» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
862 / 881
»»

arnecan1 ::

Aston_11 je izjavil:

Rusi so psihopati. Pri njih je vse mogoče. Taki motenci ne bi smeli imeti jedrskega orožja.

Seveda boš ti Rusom odvzel jedrsko orožje. Kar tako na lepe oči.

Če si že pri tem, daj še ga Pakistanarjem, ti so še za odtenek bolj nori od Vodkarjev. Mimogrede, Pakistanarje in Talibanarje na veliko podpirajo Kinezerji. Še njim odvzemi jedrsko orožje.

Ko bomo obsodili Clintona in Busha, lahko še Putina. Se popolnoma strinjam, enaki vatli za vse. Bidna lahko pustimo. Je bil samo podpredsednik. Njegov sin Hunter pa bo tako ali tako obsojen za svoje.

WhiteAngel ::

dexterboy je izjavil:

Točno tako, strinjam se s teboj! Ampak mi NE potrebujemo lizati izhodni trak prebavnega trakta tako Putinu kot Bidonarju. Skratka NIKOMUR! Ampak, če imamo na voljo poceni ruski plin, mi pa moramo kupovati ameriško nafto in poljski premog, da še bolj onesnažujemo zrak, je pa do debilnost "par excellence". Lahko dobimo poceni energente in zagotovo še kaj drugega, čezlužje pa lahko priskrbi poceni procesorje in grafične kartice :)
Problem je v tem, ker je EVROPA postala "lajdra" v postelji in se prodaja tistemu, ki jo bolj "nategne".

Malo si pomešal reči. Putin je napadel Evropo in tu so se evropske prioritete postavile na svoje mesto: najprej varnost, potem vse ostalo. Glede plina pa - ruski plin ni bil nič cenejši od drugih. Še vedno imamo alžirskega pa azerbajdžanskega ravno tako po plinovodu, kjer nima Gazprom lastništva. Spet nazaj se pa obuja jedrska energija poleg obnovljivjih. Kaj češ boljšega? EU je še vedno največji trg na svetu, ne vidim, kje se "puščamo nategnit"? Kazni in sankcije fašejo tako zahodni IT velikani kot Rusija.

ps. Ne pravim pa, da ne bi moglo biti bolje. V Evropi imamo ogromno dela sami s sabo, kaj šele s preostalim svetom.

Zgodovina sprememb…

Putin je napadel Evropo iz Evrope.

Clinton je napadel Kosovo iz EVrope.

Ergo, vse je lepo in prav. Kakor za koga.

Pa ne, da bi zagovarjal Miloševića ali Putina. Samo tudi na jacih od Clintona ne visim. In focn iz leve ali desne isto boli. V realnosti. Iz TV -ja seveda ne.

Aston_11 ::

To imenuješ argument. Od kje kdo napade...

Samo pravim, angel piše, da je Rusija napadla Evropo. Ampak Rusija je tudi del Evrope. Torej je dražav iz Evrope napadla eropsko državo.

Na Madžarskem in Slovaškem, nekdanja satelita Rusije, sta še sedaj na oblasti Putinu naklonjena predsednika. Pravzaprav Orban celo Netanjahuja noče aretirati in ga vabi na obisk.

Srbijo so napadli Američani pod Clintonom.

Ampak letala so vzletala iz Evrope. Torej so jih napadli iz Evrope, ne ZDA.

Samo pravim. To ni argument, ker se ne prepiram, samo navajam dejstvo.

Ukrajina je evropska država, ne potrebujemo ZDA, da rešimo težavo. Ampak ja, tudi na Balkanu nismo sami znali rešiti težave. Potemo bomo pač vedno hlapci velikih sil. Ali so Rusija ali ZDA ali Kitajska je vseeno.

bm1973 ::

arnecan1 je izjavil:

Če si že pri tem, daj še ga Pakistanarjem, ti so še za odtenek bolj nori od Vodkarjev.

Pakistan ga ima že kar nekaj let, kot tudi Indija.

Zakaj misliš, da se ne tolčejo več tako med sabo kot včasih ?!?!?!?!

Seveda se tolčejo. Ne čitaš novic? Indo-Pakistani wars and conflicts @ Wikipedia

Tam imajo nenehne vojne od leta 670 n.š. dalje.

Če bo nova jedrska vojna, bo verjetno tam. Oboževalci puščavskega kamenodobnega pedofila in dvanajstrokega božanstva, samo čakamo, da bo poknilo od mečev do kalašnikov in do atomov. Hvalabogu lokano.

Jaz ne zaupam atomskega orožja Putinu. Zelenskemu še malo manj. Clintonovi še najmanj.

shmandi ::

bm1973 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Če si že pri tem, daj še ga Pakistanarjem, ti so še za odtenek bolj nori od Vodkarjev.

Pakistan ga ima že kar nekaj let, kot tudi Indija.

Zakaj misliš, da se ne tolčejo več tako med sabo kot včasih ?!?!?!?!

Svašta. Če ne piše o tem na tvojih telegram kanalih, pol pač ne obstaja, a ne? Malo dlje, kot do putlerjeve riti se pa lahko vidi...

V prvi vrsti sem Evropejec, staroselec našega kontinenta, evropski patriot, moja zvestoba pripada samo Evropi, nikomur drugemu.

Evropa propada, vedno več muslimanarjev, vedno več razvajencev, vedno več tik tok doktorjev, vedno manj otrok, vedno več skupnih žensko-moških stranišč, vedno več korporacij, naši politiki delajo proti nam.....

Manjka nam politikov kakor Churchill, de Gaulle, Konrad Adenauer, Giscard d'Estaing....

Sedja imamo Macrona, Merklovo, Olaf Scholz, klovna Borisa, Ursulo von der Leyen, katero je sultan Erdogan posedel v drugo vrsto, Holoba in srbskega mafijaša Jankovića.... vsem pa je v krvi strah pred putlerjem. Eni greste izgleda spat z medvedkom od strahu. Če bi Evropa stala skupaj, se ne bi bali ne Rusije ne ZDA, bi pa bili enakovreden govornik in celo zaveznik z obema. Sedaj smo samo figura v proxy vojni.

No, Trump se putlerja ne boji. Bomo videli, kaj bo naredil. Jedrskih bomb sigurno ne bo metal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

gozdar1 ::

arnecan1 je izjavil:

V prvi vrsti sem Evropejec, staroselec našega kontinenta, evropski patriot, moja zvestoba pripada samo Evropi, nikomur drugemu.

Evropa propada, vedno več muslimanarjev, vedno več razvajencev, vedno več tik tok doktorjev, vedno manj otrok, vedno več skupnih žensko-moških stranišč, vedno več korporacij, naši politiki delajo proti nam.....

Manjka nam politikov kakor Churchill, de Gaulle, Konrad Adenauer, Giscard d'Estaing....

Sedja imamo Macrona, Merklovo, Olaf Scholz, klovna Borisa, Ursulo von der Leyen, katero je sultan Erdogan posedel v drugo vrsto, Holoba in srbskega mafijaša Jankovića.... vsem pa je v krvi strah pred putlerjem. Eni greste izgleda spat z medvedkom od strahu. Če bi Evropa stala skupaj, se ne bi bali ne Rusije ne ZDA, bi pa bili enakovreden govornik in celo zaveznik z obema. Sedaj smo samo figura v proxy vojni.

No, Trump se putlerja ne boji. Bomo videli, kaj bo naredil. Jedrskih bomb sigurno ne bo metal.

Politiki so odraz ljudstva. brez ja... ljudstvo voli take politike. Zato imamo namesto Churchill-ov Chamberlain-e. Sicer pa po koimentarjih sodeč vam tovrstna politika ustreza.

bluefish ::

Vrnite se na topic.

Fritz ::

Evo nekaj on-topic. Glede na vse tisto pisanje o prisotnosti severnokorejskih vojakov na bojišču, tega je po moje že več kot en mesec, a ste do sedaj dokazano našli vsaj enega SK vojaka?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

borut_p ::

Fritz je izjavil:

Evo nekaj on-topic. Glede na vse tisto pisanje o prisotnosti severnokorejskih vojakov na bojišču, tega je po moje že več kot en mesec, a ste do sedaj dokazano našli vsaj enega SK vojaka?

Verjetno vsi gledajo rdeče kanale pa ker kao koncno jedo sonse tolk poredli da niso za na fronto

Grimnir3 ::

A smo se tu?
Zdi se mi da smo,a nisem preprican.

Fritz je izjavil:

Cel kup.
Razen ce za vsakega trdis da je burjat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

Pac-Man ::

Gregor P je izjavil:

Glede na to, da Rusi pospešeno gradijo mobilna zaklonišča, bi lahko celo bilo kaj res, da so sposobni vreči, kaj močnejšega; lahko, da tudi na "svoj teritorij" za dosego "končnega cilja".

https://x.com/Reuters/status/1858937031...

Samo še en način za črpanje denarja iz proračuna

https://en.defence-ua.com/analysis/what...

All we know about the Kub-M "nuclear bomb shelter" points to a barely concealed fraud, where russian authorities make unique mobile Potemkin villages, each costing $380,000 apiece

...

At this point, it just looks like a shoddily-made shelter but there are indications that such low quality was nothing but expected from the start.

The development of Kub-M was carried out by the VNII GOChS, an R&D institution of the russian Ministry of Emergency Situations. The works were completed in 2017 but no one showed any interest in scaling the production, at least until recently.

...

Therefore, it should not come as a surprise if russia will throw millions straight out of the budget to procure and deploy such protective buildings. Moreover, the product's modular design and portability give russian officials a chance to create real mobile "Potemkin villages," with only a few such Kub-Ms roaming and appearing in multiple places across the country to create an impression of an abundance of shelters for the local media and ominous "WW3 preparations" for the foreign observers.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Grimnir3 je izjavil:

A smo se tu?

Fritz je izjavil:

Cel kup.

Nisem vprašal za propagando. To poslušam/berem že dva mesca. Vprašal sem po dokazih.
A. Einstein

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Velki ::

Haha samo res kot sem napovedal, Biden vprašal Trumpa če je ok da se tolče po Rusiji z raketami dolgega dosega pa Trump ves navdušen. Seveda Trumptardi še vedno nabijajo nekaj o končanju vojne. Se zna zgodit, ampak le v primeru da bo morala EU kupovati Ameriško orožje še naprej.
Trump je med drugim odličen biznisman, v tem primeru se celo biznis perfektno sklada z establišmentom, torej po kaki logiki bo on sedaj končal vojno?
PS nimam nič proti da se po Rusiji tolče, upam da je jasno kaj sem hotel povedati, tako da NAFOti ne sedaj zadev obračat...

Fritz je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

A smo se tu?

Fritz je izjavil:

Cel kup.

Nisem vprašal za propagando. To poslušam/berem že dva mesca. Vprašal sem po dokazih.

Ce tiscis glavo v pesek je vse propaganda.

Lonsarg ::

Če hoče Trump končati vojno bo moral obe strani prisiliti k kompromisu. Ukrajince bo enostavno, zagrozi z umikom denarja. Ruse bo pa prisilil edino z kazanjem mišic, ker Rusi drugega jezika ne govorijo.

V končni fazi so v ozadju raznorazni strategi in lobiji, ki nekaj velik vpliva predsedniku niti ne dovolijo, tak da se bo stvar itak odvila kakor bi se odvila tudi z Bidnom, sam morda kak detajl drugačen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg je izjavil:

Če hoče Trump končati vojno bo moral obe strani prisiliti k kompromisu. Ukrajince bo enostavno, zagrozi z umikom denarja. Ruse bo pa prisilil edino z kazanjem mišic, ker Rusi drugega jezika ne govorijo.

V končni fazi so v ozadju raznorazni strategi in lobiji, ki nekaj velik vpliva predsedniku niti ne dovolijo, tak da se bo stvar itak odvila kakor bi se odvila tudi z Bidnom, sam morda kak detajl drugačen.

Itak.
Ne bi sel trump zarezat v profite oborozevalnih firm.
Konec koncev je veliko the firm v rdecih drzavah.

sir_mha ::

Fritz je izjavil:

Ta film smo že vidli. Še en dan pred invazijo je bila po vseh medijih pri nas najbolj glasna skupina, ki je trdila, da ZDA hujska k vojni, da Rusija itak ne bo napadla Ukrajine. Kje so danes ti ljudje, ali so mogoče vsaj malenkost umerili svoje senzorje, da bi prišli v prihodnje do bolj realne ocene dogajanja na terenu? Jasno da ne, ker itak zadaj ni cilj, da realno oceniš situacijo.

Sc0ut ::

USA se je v tej vojni izkazala za zelo korektno in da vse ruske manevre ugotovi vnaprej. Tud sedaj ko so dva dni prej že zaprli veleposlaništvo v Kijevu.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

dexterboy ::

arnecan1 je izjavil:

V prvi vrsti sem Evropejec, staroselec našega kontinenta, evropski patriot, moja zvestoba pripada samo Evropi, nikomur drugemu. Evropa propada, vedno več muslimanarjev, vedno več razvajencev, vedno več tik tok doktorjev, vedno manj otrok, vedno več skupnih žensko-moških stranišč, vedno več korporacij, naši politiki delajo proti nam..... Manjka nam politikov kakor Churchill, de Gaulle, Konrad Adenauer, Giscard d'Estaing....

Sedja imamo Macrona, Merklovo, Olaf Scholz, klovna Borisa, Ursulo von der Leyen, katero je sultan Erdogan posedel v drugo vrsto, Holoba in srbskega mafijaša Jankovića.... vsem pa je v krvi strah pred putlerjem. Eni greste izgleda spat z medvedkom od strahu. Če bi Evropa stala skupaj, se ne bi bali ne Rusije ne ZDA, bi pa bili enakovreden govornik in celo zaveznik z obema. Sedaj smo samo figura v proxy vojni. No, Trump se putlerja ne boji. Bomo videli, kaj bo naredil. Jedrskih bomb sigurno ne bo metal.

+1
Zapis za zgodovinske arhive! Evropa je postala "pussy" unija, nimamo lastne hrbtenice, ne znamo stati za svojimi principi in načeli. Mošli niso več moški. In ženske ne znajo biti več ženske.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Velki je izjavil:

Haha samo res kot sem napovedal, Biden vprašal Trumpa če je ok da se tolče po Rusiji z raketami dolgega dosega pa Trump ves navdušen. Seveda Trumptardi še vedno nabijajo nekaj o končanju vojne. Se zna zgodit, ampak le v primeru da bo morala EU kupovati Ameriško orožje še naprej. Trump je med drugim odličen biznisman, v tem primeru se celo biznis perfektno sklada z establišmentom, torej po kaki logiki bo on sedaj končal vojno? PS nimam nič proti da se po Rusiji tolče, upam da je jasno kaj sem hotel povedati, tako da NAFOti ne sedaj zadev obračat...
Denar lahko služiš tudi tako, da imaš storitve in izdelke, ki jih prodajaš celotnemu svetu in prav tako lahko služiš lepe denarce brez vpletanja army establišmenta in se lahko UA vojna konča v nekaj mesecih.
On topic; v začetku decembra je v Washington DC zborovanje proti pošiljanju vojaške pomoči zelenbači, da se nekega jutra ne zbudimo v okolje polno "gob".

Fritz je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

A smo se tu? Zdi se mi da smo,a nisem preprican.

Fritz je izjavil:

Cel kup. Razen ce za vsakega trdis da je burjat.

Kar je zagotovo, in to so potrdile tako Koreja kot Rusija, je to, da se korejci vojaško šolajo in izobražujejo v ruskih vojaških bazah, ampak to je na drugem koncu države, blizu njune skupne meje. Iskati dokaze o Korejcih (in Kitajcih) na Ukrajinski fronti je isto kot iskati dokaze o ameriških, britanskih, francoskih, poljskih, nemških, švedskih vojakih na Ukrajinski fronti.

Rusov je premalo, zdaj rekrutirajo že iz Jemna

https://www.ft.com/content/da966006-88e...

Russia’s armed forces have recruited hundreds of Yemeni men to fight in Ukraine, brought by a shadowy trafficking operation that highlights the growing links between Moscow and the Houthi rebel group.

Yemeni recruits who travelled to Russia told the Financial Times they were promised high salaried employment and even Russian citizenship. When they arrived with the help of a Houthi-linked company, they were then forcibly inducted into the Russian army and sent to the front lines in Ukraine.

...

Contracts signed by the Yemenis, seen by the FT, listed a company founded by Abdulwali Abdo Hassan al-Jabri, a prominent Houthi politician. Registered in Salalah, Oman, the Al Jabri company’s registration documents identify it as a tour operator and retail supplier of medical equipment and pharmaceuticals.

The recruitment of Yemeni soldiers appears to have begun as early as July. One enlistment contract seen by the FT was dated July 3, and was countersigned by the head of a selection centre for contract soldiers in the city of Nizhnii Novgorod.

One recruit called Nabil, who exchanged text messages with the FT, estimated that he was part of a group of around 200 Yemenis conscripted into the Russian army in September after arriving in Moscow.

...

mtosev ::

Pac-Man je izjavil:

Rusov je premalo, zdaj rekrutirajo že iz Jemna

https://www.ft.com/content/da966006-88e...

Russia’s armed forces have recruited hundreds of Yemeni men to fight in Ukraine, brought by a shadowy trafficking operation that highlights the growing links between Moscow and the Houthi rebel group.

Yemeni recruits who travelled to Russia told the Financial Times they were promised high salaried employment and even Russian citizenship. When they arrived with the help of a Houthi-linked company, they were then forcibly inducted into the Russian army and sent to the front lines in Ukraine.

...

Contracts signed by the Yemenis, seen by the FT, listed a company founded by Abdulwali Abdo Hassan al-Jabri, a prominent Houthi politician. Registered in Salalah, Oman, the Al Jabri company’s registration documents identify it as a tour operator and retail supplier of medical equipment and pharmaceuticals.

The recruitment of Yemeni soldiers appears to have begun as early as July. One enlistment contract seen by the FT was dated July 3, and was countersigned by the head of a selection centre for contract soldiers in the city of Nizhnii Novgorod.

One recruit called Nabil, who exchanged text messages with the FT, estimated that he was part of a group of around 200 Yemenis conscripted into the Russian army in September after arriving in Moscow.

...

Zanimivo, da sedaj rabijo ljudi iz Jemna.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

gozdar1 ::

Očitno sedaj ruska propaganda poskuša prodat to raketo, kot nekaj oh in sploh. Prvo vprašanje je, koliko je stvar sploh natančna ali pač vržejo tistih par "glav" približno v okolico cilja in kamor pade pač pade?
Sicer pa tole z mariborm ni drugega kot nov poskus strašenja, ki biseveda rezultiral v povračilnih udarih po ciljih v rusji.

On topic; zanimiv pogled iz ameriške strani;
https://scottritter.substack.com/p/on-t...

Poleg tega pa še Ruski ambasador v UN;
https://rumble.com/v5rsc3z-ask-the-insp...

Zgodovina sprememb…

Sheteentz ::

ICBM itak ne rabi bit natančen, ampak raztrosi tistih par deset nukic, da zravna ene pol Slovenije.

Je pa to itak ena srednja žalost Putanistana, da se gre take abotne fore. Ajde, prazne rakete znajo izstrelit. Kaj pa nukice? A jim kakšna sploh še dela? A naj kar pustimo Maribor, da ga vzamejo? Nastavimo še vsi ritke, da bodo putane srečne? Tole z nukicami lahko kupijo samo tisti z resnim deficitom zdrave pameti.

Edit: Ritter ni ameriška stran, kje vam je pamet lol :D

Zgodovina sprememb…

Edit: Ritter ni ameriška stran, kje vam je pamet lol :D
Sprašuješ za sebe ali za prijatelja?

Zgodovina sprememb…

Sheteentz ::

Sprašujem za rusofile. Saj nisi rusofil, a ne?

A je kaj novega v ruski regiji kursk? Ukrajinci še vedno držijo ozemlje tam?

kow ::

Ce se ne motim, drzijo cirka 70% od maksimalnega zavzetega ozemlja. Rusi so v Kursk poslali kvalitetne enote - Putin je pripravljen tvegati najboljse enote za zavzetje Kurska. Kar gre seveda na roko Ukrajincem.

Ritter, a ni to tisti spolni prestopnik, ki ga rajcajo 15 letnice?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

bm1973 ::

Kursk je za Ruse toliko pomemben, da tam uničijo vse najboljše ukrajinske enote. Pač blef Zahoda se tam ni obnesel, če ni bil samo blef Zelenskega...

V Kursku bodo Rusi pospravili tam 50k ukrajinskega folka, plus cel kup zahodne tehnike.

Saj je Kadirov rekel, da bodo polovili vse, sploh najemnike in jih pospravili...

Počasi bodo obroč okoli vpada v Kursk zaprli in se Ukrajinci tudi umaknit ne bodo mogli.

Na ostalih frontah pa Rusi zelo uspešno "kradejo" zemljo ...

gozdar1 je izjavil:

Očitno sedaj ruska propaganda poskuša prodat to raketo, kot nekaj oh in sploh. Prvo vprašanje je, koliko je stvar sploh natančna ali pač vržejo tistih par "glav" približno v okolico cilja in kamor pade pač pade?
Sicer pa tole z mariborm ni drugega kot nov poskus strašenja, ki biseveda rezultiral v povračilnih udarih po ciljih v rusji.

Ursula von der Leyen je ca. 2 leti nazaj izjavila: Russia was stealing chips from washing machines to arm missiles.

Potem pa vidimo novo rusko raketo, njihovo gospodarstvo še kar vztraja, Evropa pa gospodarsko nazaduje, v ZDA izvolijo sovražnika ukrajinskega predsednika...... mi pa še kar vztrajamo pri isti igri. Kaj bo, če Rusi začnejo bombardirati Zahodno Ukajino, pa kakšna bomba pade na Romunijo, Trump pa reče znajdite se sami? Kdo bo šel na rusko fronto? Keyboard bojevniki že ne, kateri se napihujete preko interneta. Verjetno bo takrat Evropa mirno požrla to bombo in omejila odgovor na resni protest in umik dveh tajnic iz moskovske ambasade.

Z takšnimi voditelji in sedaj komunajzarjem Keir Starmerjem v Angliji, kateri zapira lastne ljudi zaradi tipkanja preko interneta, iz zapora pa izpušča muslimanarske pedofile in morilce najstnikov z mačetami po 6 mesecih zaradi pomanjkanja prostora in osebja, Evorpa pač ne bo premagala Putina.

Slopek ::

Berem, da Putin odpisuje dolgove novim vojakom. Odpis vse do 92kEUR. Zna biti, da ta ponudba premami tudi kakšnega USA citizena:|
https://www.24ur.com/novice/tujina/puti...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

sir_mha je izjavil:

Fritz je izjavil:

Ta film smo že vidli. Še en dan pred invazijo je bila po vseh medijih pri nas najbolj glasna skupina, ki je trdila, da ZDA hujska k vojni, da Rusija itak ne bo napadla Ukrajine. Kje so danes ti ljudje, ali so mogoče vsaj malenkost umerili svoje senzorje, da bi prišli v prihodnje do bolj realne ocene dogajanja na terenu? Jasno da ne, ker itak zadaj ni cilj, da realno oceniš situacijo.

Jaz sem svojo napako priznal, vi pa še vedno niste podali dokazov o SK vojakih, ki se borijo proti Ukrajincem.
Torej bo kaj? Nekaj ziher imate glede na to koliko ste pisali o tem.
A. Einstein

arnecan1 je izjavil:

Z takšnimi voditelji in sedaj komunajzarjem Keir Starmerjem v Angliji, kateri zapira lastne ljudi zaradi tipkanja preko interneta, iz zapora pa izpušča muslimanarske pedofile in morilce najstnikov z mačetami po 6 mesecih zaradi pomanjkanja prostora in osebja, Evorpa pač ne bo premagala Putina.

Komunajzar je bil Jeremy Corbyn. Starmer je nastavljenec cionistov in angleških oligarhov, ki je nekoč levo laburistično stranko spremenil v konzervativno stranko št. 2. Poleg tega je njegovo vztrajanje pri podori apartheid režimu in njegova sovražnost do Rusije in Kitajske še stopničko ali dve višje od izvirnih konzervativcev.

Prosim da komunistov ne žališ več s tem, da jih primerjaš z desničarskim gnusom kot je Keir Starmer.
A. Einstein

Zanimivo kako se rusi rabijo truditi, da dobijo dodatne vojake. Ta za 90.000 je zanimivo.

Slopek ::

mtosev je izjavil:

Zanimivo kako se rusi rabijo truditi, da dobijo dodatne vojake. Ta za 90.000 je zanimivo.

Že razmišljaš kaj?:))

sir_mha ::

Fritz je izjavil:

sir_mha je izjavil:

Fritz je izjavil:

Jaz sem svojo napako priznal, vi pa še vedno niste podali dokazov o SK vojakih, ki se borijo proti Ukrajincem.
Torej bo kaj? Nekaj ziher imate glede na to koliko ste pisali o tem.

Nič ti ne bi bilo treba priznat. Bistveno je, če si uspel kaj potegnit iz svoje napačne predpostavke.

Vsi glavni mediji so pisal o cca 10k S. Korejcih v Rusiji, od BBCja, LeMonda do Al Jazeere. Kako naj bo sedaj kdorkoli, ki nima obveščevalnih podatkov, pametnejši od njih?

Fritz je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Komunajzar je bil Jeremy Corbyn. Starmer je nastavljenec cionistov in angleških oligarhov, ki je nekoč levo laburistično stranko spremenil v konzervativno stranko št. 2. Poleg tega je njegovo vztrajanje pri podori apartheid režimu in njegova sovražnost do Rusije in Kitajske še stopničko ali dve višje od izvirnih konzervativcev.

Prosim da komunistov ne žališ več s tem, da jih primerjaš z desničarskim gnusom kot je Keir Starmer.

Res je, da sebe razglaša za socialista, ampak glede na to, kako zapira svoje sonarodnjake glede svobode govora me bolj spominja na komunajzara.

Slopek je izjavil:

Berem, da Putin odpisuje dolgove novim vojakom. Odpis vse do 92kEUR. Zna biti, da ta ponudba premami tudi kakšnega USA citizena:|

In koliko Američanov ima dolgove v rubljih? Ruska tiskarna tu ne pomaga

https://knowyourmeme.com/memes/money-pr...

windigo ::

sir_mha je izjavil:

Vsi glavni mediji so pisal o cca 10k S. Korejcih v Rusiji, od BBCja, LeMonda do Al Jazeere. Kako naj bo sedaj kdorkoli, ki nima obveščevalnih podatkov, pametnejši od njih?

Vsi so pisali, samo pokazal ni pa noben niti enega. V dobi smartfonov velja: pics or it didn't happen.

sir_mha je izjavil:

Na slo-techu pa je bil na srečo že takrat aktiven circlejerk, ki je z obsesivnim drgnjenjem po prežvečenih prezervativih napolnjenih z vnaprej pripravljenimi iztočnicami neokolonialne nadmoči, želel zanetiti kakšno dodatno iskro sovraštva med Ukrajino in Rusijo.

Fritz, daj mi razlozi nekaj. Ker sem pod vplivom ruske propagande. Zakaj je rubelj tako sibak? Zakaj Rusi sedaj ze odpisujejo po nekaj 10k evrov dolga (velika vsota za Rusijo) za podpis, da gres na fronto? Ker jim gre tako dobro? Kako si razlagas te podatke, ti, ki nisi pod vplivom propagande. Hvala za razlago!

https://x.com/OSINTua/status/1860742055...

Precej znani ukrajinski x racun je pravkar napisal:

"In the nearest future we expect a massive and, in my humble opinion, successful Russian advance at my flank in Kursk region.
Two Russian VDV divisions, one VDV brigade and one marine brigade will launch an assault with a lot of manoeuvres."

Ocitno ukrajinci nimajo vec dovolj rezerv. Vedo kje bodo Rusi napadli, pa vseeno pesimisticno. Je pa jasno, da bodo za zmago v Kursku krvavo placali. Ukrajinci so pripravljeni.

bluefish, daj ne brisi popolno normalne poste. Ce nekomu povem, da ni prevec brihten, to pocnem ker je to razvidno iz njegovih izjav. To ni zaljenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Fritz, se en komentar me zanima. Zakaj ne verjames juznokorejski obvescevalni sluzbi, ki trdi da je vectisoc severnokorejskih vojakov v RF. Zakaj se po tvojem lazejo in od kod jim tak interes? Hvala za razlago!

kow je izjavil:

Fritz, se en komentar me zanima. Zakaj ne verjames juznokorejski obvescevalni sluzbi, ki trdi da je vectisoc severnokorejskih vojakov v RF. Zakaj se po tvojem lazejo in od kod jim tak interes? Hvala za razlago!

Zakaj bi jim že morali verjet na lepe oči, sploh ker:
- je od nekdaj normalno, da obveščevalne službe izvajajo psyops nad tujimi populacijami
- je po novem normalno, da obveščevalne službe izvajajo psyops na domači populaciji
- sta Koreji med seboj še vedno v vojni, kljub temu da premirje traja desetletja
- je obveščevalna služba Južne Koreje, če je del vojske, pod neposredno vojaško komando ZDA, ki je aktivna stran v vojni med Ukrajino in Rusijo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: windigo ()

Telbanc ::

https://x.com/FahrettinAltay_/status/18...

Piše da so to ostanki, Lešnika, ampak jaz vem, da so to deli pralnega stroja ala von Lajna.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

««
862 / 881
»»