Forum » Omrežja in internet » A1 in wifi ojacevalec
A1 in wifi ojacevalec
kevaliz ::
Zdravo,
imam en problem z ASUS wifi ojacevalcem. Pri babici sem skusal namestiti ta ojacevalec ker sam modem ne pokriva cele hise. Probal sem spajanje preko WPS in manualno preko GUI vodica, pac sledil sem navodilom. Povezava se naredi, lahko se povezem ampak internet ne deluje.
Doma pri sebi imam telekom ponudnika, probam ta ojacevalec, vse dela tako kot treba.
A je mogoce da ima ta A1 modem kaksno blokado? Sem nahitro malo gledal na tistem 192.168... in nisem zasledil kaksne blokade. Edino razliko med mojim modemom, pa A1 sem opazil da pri sebi imam WMF na enable.
Kaksna ideja?
Lp
imam en problem z ASUS wifi ojacevalcem. Pri babici sem skusal namestiti ta ojacevalec ker sam modem ne pokriva cele hise. Probal sem spajanje preko WPS in manualno preko GUI vodica, pac sledil sem navodilom. Povezava se naredi, lahko se povezem ampak internet ne deluje.
Doma pri sebi imam telekom ponudnika, probam ta ojacevalec, vse dela tako kot treba.
A je mogoce da ima ta A1 modem kaksno blokado? Sem nahitro malo gledal na tistem 192.168... in nisem zasledil kaksne blokade. Edino razliko med mojim modemom, pa A1 sem opazil da pri sebi imam WMF na enable.
Kaksna ideja?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV - zakaj visok ping in nizek DL (wlan)?Oddelek: Omrežja in internet | 738 (568) | koli99 |
» | Wi fi ojačevalecOddelek: Omrežja in internet | 4592 (4353) | Lujz113 |
» | Ojačevalec Vox XQ-140Oddelek: Zvok in slika | 3849 (3665) | Padly88 |
» | Poraba ojačevalca (baterije)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2569 (2367) | Azrael |
» | Avto-ojačevalec v hiši?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3322 (3033) | Azrael |