Forum » Problemi človeštva » Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Temo vidijo: vsi

JohnyQ_ ::
Jaz za razliko od tebe ne pišem neumnosti.
Samo tebe sprašujem, kako je to proxi vojna če je putin začel napad. Druge razlage ni kot da je CIA assest in dela kot mu CIA govori.
Ko bos vedel kaj je proxy vojna, bos nehal pisati neumnost. Najbrz... Mogoce...
Američani so silili Ukrajince da so šli čez mejo v Rusijo ?
Aja ne niso... Hmmmm torej samo govoriš neumnosti.
To, da poves neumnost in jo potem sam potrdis in/ali zanikas ni argument. Je samo prikaz mentalitete.
P.S. Girkin je sam priznal da so Rusi z neoznačenimi ruskimi vojaki šli čez mejo in netili spopade in nemire. Pohvalil se je celo, da brez intervencije njega in njegovih enot bi protesti zamrli, njemu pa jih je uspelo spremeniti v oborožen konflikt. Potem pa so ga Rusi zaprli. Kr jim ni bilo všeč da je začel govoriti resnico.
Še MH-17 so sestrelili z BUK-om ki so ga pretihotapili čez mejo iz Rusije.
Tule si poglej: https://slo-tech.com/forum/c142087
Ves cas pocnes samo to, izjavis neumnost in jo v isti sapi ovrzes, hkrati pa se pocutis pametnega.
Pac, pomilovanja vredno. Se dobro, da bo vojne kmalu konec in se boste taki lahko poskrili nazaj v fbjevo povprecje.
... do naslednje proticepilske akcije...
Jaz samo izpostavljam tvoje neumnosti ali kar direktno laganje.
Napad so začeli Rusi.
Če ti trdiš da je za to kriva USA/EU pa ni druge kot da je Putin CIA asset in dela po njihovem nareku.

Hec ::
sparklyslo je izjavil:
Ha, ha .. razgledanega sveta? Nekdo, ki je razgledan se strinja s Putinom ali Trumpom ?
Eden je postal diktator iz KGB obveščevalca, drugi bi rad postal diktator s celim kupom obtožb o korupciji, podkupovanju, laganju.
Ne razgledan svet, jima je pravkar dejal ne. In za tem bo stalo 800 milijard EUR.
Jah ne vem, trenutno se razen Trumpa nihce ne trudi za mir. In to je moj denar. In tvoj. Pa visje cene v trgovinah. Visje cene energentov. In vse kar potegne za sabo.
Ta denar raje razdelimo med Ukrajince, 23000 eurov na vsakega, pod pogojem, da se izselijo nekam drugam. Bo manj skode in se sami bodo imeli nekaj od tega namesto krogle v glavo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

sparklyslo je izjavil:
Ha, ha .. razgledanega sveta? Nekdo, ki je razgledan se strinja s Putinom ali Trumpom ?
Eden je postal diktator iz KGB obveščevalca, drugi bi rad postal diktator s celim kupom obtožb o korupciji, podkupovanju, laganju.
Ne razgledan svet, jima je pravkar dejal ne. In za tem bo stalo 800 milijard €.
Jah ne vem, trenutno se razen Trumpa nihce ne trudi za mir. In to je moj denar. In tvoj. Pa visje cene v trgovinah. Visje cene energentov.
Ta denar raje razdelimo med Ukrajince. Bo manj skode.
Bi ti verjel, če bi zagovarjal umik Rusije katera je začela vojno. Vojno pa je začela s tem da je šla čez mednarodno priznane meje.
P.S. Girkin je sam priznal da so Rusi z neoznačenimi ruskimi vojaki šli čez mejo in netili spopade in nemire. Pohvalil se je celo, da brez intervencije njega in njegovih enot bi protesti zamrli, njemu pa jih je uspelo spremeniti v oborožen konflikt. Potem pa so ga Rusi zaprli. Kr jim ni bilo všeč da je začel govoriti resnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JohnyQ_ ()

Bi ti verjel, če bi zagovarjal umik Rusije katera je začela vojno. Vojno pa je začela s tem da je šla čez mednarodno priznane meje.
Saj sem ti povedal, da neumnosti klatis, zdaj si ze sam pogruntal, da si 2 leti zagovarjal bs, tako, da bodo zdaj tudi tehnikalije dobre.
ZDA je priznala, da je slo za proxy vojno, zdaj rabimo samo se ugotoviti koliko denarja od pomoci so dobili EU in ZDA politiki nazaj kot podkupnino.
Da se vse te podgane pozapre.
Zgodovina sprememb…

Saj sem ti povedal, da neumnosti klatis, zdaj si ze sam pogruntal, da si 2 leti zagovarjal bs, tako, da bodo zdaj tudi tehnikalije dobre.
Nikoli ne bom na strani agresorja. Za razliko od tebe.
In tvoje tumbanje o krivdi ZDA/EU, da je Rusija napadla ukrajino je tako gnil argument kot tisti, da je ženska sama kriva za posilstvo ker je imela prkratko krilo. Patetično in bolno.
Ti in tebi podobni ste ljudje brez hrbtenice in morale.
Na ulici bi zbrcali na tleh ležočega, da ise dobrikali nasilnežu. In zagovarjali bi posiljevalca da ga je zavedlo prekratko krilo.
Smeti človeštva.
ZDA je priznala, da je slo za proxy vojno, zdaj rabimo samo se ugotoviti koliko denarja od pomoci so dobili EU in ZDA politiki nazaj kot podkupnino.
In Putin je CIA agent, ki dela po nareku USA, da vodi proxi vojno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JohnyQ_ ()

In tvoje tumbanje o krivdi ZDA/EU, da je Rusija napadla ukrajino je tako gnil argument kot tisti, da je ženska sama kriva za posilstvo ker je imela prkratko krilo. Patetično in bolno.
Na ulici bi zbrcali na tleh ležočega, da ise dobrikali nasilnežu. In zagovarjali bi posiljevalca da ga je zavedlo prekratko krilo.
Smeti človeštva.
Kr neki, ti si pa junak, ker tule vsem kazes, kako si neumen. Bravo, ti bomo dali borcevsko penzijo in red za zasluge. "Ob hrabrem podtikanju in neomajni borbi proti razumu."
Meni Putin ni naredil nic. EU in ZDA smradje pa so mi s svojimi nesmiselnimi ukrepi podrazili zivljenje.
Vse ostalo je irelevatno.
Zgodovina sprememb…

Smeti človeštva.
Kr neki, ti si pa junak, ker tule vsem kazes, kako si neumen. Bravo, ti bomo dali borcevsko penzijo.
Meni Putin ni naredil nic. EU in ZDA smradje pa so mi s svojimi nesmiselnimi ukrepi podrazili zivljenje.
Vse imaš pomešano.
Dokler putler ni začel delati sranja je bilo vse super fino fajn. Z veseljem smo trgovali z Rusijo. Ko je začel napadat sosede ti je pa podražil življenje.
Ampak razumem, ti bi tudi žrtvi posilstva rekel da je ona kriva s prekratkim krilom in da ti je podražila življenje ker se mora s primerom ukvarjat policija, tožilstvo,...

Jarno ::
No, morda si pozabil priviligiranno kadrovanje z lezenjem v tazadnjo in vrtenje goflje.
Nekateri bi bili nekaj več, edini vrteli gofljo in lezli v tazadnjo.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Smeti človeštva.
Kr neki, ti si pa junak, ker tule vsem kazes, kako si neumen. Bravo, ti bomo dali borcevsko penzijo.
Vse imaš pomešano.
Dokler putler ni začel delati sranja je bilo vse super fino fajn. Z veseljem smo trgovali z Rusijo. Ko je začel napadat sosede ti je pa podražil življenje.
Ampak razumem, ti bi tudi žrtvi posilstva rekel da je ona kriva s prekratkim krilom in da ti je podražila življenje ker se mora s primerom ukvarjat policija, tožilstvo,...
Otrocek, poglej si malo zgodovinska dejstva... ali pa pocakaj prvi povojni dokumentarec. Do takrat pa pac izkazuj svojo neumnost, meni je vseeno.
Zgodovina sprememb…

Smeti človeštva.
Vse imaš pomešano.
Otrocek, poglej si malo zgodovinska dejstva... ali pa pocakaj prvi povojni dokumentarec. Do takrat pa pac izkazuj svojo neumnost, meni je vseeno.
Ker nimaš argumentov napadaš osebo.
Dejstva so dejstva. Ruska vojska je šla čez mejo pa se lahko ti postavljaš na glavo. Da so USA krivi za putinova dejanja sprejmem samo če je Putin USA asset.

Dejstva so dejstva. Ruska vojska je šla čez mejo pa se lahko ti postavljaš na glavo. Da so USA krivi za putinova dejanja sprejmem samo če je Putin USA asset.
Lol, kaj ze ti pocnes cel svoj opus postov? Saj drugega kot napadati osebo sploh ne znas, me pa veseli, da si spoznal, da si brez argumentov.
Kot receno, dol mi visi, pac pa naj se greju ukrajinci "do zadnjega moza", bojo imeli Romuni pac Ruse za sosede, pa kaj, saj ne bo prvic.
Zgodovina sprememb…

Lol, kaj ze ti pocnes cel svoj opus postov? Saj drugega kot napadati osebo sploh ne znas, me pa veseli, da si spoznal, da si brez argumentov.
Kot receno, dol mi visi, pac pa naj se greju ukrajinci "do zadnjega moza", bojo imeli Romuni pac Ruse za sosede, pa kaj, saj ne bo prvic.
Kdo je šel čez RU-UA mejo ?

Kdo je šel čez RU-UA mejo ?
A to mislis tiste meje, ki je kmalu zaradi takih kot si ti ne bo vec? Tacas, ko se perutnina tule kurcite pa jaz samo spremljam ruske premike. Enkrat 100km2 tule, drugic tam, ukrajincev je vedno manj, probajo neke protinapade pa ne rata,... Dobro ste jih nafukali, celo nacijo ste unicili.
Zgodovina sprememb…

Naj ob priliki se dodam tistemu zgoraj, celo nacijo ste unicili zato, da kot pubertetniki lahko kazete, kako ste eticni, kako ste moderni in kako nimate pojma o svetu.
Skratka, iz cisto popolnoma egoisticnih razlogov. Vazenja narcisov.
Trol. Prva crka v imenu... Kaj ima to veze? Popolnoma nobene, tako kot tvoj post. Je pa lazje, ce izlocis, tiste, ki se ne strinjajo s tabo in s prstom kazejo nate, kaj si zagresil.
Trol. Datum prijave...
Trol. Prva crka v imenu... Kaj ima to veze? Popolnoma nobene, tako kot tvoj post. Je pa lazje, ce izlocis, tiste, ki se ne strinjajo s tabo in s prstom kazejo nate, kaj si zagresil.
Zgodovina sprememb…

Naj ob priliki se dodam tistemu zgoraj, celo nacijo ste unicili zato, da kot pubertetniki lahko kazete, kako ste eticni, kako ste moderni in kako nimate pojma o svetu.
Trol. Datum prijave...
Kdo je šel čez RU-UA mejo?

Trol. Datum prijave...
Rusi. Vojno pa so zaceli americani. Ti in ostali pa ste zavedli ukrajince, da so se bojevali v vojni, ki je ne morejo dobiti in ste prakticno unicili Ukrajino.
Aja, sami so se unicili, nisi imel ti nic s tem. In se nadaljujes z unicevanjem Ukrajine, kriv si ravno toliko kot Rusi.
Zgodovina sprememb…

Zmajc ::
Pizda ste eni smešni. Rusi so napad na Ukrajino načrtovali že iz časa Jelcina ampak pazi to ... kriv je NATO.
Sploh vas ne moti kaj delajo rusi, moti vas samo ...da se žtev brani. Vaše moralne vrednote so čisto na psu.
Sploh vas ne moti kaj delajo rusi, moti vas samo ...da se žtev brani. Vaše moralne vrednote so čisto na psu.

Trol. Datum prijave...
Rusi. Vojno pa so zaceli americani. Ti in ostali pa ste zavedli ukrajince, da so se bojevali v vojni, ki je ne morejo dobiti in ste prakticno unicili Ukrajino.
Kako gre to skupaj ? Rusi napadajo sosednjo državo ampak krivi za to so američani ? Ko so američani napadli Irak so bili pa krivi Rusi? Al kako gre to ?

Trol. Datum prijave...
Kako gre to skupaj ? Rusi napadajo sosednjo državo ampak krivi za to so američani ? Ko so američani napadli Irak so bili pa krivi Rusi? Al kako gre to ?
Da, ker so invalidirali (s pomocjo quislinga Zelenskya) osamosvojitveno pogodbo z Rusijo, ergo, Rusi so sli cez svojo mejo, ukrajinska meja pa od poizkusov pristopa v NATO ne obstaja vec - se greva po tvoje. :D
Zgodovina sprememb…

Trol. Datum prijave...
Da, ker so invalidirali (s pomocjo quislinga Zelenskya) osamosvojitveno pogodbo z Rusijo, ergo, Rusi so sli cez svojo mejo - se greva po tvoje. :D
Zelenski je bil predsednik leta 2014? Ne se smešit no.
Kakorkoli obračaš, tvojo tritev za USA krivdo bi podprlo samo to če je Putin CIA asset.

Kakorkoli obračaš, tvojo tritev za USA krivdo bi podprlo samo to če je Putin CIA asset.
Tista vojna se je koncala, brez pretiranih izgub za Ukrajino. Pac tezili so Ruski manjsini in so jih dobili po picki.
Razen tega je irelevantna, zaradi nje nimamo drazjih energentov, hrane,...
Se enkrat, Putin nam ni naredil popolnoma nic. ZDA in EU politiki, pa so nam zajebali zivljenski standard. Ti in tebi podobni, pa so napadalci na Rusijo, brez enega samega relevantnega razloga, zaradi cesar ga najebemo se vsi ostali prebivalci EU. Zaradi mene se greste lahko na UA fronto boriti, ne pa se skrivati na kavcu, za vsemi nami, ki nam za vase hobije dol visi.
Zgodovina sprememb…

Tista vojna se je koncala, brez pretiranih izgub za Ukrajino. Pac tezili so Ruski manjsini in so jih dobili po picki.
Se enkrat, Putin nam ni naredil popolnoma nic. ZDA in EU politiki, pa so nam zajebali zivljenski standard. Ti in tebi podobni, pa so napadalci na Rusijo, brez enega samega razloga, zaradi cesar ga najebemo se vsi ostali prebivalci EU.
Kako ni naredil nič če je pa napadel Ukrajino že leta 2014.
Torej če pridem jaz do tebe in ti zasedem eno nadstropje hiše, ne boš protestiral ampak boš vesel in zadovolen da sem zavsem samo to? Boš rekel,ah saj to ni nič, sam imam še klet, mansardo in podstrešje.
Prosim da se nehaš smešiti s svojim opravičevanjem Putina.

Se enkrat, Putin nam ni naredil popolnoma nic. ZDA in EU politiki, pa so nam zajebali zivljenski standard. Ti in tebi podobni, pa so napadalci na Rusijo, brez enega samega razloga, zaradi cesar ga najebemo se vsi ostali prebivalci EU.
Torej če pridem jaz do tebe in ti zasedem eno nadstropje hiše, ne boš protestiral ampak boš vesel in zadovolen da sem zavsem samo to? Boš rekel,ah saj to ni nič, sam imam še klet, mansardo in podstrešje.
Ampak ti bos MENI zasedel eno nadstropje. Putin ni meni zasedel niti kamencka na dvoriscu.
Popolnoma nepomemben je bil, dokler se agresorji kot si ti, niste zaceli zaganjati vanj, vlaciti ven nekih nesmislenih sankcij, da bi sami sebe se bolj zajebali itd.
Dejansko ste neizvano napadli Rusijo in se poskrili za vse nedolzne EU davkoplacevalce. Ki nosijo breme vase stekline.
Zgodovina sprememb…

blackbfm ::
Se enkrat, Putin nam ni naredil popolnoma nic.
poslal nam je ruske vohune, izvajal kibernetske napade, pral denar, kradel denar, dodal nas na seznam neprijateljskih držav, grozil z jedrskim konfliktom
aja, saj res to ni "nič"

Se enkrat, Putin nam ni naredil popolnoma nic.
poslal nam je ruske vohune, izvajal kibernetske napade, pral denar, kradel denar, dodal nas na seznam neprijateljskih držav, grozil z jedrskim konfliktom
aja, saj res to ni "nič"![]()
To delajo vsi. Nic novega. Na seznam neprijateljskih drzav in groznja z jederskim konfliktom pa je posledica vasega delovanja in neizzvanega napadanja Rusije.
Zgodovina sprememb…

Ampak ti bos MENI zasedel eno nadstropje. Putin ni meni zasedel niti kamencka na dvoriscu.
Popolnoma nepomemben je bil, dokler se agresorji kot si ti, niste zaceli zaganjati vanj, vlaciti ven nekih nesmislenih sankcij, da bi sami sebe se bolj zajebali itd.
Dejansko ste neizvano napadli Rusijo in se poskrili za vse nedolzne EU davkoplacevalce. Ki nosijo breme vase stekline.
Seveda ti je, samo si preglup da bi videl.
Če ne bi putun napadel ukrajine leta 2014, potem ne bi bilo sankcij, ne bi bilo vojne, ne bi imel dražje življenja.
Vidiš, na začetku verige težav je putinov napad na ukrajino 2014.

To delajo vsi. Nic novega.
torej lažeš ko praviš da nam putin ni naredil nič
Tako je. Facepalm. Ni cudno, da vso amerisko in ukrajinsko propagando pozrete, ce imate intelekt na tem nivoju.
Seveda ti je, samo si preglup da bi videl.
Če ne bi putun napadel ukrajine leta 2014, potem ne bi bilo sankcij, ne bi bilo vojne, ne bi imel dražje življenja.
Vidiš, na začetku verige težav je putinov napad na ukrajino 2014.
In kaj je tebi ukrajina 2014, da se imas pravico vmesavati v politiko dveh drzav, ki nimata veze s tabo? Si na glavo padel in se trdo udaril? Agresor.
Zgodovina sprememb…

Tako je. Facepalm. Ni cudno, da vso amerisko in ukrajinsko propagando pozrete, ce imate intelekt na tem nivoju.
kdo govori o propagandi? govorimo o škodi ki jo putin dela sloveniji, ti njegov podpornik pa tu lažeš

kdo govori o propagandi? govorimo o škodi ki jo putin dela sloveniji, ti njegov podpornik pa tu lažeš
Ja, ja, zvlekel bi me rad na svoj nivo in premagal z izkusnjami... pojdi nazaj v peskovnik poticke delat. Otrok.
Zgodovina sprememb…

In kaj je tebi ukrajina 2014, da se imas pravico vmesavati v politiko dveh drzav, ki nimata veze s tabo? Si na glavo padel in se trdo udaril?
ja to počne putin, vtika se v politiko tujih držav, namest da bi reševal probleme v svoji
Ja, ja, zvlekel bi me rad na svoj nivo in premagal z izkusnjami... pojdi nazaj v peskovnik poticke delat. Otrok.
tvoj nivo je laž, moj nivo pa dejstva

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()

In kaj je tebi ukrajina 2014, da se imas pravico vmesavati v politiko dveh drzav, ki nimata veze s tabo? Si na glavo padel in se trdo udaril?
ja to počne putin, vtika se v politiko tujih držav, namest da bi reševal probleme v svoji
Ampak ni tebi nic, da bi imel razlog usta odpirat. In ko si ga, cisto po nepotrebnem napadel, se je branil pred tabo (kar bi mu zdaj rad ocital). Ukrajina pa je dobesedno ruski problem, zaradi manjsine in skupne meje.
Zgodovina sprememb…

Jarno ::
Ločevanje problemov je tukaj bistvenega pomena. Rešitev je v EU sami, tudi zaradi demokracije.
Da nam bodo Rusi zmanjšali "permisivnost" na različnih področjih, v zameno pa nastavljali marionete in krepko kratili pravice, je slab deal.
Tudi postat nek jalov satelit Moskve je slab deal.
Nekateri pač ne morejo iz svoje kože in bi radi izživljali svoje občutke manjvredne pomembnosti nad drugimi.
Kot že pojejo Orleki: "Tudi največji luzerji radi zmagujejo!"
Da nam bodo Rusi zmanjšali "permisivnost" na različnih področjih, v zameno pa nastavljali marionete in krepko kratili pravice, je slab deal.
Nekateri pač ne morejo iz svoje kože in bi radi izživljali svoje občutke manjvredne pomembnosti nad drugimi.
Kot že pojejo Orleki: "Tudi največji luzerji radi zmagujejo!"
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Ampak ni tebi nic, da bi imel razlog usta odpirat.
ja meni osebno putin najeda, skos moram poslušat okoli sebe rusofile ki trosite laži

Le razlozi, kje se nam je to zgodilo v EU?
ja meni osebno putin najeda, skos moram poslušat okoli sebe rusofile ki trosite laži
Jah ne vem, laz je tvoja lastnost. Jaz ti samo povem tako kot je. Ukrajina, se te ne tice. Rusija, se te ne tice. Nista EU problem, bila sta pac zunanja poslovna partnerja, dokler nismo Rusije napadli, nategnili pa so nas v to: ZDA.
Ker so EU politiki preneumni, da bi s svojo glavo razmisljali in so nasedli pravljicam, kako bo zaradi te vojne Rusija razpadla pa si jo bomo razdelili in jo pokupili. Zdaj, ko se plan ni izsel, pa noce nihce biti odgovoren za vse posledice, popolnoma nepotrebnega, napada na Rusijo, od cen energentov, do inflacije, skrciflacije, sesuvanja lastnega gospodarstva, izgubljenih poslov v Rusiji, itd.
Oz. se huje, idioti kot je Macron, bi radi zadevo z Rusijo se zaostrovali, ker ve, da naslednjih volitev ne bo prezivel, lahko pa bi si se nekaj denarja nakradel preko ustaljenih poti orozarske pomoci, potem pa bo sel lepo ziveti na kaksne tropske otoke, kjer bosta do konca svojih dni lahko z Zelenskim natresala kokain v nos in se hihitala kaksen dober posel sta naredila. Zelensky pa tako ali tako mora pobegnit, sicer ga bodo ukrajinci lincali.
Zgodovina sprememb…

Ukrajina pa je dobesedno ruski problem, zaradi manjsine in skupne meje.
putin svoje manjšine pošilja v klavnico , tako da to ni problem.. kje poteka mednarodno priznana meja je pa vsem jasno, razen vam ruskim lažnivcem ni
Jah ne vem, laz je tvoja lastnost. Jaz ti samo povem tako kot je. Ukrajina, se te ne tice. Rusija, se te ne tice. Nista EU problem, dokler nismo Rusije napadli.
jah jaz ti tut povem kako je.. ukrajina se me zelo tiče, zarad vaših rusofilnih laži moram vsak dan poslušat o tem

Ukrajina pa je dobesedno ruski problem, zaradi manjsine in skupne meje.
putin svoje manjšine pošilja v klavnico , tako da to ni problem.. kje poteka mednarodno priznana meja je pa vsem jasno, razen vam ruskim lažnivcem ni
Jah ne vem, laz je tvoja lastnost. Jaz ti samo povem tako kot je. Ukrajina, se te ne tice. Rusija, se te ne tice. Nista EU problem, dokler nismo Rusije napadli.
jah jaz ti tut povem kako je.. ukrajina se me zelo tiče, zarad vaših rusofilnih laži moram vsak dan poslušat o tem
Ne se te ne. Ti si samo ena, res ne prevec inteligentna oseba, ki s palcko rad rije po dreku, ki ga najde v peskovniku. Sicer iz tega dreka politiki vlecejo miljone, samo ti nisi tam.
Ti samo uzivas v vonjavah.
In jih serviras se vsej nedolzni okolici, da morajo trpeti enak smrad kot ti, popolnoma brez razloga in tebi lastnega uzitka.
Ampak tega bo kmalu konec, pa si bos lahko nasel drug drekec, upam, da manj skodljiv. Volitve se blizajo, lahko zacnes z delanjem skode Sloveniji z SDSom.
Zgodovina sprememb…

In jih serviras se vsej nedolzni okolici, da morajo trpeti enak smrad kot ti, popolnoma brez razloga.
sm vohal smrad v črnučah.. a boš razložu kaj je počel heroj artjem tam

In jih serviras se vsej nedolzni okolici, da morajo trpeti enak smrad kot ti, popolnoma brez razloga.
sm vohal smrad v črnučah.. a boš razložu kaj je počel heroj artjem tam
Ne bi vedel o cem govoris, pa tudi, ce bi... se me ne tice.
Zgodovina sprememb…

se te tiče, ti veš kaj putin bi , pa kaj ne bi, moraš vedet kaj so počeli vohuni v črnučah

Le razlozi, kje se nam je to zgodilo v EU?
Jah ne vem, laz je tvoja lastnost. Jaz ti samo povem tako kot je. Ukrajina, se te ne tice. Rusija, se te ne tice. Nista EU problem, bila sta pac zunanja poslovna partnerja, dokler nismo Rusije napadli, nategnili pa so nas v to: ZDA.
Ker so EU politiki preneumni, da bi s svojo glavo razmisljali in so nasedli pravljicam, kako bo zaradi te vojne Rusija razpadla pa si jo bomo razdelili in jo pokupili. Zdaj, ko se plan ni izsel, pa noce nihce biti odgovoren za vse posledice, popolnoma nepotrebnega, napada na Rusijo, od cen energentov, do inflacije, skrciflacije, sesuvanja lastnega gospodarstva, izgubljenih poslov v Rusiji, itd.
Spet imaš vse narobe.
Rusi so z napadom na Ukrajino postali grožnja EU, napadli so naše interese.
Ampak ti si ruski hlapec, tega ne vidiš.
Lahko bi Rusi ostali na svoji strani meje in še naprej biznisi rali. Ampak so Putina zavedle sanje o veličini. In obnovi SZ.

se te tiče, ti veš kaj putin bi , pa kaj ne bi, moraš vedet kaj so počeli vohuni v črnučah
Nic meni skodljivega, nic niti pribljizno ne tako skodljivega, kot so bili ukrepi EU proti Rusiji.
Zgodovina sprememb…

Spet imaš vse narobe.
Se zgodi. V poslu ne more vse vedno iti tako kot bi ti zelel, ampak pameten poslovnez bo minimaliziral izgube, mi smo jih pa maksimizirali
Ampak ti si ruski hlapec, tega ne vidiš..
Toliko kot ti. V bistvu si sam se vecji, meni je za Rusijo vseeno.
Lahko bi Rusi ostali na svoji strani meje in še naprej biznisi rali. Ampak so Putina zavedle sanje o veličini. In obnovi SZ.
Pa kaj? In? Kaj je to tebi? A za Sirijo tudi joces? Ne sanjaj otrok zblojeni. Ce bi rad kaj spremenil, pa pojdi v ukrajino na fronto. Da te vidim, kako hitro bos ugotovil, da se te to ne tice. Niti malo. Niti na 1500km ne.
Oz. saj bos vpoklican. Ce mislis, da bo tole napovedano oborozevanje pomenilo, da se nakupi orozje in tanke, ne bo pa nikogar, da bi vse to orozje vihtel, se motis. Sami ste si nakopali sluzenje vojaskega roka, ker pa je danasnje orozje komplicirano, bo trajalo. Rekel bi, da 3 leta (bova videla, koliko sem se zmotil). Malo si poglej, kako to izgleda v Izraelu, pa bos videl, kaj te caka. In, da ti vidis horde penzionistov, ki se bodo usula na referendum, da iz pastetastih zmazkov od svojih vnukov, moske naredijo... ob vsaki skleci se me bos lahko spomnil in molil do svojega 50 leta, da se ja ne zgodi vojna, ker te bodo mobilizirali. Bomo videli ali bos potem se tako razborit na svojem kavcu.
Dobro ste se mularija posrali v lastno hrano, pa se pojesti jo boste morali.
Zgodovina sprememb…

Ce bi rad kaj spremenil, pa pojdi v ukrajino na fronto.
pojd ti s svojimi manjšinami v rusijo in je problem rešen
Oz. saj bos vpoklican. Ce mislis, da bo tole napovedano oborozevanje pomenilo, da se nakupi orozje in tanke, ne bo pa nikogar, da bi vse to orozje vihtel, se motis. Sami ste si nakopali sluzenje vojaskega roka
to napovedano oboroževanje bo pomenilo da putin ne bo več provociran, on ima rad take, nemočne pa to

Ce bi rad kaj spremenil, pa pojdi v ukrajino na fronto.
pojd ti s svojimi manjšinami v rusijo in je problem rešen
Zakaj, saj sem povedal, da mi za Ruse dolj visi, nic mi nocejo. So se pa odzvali na vas napad, dejansko bi vas bilo treba masovno pretepsti, ker jaz trpim zaradi vase neumnosti.
Oz. saj bos vpoklican. Ce mislis, da bo tole napovedano oborozevanje pomenilo, da se nakupi orozje in tanke, ne bo pa nikogar, da bi vse to orozje vihtel, se motis. Sami ste si nakopali sluzenje vojaskega roka
to napovedano oboroževanje bo pomenilo da putin ne bo več provociran, on ima rad take, nemočne pa to
Vseeno je, bistvo je, da greste driske sluzit obvezen vojaski rok in da izkusite to kar zelite drugim. Se bodo vojne, ampak, takrat boste zraven, na frontni liniji.
Zgodovina sprememb…

Spet imaš vse narobe.
Se zgodi. V poslu ne more vse vedno iti tako kot bi ti zelel, ampak pameten poslovnez bo minimaliziral izgube, mi smo jih pa maksimizirali
Pa kaj? In? Kaj je to tebi?
Napredujemo.
Sedaj smo prišli že do tvojega priznanja da je Putin začel vojno.

Spet imaš vse narobe.
Pa kaj? In? Kaj je to tebi?
Napredujemo.
Sedaj smo prišli že do tvojega priznanja da je Putin začel vojno.
Ne vem, kje si to nasel. Putin se je odzval, na edini mozen nacin, diplomatske note je posiljal 10 let na vsako novo provokacijo.
Ampak bistvo je, da dobite vojaski rok na polagi vasega sranja. 30 bo najmanjsa meja, ampak gre lahko hitro do 40. 45 so Ukrajinci se veselo mobilizirali.
Zgodovina sprememb…

Zakaj, saj sem povedal, da mi za Ruse dolj visi, nic mi nocejo. So se pa odzvali na vas napad, dejansko bi vas bilo treba masovno pretepsti, ker jaz trpim zaradi vase neumnosti.
ampak vsa dejstva kažejo da ti hočejo, razen če si njihov agent kot črnuškarja
Vseeno je, bistvo je, da greste driske sluzit obvezen vojaski rok in da izkusite to kar zelite drugim. Se bodo vojne, ampak, takrat boste zraven, na frontni liniji.
jaz nimam nobenga na vesti, putin jih ima že stotisoče

Odgovoril na kaj?
Je šla Ukrajina čez UA - RU mejo?
Aja ne, si že prej priznal da je šla Rusija čez UA - RU mejo.
Je šla Ukrajina čez UA - RU mejo?
Aja ne, si že prej priznal da je šla Rusija čez UA - RU mejo.