis pri kateri ceni se odlocis za short in zakaj? To shortas enourne svece? Skalpiranje?

Skalp. Svece so za en drek, 1M

perci je izjavil:

RSI ti v taksnih razmerah ne pomaga prav dost, ker previsok RSI lahko traja mesece in medtem naredi veckratnik cene.

Noben indikator ti nič ne pove, razen po filingu poznavanje dinamike trga.

Tocno tako

Zgodovina sprememb…

• spremenil: demogill ()

tonis ::

tonis je izjavil:

Vprašanje za experte, ali je vzorec pravi?

Vzorec je bil pravi, target pa dosežen. (sem pa tja mi kakšna rata 8-))

res je pa škoda da od expertov nihče ne napiše nič..

Pa BTW, RSI veliko pomeni. Ko so urni RSIji nafilani tam okrog 90, pa če je poleg tudi dnevni krepko nad 80, potem je korekcija samo što nije.
Jutri bo tedenski RSI na 95 (poglejte kdaj je bilo to nazadnje - 10let?) pa tudi stoch rsi je naliman na vrh.

perci ::

eksperti niso neumni, da bi risali premice in navajali indikatorje

tonis je izjavil:

tonis je izjavil:

Vprašanje za experte, ali je vzorec pravi?

Vzorec je bil pravi, target pa dosežen. (sem pa tja mi kakšna rata 8-))

Pa BTW, RSI veliko pomeni. Ko so urni RSIji nafilani tam okrog 90, pa če je poleg tudi dnevni krepko nad 80, potem je korekcija samo što nije.
Jutri bo tedenski RSI na 95 (poglejte kdaj je bilo to nazadnje - 10let?) pa tudi stoch rsi je naliman na vrh.

Grafi? Za kaksen foreks bi se slo, kripto ne verjamem naj kolegi potrdijo ali obrzejo, pennyi sploh ni sans.

Ovrzejo*

Zgodovina sprememb…

• spremenil: demogill ()

SuperKripto ::

Tisti, ki so lovili teh par procentov shortanja v prejsnjem bull runu 2017, so na konc dobili ven manj bitcoina kot ce bi samo pustili na miru. |AAmpak hej, mogoce vam zdej rata, ker je zdaj tether fud in bog ve kaj bo z bitcoinom.

PrihajaNodi ::

SuperKripto je izjavil:

Tisti, ki so lovili teh par procentov shortanja v prejsnjem bull runu 2017, so na konc dobili ven manj bitcoina kot ce bi samo pustili na miru. |AAmpak hej, mogoce vam zdej rata, ker je zdaj tether fud in bog ve kaj bo z bitcoinom.

Sj je jasno da se 90% trejderjev opece.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

SuperKripto je izjavil:

Kdo normalen shorta ko je uptrend??

fishsticks ::

Jaz

Lep volume na xtzu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Rad bi samo opozoril, da je btc v razmerju s teslo pravkar prisel spet testirat support linijo. Mislim, da tale graf marsikdo uposteva, vsaj nekateri boti so verjetno programirani tako. Pravtako se mi zdi pomemben podatex dollar currency index, ki je tudi na prelomnici. kar se tice btc/usd je zdaj ravno sedi na 50 moving average na 4h grafu. Zato je pomembno, ali se tukaj obdrzi na vseh teh supportih ali ne.

Zgodovina sprememb…

Kot zanimivost. Bitcoin je na 4h grafu prvic zakljucil sveco pod 50 moving average crto. Nazadnje je bilo to pri 18k. Sicer je to samo 4h graf zato morda ni vreden toliko. Je pa en manjsi kazalec za malo vecjo previdnost. Sicer btc v razmerju s teslo bomo morali cakat se priblizno 19 ur do zakljucka dnevne svece. Trenutno nekje na supportu, mogoce minimalno pod supportom.

Zgodovina sprememb…

A_A ::

in potem nisem prodal zvečer :) jbg na napakah se učimo al kako bi rekli :)

Mato989 ::

A_A je izjavil:

Naslednjič pa boš in bo šlo pol gor... brezveze se to sekirat... če si bil tu leta 2017 bi to že vedel in samo zamahneš z roko, zmeraj ko sem hotel lovit market z temi dipi sem se na koncu opekel...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

Naslednjič pa boš in bo šlo pol gor... brezveze se to sekirat... če si bil tu leta 2017 bi to že vedel in samo zamahneš z roko, zmeraj ko sem hotel lovit market z temi dipi sem se na koncu opekel...

ja saj sem se že tudi jaz opekel, ampak nekako mam občutek, da bo tole šlo malo dlje dol :) bomo videli

A_A je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

ja saj sem se že tudi jaz opekel, ampak nekako mam občutek, da bo tole šlo malo dlje dol :) bomo videli

Če maš taki občutek pol spet pravim, prodaj =) Boš pač malo profitiral ;)

Machete ::

Polovico sem dal večraj v fiat panda. Povejte, ko se vam bo zdelo dovolj low za nazaj it.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Polovico sem dal večraj v fiat panda. Povejte, ko se vam bo zdelo dovolj low za nazaj it.

Zakaj bi mi to tebi povedali, saj boš te sam videl ali? =)

Več glav več ugane.

Machete je izjavil:

kaj pa nisi včeraj povedal, bi mogoče še jaz sledil :)

Zdaj sem buybackal. Ne sledi mi, ker ponavadi gre kontra mojemu ugibu.

Franz21 ::

???

???

Verjetno nekateri veste, da je v trendu navzdol prejsnja leta pri bitcoinu imel velik ucinek cme futures. Ker cme ne trejda cez vikend, se naredi praznja luknja ali gap, ki ga je v bear trendu vedno zapolnil. Zdaj ne vem ce to deluje tudi v bull marketu, ker leta 2017 tega cme futures ni bilo, se mi zdi. Ce pa bi slucajno spet zapolnil gap, je naslednji gap priblizno malo nad 25k, kjer je trenutno tudi dnevni 50 moving average. Ampak nimam pojma do kam bo slo. Ker je prevec odvisno od raznih dejavnikov. Tether, kripto regulacije, korona, zda predsedniske volitve itd. ampak fora je, da je gap tudi nizje, je vec gapov dol.

Zgodovina sprememb…

tommorrow ::

Pozdrav vsem.

spet so si taveliki napolnili vrečice :)

kow ::

Nisem velik. Evo, uspelo mi je povecati vrecice mojih potencialno neshitkojnov. Mislim, da se bo danes trg, vsaj malo, odbil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

DegenGambler ::

tommorrow je izjavil:

Pozdrav vsem.

Kok casa te ni bilo nic naokoli. Ze prodala vse? :)

Perci pa zadel vrh za prodajo. Mora bit dober filing 8-)

Zgodovina sprememb…

tonis ::

Smo že pristali na luni?

//v dveh dneh padlo za 2 fib levela.

Trenutno je na btc tesla grafu cena ze krepko pod suportom. Ce se dnevna sveca po nekem cudezu ne zakljuci nad suportom, je naslednji btc tesla graf suport priblizno v taksnem dosegu, da bi mogoce res nekak se ujemal s priblizno 25k. Bomo videli.

Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::

Pismo, se mi je zdelo da je bil balon. Nič gremo u fabrko kva pa čmo druzga? Dokler ne prodaš ne izgubiš...
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

25 je moj guess korekcijski target isto. Ker od 25 navzgor je šlo za očiten forced pump grow. Vseeno nisem prepričan, da bo šlo v eni špuri do tja.

Ja. Nikol ne ves. Vmes so sicer tudi drugi suporti, recimo trendlinija in pa dnevna 20 moving average na priblizno 31k oziroma malo vec ali malo manj. Jaz ugibam predvsem zarad cme gap in pa zarad tesla razmerja.

DegenGambler je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Pozdrav vsem.

Kok casa te ni bilo nic naokoli. Ze prodala vse? :)

Perci pa zadel vrh za prodajo. Mora bit dober filing 8-)

Niti dotaknila se nisem ničesar. še nisem sploh iz minusa :)

jst računam odboj na 30k supportu, nekje do 35k, potem pa spet dol

šloganje, da se razume

gandolfino ::

PIVX +80, ZEN +55% pa še mnogo drugih na +30
Kak bi se dalo zvohat keri shitcoini se pumpajo in predvsem kdaj se bojo?
Ker to ni isti pump/dump iz tiste grupe Discord saj tam po pol minute vse pade

perci je izjavil:

šloganje, da se razume

A crap, torej ne bom nikoli na nuli :)

gandolfino je izjavil:

PIVX +80, ZEN +55% pa še mnogo drugih na +30
Kak bi se dalo zvohat keri shitcoini se pumpajo in predvsem kdaj se bojo?
Ker to ni isti pump/dump iz tiste grupe Discord saj tam po pol minute vse pade

Kakob ma nos za te stvari. Sam nece delit

tommorrow je izjavil:

perci je izjavil:

šloganje, da se razume

A crap, torej ne bom nikoli na nuli :)

Ce kupis Tezos bos
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Sej daje SHA-je gor.

Drmr ::

perci je izjavil:

Sej daje SHA-je gor.

Heh tolk se s temi SHAji drazi, da bom danes ob priliki preveril ce je bil kater izmed njiju tale, ki ju omenja gandolfino.

Upam da polnite vrece, da ne bo potem cez eno uro/jutri/cez en teden, ko bomo nazaj na 40k jok, jooj kaj nisem kupoval ob tisti korekciji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drmr ()

gandolfino ::

perci je izjavil:

Sej daje SHA-je gor.

Kaj so SHA-ji in kam jih daje? Na svoj twitter?? Hvala za pojasnilo8-O

Včasih je dajal kašno ime kojna sem, zdaj pa mu grejo na jetra imbecili, ki mu potem težijo, ker je zadeva naredila samo x5.
Zato sedaj raje daje dvojni SHA256 hash sem gor, da glih vsak papak ne razume.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

A110 ::

začel minat par dni nazaj. včeraj zjutraj vrednost 9e, danes zjutraj malo manj kot 8 :))

hmmm, mogoče bo pa 35k support zdržal. Dvomim sicer. Če bi moral, bi nastavil nakup na 29,5k.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

zlabra ::

nej gre v k.. včeraj pri 30k izstopil, pol nazaj vstopil, dans pr 27 izstopil, i'm whales food

Zakaj izstapljate, počakajte raje da nekaj doseže pa je... če nimate not vsaj 30k je brezveze poizkušat profitirat tole... ker se boste pojebali kot sem se jaz ničkolikokrat.

Mato989 je izjavil:

Zakaj izstapljate, počakajte raje da nekaj doseže pa je... če nimate not vsaj 30k je brezveze poizkušat profitirat tole... ker se boste pojebali kot sem se jaz ničkolikokrat.

ker nočemo ostati brez vsega kot 2018 :)) imaš pa prav drugače ja

A_A je izjavil:

Mato989 je izjavil:

ker nočemo ostati brez vsega kot 2018 :)) imaš pa prav drugače ja

Na koncu pa še prej ostaneš brez vsega :D

Je tether fud sedaj priced in ali se gre se nizje?

endelin ::

Lahko se gre še nižje.
Tut v prejšnjem bullu je šel btc do 3k in potem nazaj na 1800eur.

da te popravim - v prejšnjem bullu je šel do 20k, potem smo imeli pa bear in je šlo do 3k

Si končal s kriptom Perci, ali boš dokupil, če sedaj pade pod neko ceno? Najbrž se v bear marketu seveda ponovno splača začet akumulirat.
««
155 / 1556
»»