Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
scythe ::
Pada ko kamen Še dober da nisem popoldan dokupil XLM, počakam da pade pod .20 pa dam noter 1.5ETH-ja :)
paradoxxx ::
Go with the flow, kako mislite, da ima kdorkoli na tem forumu kak hint, kaj se dogaja zadaj in ali gremo gor ali dol. Jaz samo upam, da bo še en dip, da mi še preostale buy orderje pobere
kakob ::
Bitcoin will go up faster and higher than you think.
Then it will go down faster and lower than you think.
Always the same.
Then it will go down faster and lower than you think.
Always the same.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
perci ::
PrihajaNodi ::
evo perci. morda ti bo ratalo podvojit stack :D
sej ves kako je to...ko gre dol ne upaš kupovat, ko gre gor ne upaš prodajat
in izgubiš dvojno :)
Tega smo se naučili pri Vazelinu. Stara šola
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč ::
pričakuješ večje? volume ne potrjuje tega padca.
Tole sem pričakoval v kratkem. Na žalost za mojo denarnico sem upal, da se bo to pričelo dogajati šele s torkom/sredo.
Ampak ok ETH se zaenkrat še drži nad gladino, Bitcoin in Cardano pa ko Petrinje zdele.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
endelin ::
Nedasemiveč je izjavil:
Tole sem pričakoval v kratkem. Na žalost za mojo denarnico sem upal, da se bo to pričelo dogajati šele s torkom/sredo.
Ampak ok ETH se zaenkrat še drži nad gladino, Bitcoin in Cardano pa ko Petrinje zdele.
a nis ti rekel da kao najkasnej danes začnes s prodajo?
PrihajaNodi je izjavil:
ja, stara šola luzerjev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
XRPNERD ::
Nedasemiveč je izjavil:
a nis ti rekel da kao najkasnej danes začnes s prodajo?
PrihajaNodi je izjavil:
ja, stara šola luzerjev
Mi verjameš, da sem želel ravno okoli tega časa se lotit?
endelin ::
SuperKripto ::
Me zelo preseneca odziv, glede na to da ste v kripto vecinoma ze nekaj let. Bitcoin naredi popravek 18 procentov pa ze taksna panika. Saj veste, da so popravki 40 ali 50 procentov cisto normalni tudi v bull trendu. Vso sreco vam zelim pri poskusanju zadet pravo dno in pravi vrh za trejdat.
Glede na dolocene izjave, pada ko kamen itd. Ce koga skrbi za korekcije, ima verjetno prevec vlozenega v kripto. Vcasih sem si zelo zelel vec kot 50 procente popravke sem gledal kot pozitivno stvar.
demogill ::
Pismo ljudje dobival ste ko je slo gor zakaj za vraga zdej nihce ne shorta.Tole se bo za mal ustavl na 36 pol pa spet dol
Zato ker 90 procentov trejdarjev ne bo vedelo kje izstopit pri shortu. Pa zato ker je to igra na sreco.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
SuperKripto je izjavil:
Glede na dolocene izjave, pada ko kamen itd. Ce koga skrbi za korekcije, ima verjetno prevec vlozenega v kripto. Vcasih sem si zelo zelel vec kot 50 procente popravke sem gledal kot pozitivno stvar.
Zakaj se ne bi pokomentiralo? Lahko bi bil zadaj kaksen konkreten razlog za padec, ocitno samo korekcija.
doktorproof ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ni igra na srečo, če držiš Tezos.
Ma isti kurac je vse! Ko gre BTC v dolino, gre vse za njim.
SuperKripto je izjavil:
Zato ker 90 procentov trejdarjev ne bo vedelo kje izstopit pri shortu. Pa zato ker je to igra na sreco.
Sam obrnes chart na glavo, gor al dol povsod moras vsaj priblizno vedeti kje izstopis.
Jaz bi bil vesel, ce noben ne bi kupoval bitcoina nasploh, nikdar, sem ze povedal zakaj. Jaz bi bil vesel, ce bi sel na niclo oziroma na na niclo, ampak da ga ljudje ne bi uporabljal.. Ampak je zelo tezko ugotovit, kaksne namene imajo iz ozadja. zarotniki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
PrihajaNodi ::
SuperKripto je izjavil:
Jaz bi bil vesel, ce noben ne bi kupoval bitcoina nasploh, nikdar, sem ze povedal zakaj. Jaz bi bil vesel, ce bi sel na niclo. Ampak je zelo tezko ugotovit, kaksne namene imajo iz ozadja. zarotniki.
Drži, bitcoin je trojanski konj elit.
Kaj je novga na Neout da tak šiba gor?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
SuperKripto je izjavil:
Jaz bi bil vesel, ce noben ne bi kupoval bitcoina nasploh, nikdar, sem ze povedal zakaj. Jaz bi bil vesel, ce bi sel na niclo oziroma na na niclo, ampak da ga ljudje ne bi uporabljal.. Ampak je zelo tezko ugotovit, kaksne namene imajo iz ozadja. zarotniki.
Retard.
SuperKripto je izjavil:
Sam obrnes chart na glavo, gor al dol povsod moras vsaj priblizno vedeti kje izstopis.
Po mojem mnenju je shortat parabolicno rast en velik gembling. Ce mi lahko razlozis pri kateri ceni se odlocis za short in zakaj? To shortas enourne svece? Skalpiranje?
XRPNERD ::
SuperKripto je izjavil:
Zakaj? A ne najdeš BTCja med kolerabo, korenjem in drugo zelenjavo v setvenem koledarju iz leta 1945? Ne veš kdaj sadit in kdaj pobrat?
DegenGambler ::
SuperKripto je izjavil:
SuperKripto je izjavil:
Po mojem mnenju je shortat parabolicno rast en velik gembling. Ce mi lahko razlozis pri kateri ceni se odlocis za short in zakaj? To shortas enourne svece? Skalpiranje?
Lahko gledas previsok RSI indikator kot Facebook dev
Btw, ~isti dan ko sem kupil 5478a80dff4a9eff436f7d17520148ffa37e8fedc008809e6f8868e8a978ca86 (ki je sedaj 70% up v USDT terms) sem alociral tudi 0.05% NAV v 0f59b977e5f3aef85a56fc53be40925aef7b7c37de710ddd8df62892b8c4a408 ki je sedaj 'samo' 10% up v USD terms. Imho podcenjeno.
Btw, eyes on the chart!
kakob, prvega najde, drugega ne, preveril 500 prvih na cmc.
kaksna panika?
First $5,000 candle in history.
Daily to.
Btw, ~isti dan ko sem kupil 5478a80dff4a9eff436f7d17520148ffa37e8fedc008809e6f8868e8a978ca86 (ki je sedaj 70% up v USDT terms) sem alociral tudi 0.05% NAV v 0f59b977e5f3aef85a56fc53be40925aef7b7c37de710ddd8df62892b8c4a408 ki je sedaj 'samo' 10% up v USD terms. Imho podcenjeno.
Btw, eyes on the chart!
Ja kako, meni so na ZS javili da so uspešno našli drugega.
Ko najdeš, ne objavit javno, je bolj fun tko.
EDIT:
Aja vidm zakaj ti nagaja če gledaš CMC.
Evo za CMC verzijo 8e17aede8e736e70df6c7156c2fdd9061803236fbfc9ee5c61caaf425e79e56b
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
profesjonalc ::
kaksna panika?
Daily to.
Btw, eyes on the chart!
Sem mel isto težavo, coine morš vzet it CoinGecko, če vzameš iz CMC zadeva ne deluje ;)
kaksna panika?
Daily to.
Btw, eyes on the chart!
EDIT:
Aja vidm zakaj ti nagaja če gledaš CMC.
Evo za CMC verzijo 8e17aede8e736e70df6c7156c2fdd9061803236fbfc9ee5c61caaf425e79e56b
Thanks, drži :)
Dober quick dip je bil, jaz sem uspel nekaj dobit po ceni 34600.
V susu prodas vecje kolicine, podres vse stop losse, pade do podna, buy low, pustis ostalim drobtinice in ponovi vajo, vmes pa se shortas. Mi smo samo gume ki se vrtijo na kolesju.
DegenGambler je izjavil:
SuperKripto je izjavil:
SuperKripto je izjavil:
Lahko gledas previsok RSI indikator kot Facebook dev
RSI ti v taksnih razmerah ne pomaga prav dost, ker previsok RSI lahko traja mesece in medtem naredi veckratnik cene.
RSI ti v taksnih razmerah ne pomaga prav dost, ker previsok RSI lahko traja mesece in medtem naredi veckratnik cene.
Noben indikator ti nič ne pove, razen po filingu poznavanje dinamike trga.
Ce je nekoc btc padel za 4000 dolarjev navzdol, je to bila katastrofa. Zdaj je pa to le 10 procentov. Morda se nekomu zdi 4000 zelo veliko. Ampak procentualno je zelo malo. Pedeset procentov je 20k.