» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
115 / 1556
»»

SuperKripto ::

Kar se tice monera. Ali res kdo misli, da gre res za privacy coin? Ste pozabili, da so ga forkali in prevzeli skodljivci? Od takrat naprej se spekulira, da ni vec anonimen.

mit3k ::

Zanimivo... a niso dogovorjeni, da se ne prodaja pred 500k? :D

Nigel Green, CEO of U.K.-based financial advisory firm deVere Group, has said he sold 50% of his bitcoin holdings over Christmas as the cryptocurrency’s price surged to record levels.

https://www.coindesk.com/devere-group-c...

temu se rece orkestriran fud pa orkestriran fomo

Facebook dev ::

No pač moramo se zavedat, da institucionalni vlagatelji najbrž ne bodo samo gledali, kako bo bitcoin šel gor in dol po 50%, ampak bodo probali tudi zadet kake trajde, lovit hype itd. Normalno da je prodal.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Edorta ::

Drmr je izjavil:

Kaj a to je to od korekcije al kaj? Moj fiat pa se vedno caka da gre v boj...

Jaz sem kupila nekaj ETH nazaj na 730. Fiat mi je čist mimo. Rdeč Suzuki Swift je moj autoček.

endelin ::

Facebook dev je izjavil:

No pač moramo se zavedat, da institucionalni vlagatelji najbrž ne bodo samo gledali, kako bo bitcoin šel gor in dol po 50%, ampak bodo probali tudi zadet kake trajde, lovit hype itd. Normalno da je prodal.

Ja, najebali bodo retailerji ne volkovi iz wall streeta:)) s tem da tipe znajo narest še dost vecji hype

Machete ::

A tu je vsak 2. account od vazelina?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

kow ::

Edorta je izjavil:

Drmr je izjavil:

Kaj a to je to od korekcije al kaj? Moj fiat pa se vedno caka da gre v boj...

Jaz sem kupila nekaj ETH nazaj na 730. Fiat mi je čist mimo. Rdeč Suzuki Swift je moj autoček.

Fukish.

Čokoladko ::

Tole gre nazaj gor. Anyway folk bi naredu dnar če sploh ne bi gledal cen od 5 do 10 let. Tole drkanje sem ter tja to ni nič. Seveda ob predpostavki, da kupiš po neki normalni ceni. Če pa že ATH potlej pa...treba čakat. Vseeno če kupiš eno low potencjal delnico.

doktorproof ::

Aha in katera je to normalna cena oz. kje je ATH?

Mato989 ::

Čokoladko je izjavil:

Tole gre nazaj gor. Anyway folk bi naredu dnar če sploh ne bi gledal cen od 5 do 10 let. Tole drkanje sem ter tja to ni nič. Seveda ob predpostavki, da kupiš po neki normalni ceni. Če pa že ATH potlej pa...treba čakat. Vseeno če kupiš eno low potencjal delnico.

Seveda, ampak če vložiš 500€, se pač trudiš da bi prišel na 5.000€... to pa je relativno težko brez tradanja, razen če se ti userje ATL oz. lokalni low na intervalu parih let (recimo BTC pri 3.500$ +/-)

Če pa vložiš 50.000€ pa je res najbolje vse vložit v BTC v parih mesecih in pozabit 3 leta... pa si verjetno garantirano na 100k.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Potem pa po kredit pa gasa, če je tako garantirano :]

Machete je izjavil:

Če bi ga dobil bi ga vzel =)

Senior Dev ::

Kdo je danes vseeno nazaj na šihtu kljub tej rekordni rasti Bitcoina? Roke gor. :D
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Dumber ::

Senior Dev je izjavil:

Kdo je danes vseeno nazaj na šihtu kljub tej rekordni rasti Bitcoina? Roke gor. :D

Vse prodal, in dal odpoved. :D

Sem dal 10x isolated margin short na bitcoin z vsem svojim vlozkom v pricakovanju odprtja newyorske borze.

Zdej pa upamo da ne naraste najprej na 33k 8-)

perci ::

Kdo je danes vseeno nazaj na šihtu kljub tej rekordni rasti Bitcoina? Roke gor.

Roka gor.

Seveda, ampak če vložiš 500EUR, se pač trudiš da bi prišel na 5.000EUR... to pa je relativno težko brez tradanja

S trejdanjem pa še težje :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

perci je izjavil:

Kdo je danes vseeno nazaj na šihtu kljub tej rekordni rasti Bitcoina? Roke gor.

Roka gor.

Seveda, ampak če vložiš 500EUR, se pač trudiš da bi prišel na 5.000EUR... to pa je relativno težko brez tradanja

S trejdanjem pa še težje :)

Odvisno... več folka poznam ki so vložili 500 in naredili 3.000€ kot tistih ki so vložili 500€ in po 1 letu pobrali ven 5.000€ ali 3.000€

Če ne vložiš vsaj 3-5.000€ oz. 3-5 svojih NETO plač, se nekih visokih gainsov težko nadejaš (v rangu 5 mestnih cifer) razen če hočeš čakat 5 let in reskirat hiperinflacijo da boš resda pobral 10k ven ampak bo kavica 100evrov :P

Sejbo ::

uf kar "burni" dnevi za nami.. jaz imam strategijo da cca polovico kripto sredstev držim "hodl" v cold wallet, polovico pa imam na borzi in trgujem za kratkoročni profit, dobičke pobiram hitro (ne čakam x2 ampak odvisno od situacije, 10-20% je že lep profit) po načelu bolje vrabec v roki kot golob na strehi, tudi čustveno se ne navežem na noben projekt, le te izbiram samo med top 30 - čez vikend naredil 20%+ z ETH (čeprav nisem prodal na vrhu grr ampak že včeraj pri 940 usd), danes pa po tej mini korekciji zataknil v XML ki se mi zdi da bi znal od vseh najhitreje narest 10-20%.

aja, po vsakem uspešnem tradeu si polovico dobička izplačam takoj na TRR ..

Facebook dev je izjavil:

Sem dal 10x isolated margin short na bitcoin z vsem svojim vlozkom v pricakovanju odprtja newyorske borze.

Seveda klasika. Odprem short in Bitcoin v 10 minutah gre iz 30600 na 31 ...

Likvidacijo imam pri 33582$. Tega bitcoin za zihr ne bi smel preseči preden gremo dol. Še par ur do odprtja borz.

Zgodovina sprememb…

Sejbo ::

Mato989 je izjavil:

Machete je izjavil:

Če bi ga dobil bi ga vzel =)

verjemi da je v tvoje dobro da ti ga ne dajo :))

Facebook dev je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Likvidacijo imam pri 33582$. Tega bitcoin za zihr ne bi smel preseči preden gremo dol. Še par ur do odprtja borz.

Jaz bolj ciljam da je to to in gre zdaj na 35k+

Fantki, nekaj moram priznat.
Januarja 2018 sem bil mal pred tem da grem po kredit za kripto.

Hvala bogu bi reku da ni blo ker bi ziher dal v deljeno 1000 icotr:D

Aston_11 ::

Facebook dev je izjavil:

Sem dal 10x isolated margin short na bitcoin z
Kaj to pomeni?

Facebook dev je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Si pa frajer, da BTC shortas v bullu.

Machete je izjavil:

A tu je vsak 2. account od vazelina?

Nikol nisem mel multi accountov;)

In to lahko potrdijo vsi tvoji alter egi :).

Pri današnjem crashu je Binance likvidiral za 190m long pozicij. Ojoj.

perci je izjavil:

In to lahko potrdijo vsi tvoji alter egi :).

:D

Ne pozabit, da lahk printajo denar iz nic in pumpajo kolikor zelijo. Nekaterim ni v interesu denar, ker ga ze imajo kolikor ga zelijo. Cilj je vas zvabit v virtualni cashless svet. Pa neuralink, ce veste kam vse to pelje. Na konc pa vam lahk zasezejo vse, ker bo vse pod nadzorom.

Zgodovina sprememb…

Ali voham razpadajočo mrtvo mačko?

Zakaj bi se ukvarjali s šithole obskurnimi crypto menjalnicami, če si lahko printajo denarčke po želji?

PrihajaNodi ::

perci je izjavil:

Ali voham razpadajočo mrtvo mačko?

Tezos?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ste videli, na elonovem tviterju, nad cem se tip navdusuje? Razen doge coinom seveda. Nad roboti, ki znajo ze plesat in izvajat akrobacije. Ja, kmalu lahk nadomestijo ljudi, ki bodo postali proti robotom prevec draga in nepotrebna delovna sila. Pa da ne govorim, da razvija projekt neuralink, ki vsadi cip v telo. In vsi mu ploskajo.

Zgodovina sprememb…

Fun fact: XTZ/BTC par je v zadnjih 4 mesecih padel za več kot 80%.

Pep3Laugh ::

ja tezos je res ratu stablecoin al kaj.

profesjonalc ::

SuperKripto je izjavil:

Pa da ne govorim, da razvija projekt neuralink, ki vsadi cip v telo. In vsi mu ploskajo.

Lahko verjameš teorijam zarote, kako te bo 5g čip nadzoroval z marsovci, ki izgledajo kot Bill Gates, ali pa bo ta čip vgrajen ljudem, so recimo gluhi, ali pa imajo kakšno drugo invalidno stanje :)

sej musk ima prav čez 10 let bodo roboti šefi, mi pa delali z čipi v riti.

profesjonalc je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Pa da ne govorim, da razvija projekt neuralink, ki vsadi cip v telo. In vsi mu ploskajo.

Lahko verjameš teorijam zarote, kako te bo 5g čip nadzoroval z marsovci, ki izgledajo kot Bill Gates, ali pa bo ta čip vgrajen ljudem, so recimo gluhi, ali pa imajo kakšno drugo invalidno stanje :)

Ni vse tako crno belo. Resnica je najbrz nekje vmes.

Denar bo na blockchainu, zamenjali nas bodo roboti, kajenje, alko, joški, povsod prepovedano.. :(

še malo pa bo vidli kaj bodo američani skuhali danes.

Potem pa nekega dne pride kao hack in pobere vse iz borz, menjalnic in bank. Ali pa samo huda gospodarska kriza. Potem pa nam ponudijo odpis dolgov in univerzalni temeljni dohodek pod dolocenimi pogoji. Da prepustis vso premozenje v skupno upravljanje. Pa mogoce, da se cepis. To je samo teorija, ki se govori na internetu.

Zgodovina sprememb…

Big gains in Ether,
Could this be another dream?
Or am I awake?

3 april 2019 (user/singlestateserenity)
(ether: 160$/USD)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

blazkj ::

Kaj je logika za tem, da bo sel btc dol ob odprtju borz? Je napovedan kaksen obcuten padec na borzi?

Ubistvu predvidevajo, da bi sle ahko delnice gor po odprtju borz. A sem kaj zgrešil?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blazkj ()

Jaz sem kupil bottom 29000, ne mi zdaj z nekimi padci tu opletat.

FB dev misli, da bodo playerji vnovcili vikend kripto dobicke in jih oplemenitili se na borzah. Trejders gonna trade.

imo eth 2k do konca tedna yolo. 8-)

blazkj ::

Pravi playerji lahko greyscalu narocijo, da jim proda assete izven borznega casa, tako da se mi ta logika zdi malo zgresena. Lahko da se motim

blazkj je izjavil:

Kaj je logika za tem, da bo sel btc dol ob odprtju borz? Je napovedan kaksen obcuten padec na borzi?

Ubistvu predvidevajo, da bi sle ahko delnice gor po odprtju borz. A sem kaj zgrešil?

To je vse meme na nekoga, ki je v nedeljo po božiču v tej temi napisal, naj se v ponedeljk pripravimo na crash, ker so bile borze zaprte zdaj za dalj časa.

Čisto podpiram, da vsak lahko piše karkoli. Da pa se nikoli ne oglasiš v tej temi in nato enkrat prideš v to temo in narediš tako neumno izjavo, tega pa ne odpustim.

Tukaj sta:

BorutO je izjavil:

Bitcoin pa že kar na 27.500usd... Kako se pozna, ker so borzr zaprte... Jutri pričakujem kar velik padec bitcoina, ko se bodo ostale delnice odprle za trgovanje.

Edorta je izjavil:

BorutO je izjavil:

Bitcoin pa že kar na 27.500usd... Kako se pozna, ker so borzr zaprte... Jutri pričakujem kar velik padec bitcoina, ko se bodo ostale delnice odprle za trgovanje.

Prodaja BTC in prenos na "podcenjene" delnice realnega trga. Po mojem imaš prav. Upajmo samo, da padec ne bo hud, in da že nekdo spodaj čaka z veliko denarja.

Zgodovina sprememb…

ampak res bi rad videl kdaj bo ta balon od tesle poču, ker to ni normalno kar so naredili v zanjem letu in pol, ampak verjetno je bolje za američani metat denar v delnice kot pa pustit v banki trenutno.

Kaj bo prej?
Dow jones na 40k ali btc na 1mio?
««
115 / 1556
»»