» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
1296 / 1297
»»

bpr123 ::

Bici je izjavil:

bpr123 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

https://x.com/AMK_Mapping_/status/20044...

"A Russian soldier is seen draping the flag of the 57th Brigade over the statue of Nestor Makhno in the city centre of Hulyaipole.

Coordinates: 47.666078, 36.2529328"

Koordinate da se preveri, evo opet bo to eno mesto ki so ga rusi zavzeli.

bpr123 je izjavil:

Kakor si se zmotil ali lagal v primeru pokrovska in kupjanska, se mi zdi da nihče ne jemlje resno ničesar kar objaviš.

Važno je Zaporožje. Ko pade Gujlajpolje, bo Putin zahteval še več. Tam vsak kilometer širine koridorja šteje, poleg tega premikanje proti Zaporožju lahko pomeni samo eno :ODESA:

Odeso Rusi sanjajo že 4 leta.

Sicer pa ni zares važno kaj ti pišeš, kar se mene tiče si na listi navijačev oziroma lažnjivcev.

Zakaj se sploh daješ z Telebancem ?

On je itak ali plačanec ali pa srb, ki je še danes salty k so jih 99ga naspenkal :))

Sej se ne dajem prov posebaj z njim.

Taki kot so on so mi neka morbidna zanimivost. :)
Kot da bi gledal nekoga ki se strelja v nogo. Ali pa da sedi na veji in si jo žaga hkrati pa se norca dela iz mimoidočih ki ga opozarjajo na neumno početje.

Nekajkrat sem vprašal zakaj bi nekdo ki živi v EU podpiral Rusijo, ki nam slabša življenje s to vojno, pa ne zna noben odgovorit.

Windlass ::

Goran10 je izjavil:

Nekomu sem enkrat poizkušal dopovedati da imajo američani največja podjetja na svetu in da na fin trgih oni dominirajo in mi tip prbije da ima acroni ki je v ruski lasti tudi donose. To je nivo s katerim operirajo rusofilčki in poldiji.

To sta 2 možnosti:
- ali gre za ljudi, ki nimajo bralnega razumevanja in osnovnošolske sposobnosti izluščiti bistva iz prebranega
- ali pa za načrtno strategijo meglenja in preprečevanja, da se jih zaloti na laži. Sem spada tudi obupno grabljenje za zadnjo bilko prek kakšne obskurne stvari, kljub npr. prevladujočim dokazom, da imajo narobe.

Pri teh ljudeh je 50:50. Ali se močno precenjuje ali pa preprosto nima namena v dobri veri debatirat.

Izgleda, da se jim je zgodila huda šlamparija. So zanimive podrobnosti v članku.

https://suspilne.media/zaporizhzhia/119...
"Obstajalo je dovolj naših borcev, da so odvrnili tri ruske vojake":
Poveljniško mesto (KSP) oboroženih sil Ukrajine v Gulyaipolu Zaporozhij regija je bila brez boja opuščena zaradi panike osebja in malomarnih dejanj poveljnikov, kljub dejstvu, da je v mesto vstopila infiltrirana skupina samo treh ruskih vojakov, je v komentarju povedal poveljnik prvega ločenega napadalnega polka (1 OSHP). Poudaril je tudi, da ruska vojska ni imela dovolj okrepitev, kot sta topništvo ali podpora dronom (UAV).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

esel ::

Rusi so res narod brez hrbtenice.
Tam se ljudje ne sprašujejo, kaj naj naredijo, da bo bolje, ampak koliko še lahko zdržijo, preden postane normalno tudi to, kar je danes neznosno. Bilo bi smešno če ne bi bilo žalostno

There is an classic Soviet expression: "Today is worse than yesterday, but at least it is better than tomorrow." That is how many Russians see 2025 as the year comes to an end. / bne IntelliNews

https://www.intellinews.com/russians-fa...

bbbbbb2024 ::

Windlass je izjavil:

Izgleda, da se jim je zgodila huda šlamparija. So zanimive podrobnosti v članku.

https://suspilne.media/zaporizhzhia/119...
"Obstajalo je dovolj naših borcev, da so odvrnili tri ruske vojake":
Poveljniško mesto (KSP) oboroženih sil Ukrajine v Gulyaipolu Zaporozhij regija je bila brez boja opuščena zaradi panike osebja in malomarnih dejanj poveljnikov, kljub dejstvu, da je v mesto vstopila infiltrirana skupina samo treh ruskih vojakov, je v komentarju povedal poveljnik prvega ločenega napadalnega polka (1 OSHP). Poudaril je tudi, da ruska vojska ni imela dovolj okrepitev, kot sta topništvo ali podpora dronom (UAV).

Ukrajinci pravijo, da so uvedli preiskavo. Zdi se čudno, da bi trije posamezni ruski vojaki kar nagnali vse. Navedbe Ukrajincev so nasprotujoče si. Sicer pa bomo videli.

bbbbbb2024 je izjavil:

Ukrajinci pravijo, da so uvedli preiskavo. Zdi se čudno, da bi trije posamezni ruski vojaki kar nagnali vse. Navedbe Ukrajincev so nasprotujoče si. Sicer pa bomo videli.

Menda ima Hulaipole čez en nesposoben komandant, ki ne samo da laže po poveljniški verigi navzgor (v ruskem stilu) ampak je pred nekaj tedni prek videov na TikToku leakal stvari, ki jih ne bi smel.

Malidelničar ::

Voditelj Ruskega dobrovoljskega korpusa je bil ubit:

Denis Kapustin was founder and commander of the Russian Volunteer Corps subordinated to the Main Directorate of Intelligence of Ukraine) - he was killed overnight in the Zaporizhzhia Oblast. KIA by a Russian FPV drone: during a combat mission.

https://www.reddit.com/r/UkraineWarVide...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

gozdar1 ::

Zanimiv potopis iz ukrajine od enega američana.

KBraneK007 ::

Vse leti direktno na moskvo.

https://x.com/maks_nafo_fella/status/20...

Bici ::

Kupjansk je padel!

Telbanc ::

https://x.com/AMK_Mapping_/status/20049...

"Organised Ukrainian resistance has come to an end in Hulyaipole. More than 90% of the city is under Russian control."

Galjupolje game over.

A ni Kupjansk padel že včerej, a dons je tudi padel? Pa že prejšnji teden ene dvakrat......
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

https://x.com/AMK_Mapping_/status/20049...

"Organised Ukrainian resistance has come to an end in Hulyaipole. More than 90% of the city is under Russian control."

Galjupolje game over.

A ni Kupjansk padel že včerej, a dons je tudi padel? Pa že prejšnji teden ene dvakrat......

Da ne bo nasledji mesec slika Zelenskega iz Hulyaipola. Potem bodo pa spet ruski generali padali skozi okno :))

Rusi so rekli Kupjansk je padel...
Rusi so rekli Pokroivsk je padel...

Rus odpre usta, laže ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bici ()

V vojni vsi lažejo. Ker je to del psihološkega vojskovanja. S katerim hočejo zmajnšat voljo nasprotnika do boja. Zanimivo pa je da tud ti lažeš?

:):D

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

V vojni vsi lažejo. Ker je to del psihološkega vojskovanja. S katerim hočejo zmajnšat voljo nasprotnika do boja. Zanimivo pa je da tud ti lažeš?

Jaz samo izpostavljam tvoje laži.

Zanimivo je da ti vedno lažeš v korist Rusije. Kot so že drugi spraševali, zakaj bi kot nekdo ki prebiva na zahodu glasoval za državo, ki nam slabša življenje? Si enostavno neumen ali plačan za to ?

Ja, no sankcije smo mi uvedli Rusiji, torej si standard sami nižamo. To je dons zlo težko razumet, če ma človek oprane možgane z propagando. Zakaj potem ne uvedemo sankcij proti Ameriki, ki brez pravne podlage pobija "tihotapce drog" u karibih. Aja to so naši, sej res, sorčy, tud ko bojo napadli Venezuelo bomo tih al pa u koaliciji Volnih, k mi smo načelni, sploh smo za mednarodno pravo (ko nam paše). Zeeeeeeeeeh.

JohnyQ_ ::

Ne ne. On je nevtralen! :))

Varja ::

Telbanc je izjavil:

Ja, no sankcije smo mi uvedli Rusiji, torej si standard sami nižamo. To je dons zlo težko razumet, če ma človek oprane možgane z propagando. Zakaj potem ne uvedemo sankcij proti Ameriki, ki brez pravne podlage pobija "tihotapce drog" u karibih. Aja to so naši, sej res, sorčy, tud ko bojo napadli Venezuelo bomo tih al pa u koaliciji Volnih, k mi smo načelni, sploh smo za mednarodno pravo (ko nam paše). Zeeeeeeeeeh.

Ja pri vseh njihovih vojnah so bili in so tiho, ko so vpletene zda in zavezniki, npr Sudan, nihće nič ne protestira, pa je tam največja humanitarna kriza trenutno ali pa ko smo podpisali vilensko deklaracijo tudi nihce ni protestiral.

Bici je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Jaz samo izpostavljam tvoje laži.

Zanimivo je da ti vedno lažeš v korist Rusije. Kot so že drugi spraševali, zakaj bi kot nekdo ki prebiva na zahodu glasoval za državo, ki nam slabša življenje? Si enostavno neumen ali plačan za to ?

U redu, če hočeš da res lažem...

https://tass.com/defense/2065631

"Kupyansk under control of Battlegroup West — Russian defense ministry"

Kupjansk trdno držijo hrabre ruske sile. 8-)

Telbanc je izjavil:

Model ti si debil. Totalno prfuknjen sprani debil.

Sankcije proti Rusiji smo uvedli ker so Rusi začeli vojno.
In Ukrajini pomagamo ker nam je blizu in nočemo primitivnih razbijaških rusov še bliže kot so.

Poraz Rusije nam ekonomsko bolj koristi kot zmaga. Torej če bi imel kako možgansko celico bi navijal za njihov poraz in ne zmago.

P.S. Sklicevanje na venezuelo in marikance pa nevem koga še je samo poceni whataboutizem. Če pa te že zanima sem jaz proti posredovanju v venezueli in upam da jim venezuelci potopijo kako letalonosilko ali dve. Kar se mene tiče naj jih dobijo po pički. Oboji. Rusi v Ukrajini in amerikanci v venezueli.

Ampak se vidi, da si res totalni spranec in iz prve začneš z whataboutizmi, ker drugega kot sovejstskih propagadnih playbookov nimaš.

Zgodovina sprememb…

Stane2 ::

https://x.com/Beefeater_Fella/status/20...

"I don't want to say the word survival". Vatnik Billionaire Potanin lost his words, describing the state of the economy in Russia

The main owner of "Norilsk Nickel", Vladimir Potanin, struggled to find the words to describe the state of the Russian economy in an interview with the "Russia 24" TV channel.

"Of course, [the negative impact is caused by] tax increases, we all understand why they are being raised, and we view this correctly, but this leads to the fact that we are now in such a period...", -- Potanin cheerfully began to answer the question.

"I don't want to say the word 'survival', but this is a period when business is really being tested, entire industries are being tested for viability," -- the billionaire concluded after a nearly 10-second pause.

Itak je pa samo na tem forumu taksna prozahodna propaganda, ker imajo ocitno leve in desne stranke svoje pisune...

Varja je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Ja pri vseh njihovih vojnah so bili in so tiho, ko so vpletene zda in zavezniki, npr Sudan, nihće nič ne protestira, pa je tam največja humanitarna kriza trenutno ali pa ko smo podpisali vilensko deklaracijo tudi nihce ni protestiral.

Model. Ne nabijaj z whataboutizmi.
Odpri teme, pa bomo debatirali tam.

Pac-Man ::

Telbanc je izjavil:

Ja, no sankcije smo mi uvedli Rusiji, torej si standard sami nižamo.

V bistvu jih je Rusija uvedla že leta 2014, ker se zahodni nesramneži nismo strinjali z njihovimi manevri po Ukrajini. Ciljali so kmetijstvo, ampak kaj več od nenamerne komedije niso dosegli.

Russia Bulldozes Geese: Russia bulldozes three banned Western frozen geese

Druga runda je bila leta 2022, ko se spet nismo strinjali z njihovimi manevri po Ukrajini. Tokrat ni šlo za uradne sankcije, na plinovodih so se enostavno pojavile "okvare", ker so nas želeli zmrzniti. Spet niso dosegli nič več od (ne)namerne komedije.

Christmas in Europe through the eyes of Russians/merry anti-russian Christmas trash! рождество в ЕС
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Varja je izjavil:

Itak je pa samo na tem forumu taksna prozahodna propaganda, ker imajo ocitno leve in desne stranke svoje pisune...

LOL.

Fant živiš na zahodu, ki kljub svojim pomanklivostim in napakam, še vedno omogoča nadpovprečno veliko svoboščin. Recimo to da lahko serješ in pljuvaš po tem istem zahodu brez posledic. Medtem ko bi te v Rusiji strpal v arest, če bi z isto vmeno podpiral zahod in Ukrajino. Po zakonu o blatenju vojske in SMO.

Varja je izjavil:

Itak da majo. Ker to je uradna agenda in če skrenemo z nje, bojo naše obveznice v hipu "Junk". Slovenija pa bo spet "iskala "drugo Švico".

Zato tud ne smemo obsojat Goloba, če flanca kar flanca v Bruslju, ker so mu tko naročili. Drgač bo tko končal karijero, ko Virant.

bm1973 je izjavil:

S

bpr123 ::

Poskus številka 99...

Zakaj bi oseba živeča v EU podpirala Rusijo, ki:
- nam odkrito grozi
- nam draži vsakdanje življenje
- povzroča ponovno milizarizacijo
- uničuje sosednjo državo

Na koncu pa Ruska zmaga še da neko potrditev, da je danes kul zemljo krast in da se izplača, kar je nek pozitivni indikator za razne podobne akcije v prihodnosti in posledično še več vojn.
In dodatno še potencialno večanje apetitov po baltiku, moldaviji, ... s strani Rusije.

Medtem ko bi popoln ruski poraz pomenil jasen znak da se vojne danes ne splačajo, Rusi bi bili prisiljeni poravnat škodo, verjetno bi prišli do poceni ruskih surovin, ker ne bi imeli izbire,...

Torej zakaj bi on tem kaka razumska oseba podpirala zmago Rusije ?

In prosim prihranite mi moraliziranje o zlobnih američanih, ker vas moti zgolj in samo ameriško pobijanje, rusko pa sploh ne. Nihče ni jokal nad klanjem rusov v čečeniji. Ali pa klanjem rusov v Siriji.

Telbanc je izjavil:

Varja je izjavil:

Itak da majo. Ker to je uradna agenda in če skrenemo z nje, bojo naše obveznice v hipu "Junk". Slovenija pa bo spet "iskala "drugo Švico".

Zato tud ne smemo obsojat Goloba, če flanca kar flanca v Bruslju, ker so mu tko naročili. Drgač bo tko končal karijero, ko Virant.

Tako je, tako da se rtv še kar dobro upira..

No Virant je kar dobro končal, je dobil dobro plačano službo pri oecd, tako kot Rop pri evropski investicijski banki, tako kot vsi, ki delajo po navodilih eu, ko so na polozajih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Varja ()

Varja je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Varja je izjavil:

Tako je, tako da se rtv še kar dobro upira..

No Virant je kar dobro končal, je dobil dobro plačano službo pri oecd, tako kot Rop pri evropski investicijski banki, tako kot vsi, ki delajo po navodilih eu, ko so na polozajih.

RTV je ruska greznica, kjer drugih komentarjev sploh ne spustijo skozi.

Ni slovenski nacionalni medij ampak rusko propagadno trobilo.

Telbanc je izjavil:

Varja je izjavil:

LOL, dva korona cepca sta se naša skupaj in si sedaj drug drugemu ližeta rit. :))

Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ ::

bpr123 je izjavil:

Poskus številka 99...

Zakaj bi oseba živeča v EU podpirala Rusijo, ki:
- nam odkrito grozi
- nam draži vsakdanje življenje
- povzroča ponovno milizarizacijo
- uničuje sosednjo državo

Na koncu pa Ruska zmaga še da neko potrditev, da je danes kul zemljo krast in da se izplača, kar je nek pozitivni indikator za razne podobne akcije v prihodnosti in posledično še več vojn.
In dodatno še potencialno večanje apetitov po baltiku, moldaviji, ... s strani Rusije.

Medtem ko bi popoln ruski poraz pomenil jasen znak da se vojne danes ne splačajo, Rusi bi bili prisiljeni poravnat škodo, verjetno bi prišli do poceni ruskih surovin, ker ne bi imeli izbire,...

Torej zakaj bi on tem kaka razumska oseba podpirala zmago Rusije ?

In prosim prihranite mi moraliziranje o zlobnih američanih, ker vas moti zgolj in samo ameriško pobijanje, rusko pa sploh ne. Nihče ni jokal nad klanjem rusov v čečeniji. Ali pa klanjem rusov v Siriji.

Ne boš dobil odgovora, ker ne gre za racionalne razloge ampak za neko kolektivno norost. Norost da sovražiš samega sebe.

Prava najezda Bruselskih sendvičarjev. Ki bodo po koncu vojne izginili, medtem, ko bomo mi še vedno tukaj.

Moraliziramo zato, ker ni noben pr nas črhnu, ko je Olbrajtova odgovorila o sankcijah o Iraku, da je bilo vredno pol milijona iraških otrok. Kiri čistuni, ki zaj vijejo roke in štejejo na prste vsako ukrajinsko civilno žrtev. Da palestince sploh ne omenjam. Prej so pa držali usrani gobec skup.

Zgodovina sprememb…

UkrFTW!! ::

Varja je izjavil:

Komot greš jokat drugam.

Jokcaš ti, kaj da si drznemo mislit s svojo glavo. Ker ti s svojo ne znaš.

Telbanc je izjavil:

Prava najezda Bruselskih sendvičarjev. Ki bodo po koncu vojne izginili, medtem, ko bomo mi še vedno tukaj.

Moraliziramo zato, ker ni noben pr nas črhnu, ko je Olbrajtova odgovorila o sankcijah o Iraku, da je bilo vredno pol milijona iraških otrok. Kiri čistuni, ki zaj vijejo roke in štejejo na prste vsako ukrajinsko civilno žrtev. Da palestince sploh ne omenjam. Prej so pa držali usrani gobec skup.

In kaj bi ti rad? Ruzzijo tukaj? Komot greš lahko za Ural navijati za svoje.
Še eden, ki non stop joče po ruzzlkih fasistih

Ti lah greš z prvim letom v Filadelphijo, kjer te nestrpno čakajo rojaki.:))

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Kar vam centrala ukaže. Copy paste.
Nimate ne glave ne hrbtenice.

shmandi ::

Telbanc je izjavil:

, ko je Olbrajtova odgovorila o sankcijah o Iraku, da je bilo vredno pol milijona iraških otrok.

Lažeš kot vedno. Pol milijona iraških otrok je umrlo pod sadamom...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shmandi ()

Umrli so pod našimi zahodnimi sankcijami.

Telbanc je izjavil:

Ti lah greš z prvim letom v Filadelphijo, kjer te nestrpno čakajo rojaki.:))

Kaj bi rad? Ruzzijo tukaj? Saj jo imate v svojih glavah..

UkrFTW!! je izjavil:

Telbanc je izjavil:

To bo men govoru en, ki je 6X cepljen za korono in 3 x booster.

Babe wake up, Sarcasmitron ima nov 40 min dolg video

Ukraine After 4 Years of War

This was meant to be a short easy video, but I ended up using it as a lab to try out things I wanted to do in the Israel/Palestine video. Because of that, the script was finalized before a lot that happened this year, so I apologize if it feels like it skipped over important things.

shmandi je izjavil:

Telbanc je izjavil:

, ko je Olbrajtova odgovorila o sankcijah o Iraku, da je bilo vredno pol milijona iraških otrok.

No in to vas tudi nič ne moti kar se odvija v Sudanu in tu spet zda oborožuje svoje zaveznike zdruzene arabske emirate

https://www.democracynow.org/2025/12/18...

Telbanc je izjavil:

1. Nemčija in Francija sta rekli NE ameriški avanturi v Iraku. Ponosem sem na to in mi je žal da ni imelo več držav hrbtenice za isto naredit

2. Nam je žal za iraške, palestinske in ukrajinske žrtve. Medtev ko je vam ruskim gnojem popolnoma vseeno za ukrajinske žrtve. še huje pa je to da vam je popolnoma vseeno za irške in palestinske žrtve ampak jih samo zlorabljate za kritiko zahoda

3. Leta 2003 sem na nekih drugih forumih pisal folku da so idioti, ker podpirajo posredovanje v Iraku. Danes pišem da ste idioti tisti, ki podpirate ruse v UA.

Skratka, da povzamem. Prav malo ti je mar za palestinske in iraške otroke ampak jih uporabljaš v propagadne namene. Obsojaš zahod a hkrati nisi sposoben obsoditi rusije. Vse skupaj je samo en velik spin in vaja iz whataboutizma.

Ja ?

https://x.com/NatalkaKyiv/status/200465...

Nekateri pravijo, da je ta vojna »prišla od nikoder«.
Ni res. Rusija sledi scenariju, napisanemu pred desetletji.

Preberite članek z naslovom »Ali se Ukrajina ponovno združi z Rusijo, ali pa bo prišlo do vojne«, objavljen v časopisu Izvestija leta 1992.

Preveden članek:

»Ali se bo Ukrajina ponovno združila z Rusijo, ali pa bo prišlo do vojne. Tako je Sergej Baburin, vodja parlamentarne frakcije, opredelil možnosti za morebiten razvoj odnosov med dvema največjima državama SND.

Ta brezprimerni izrek ni bil izrečen v vročici parlamentarnih debat – s svojimi včasih neizogibnimi pretiravanji – niti v zasebnem pogovoru za kulisami, temveč med razpravo z izrednim in pooblaščenim veleposlanikom Ukrajine v Rusiji, Volodimrom Kryžanivskim.

»Imej milost!« je vzkliknil veleposlanik. »Še vedno obstaja tretja pot – sodelovanje med dvema neodvisnima državama.«

»Ne,« je odvrnil Baburin. »In če ne pride do nove ponovne združitve, bodo konflikti med Ukrajino in Rusijo stalni.«

Če bi bila takšna doktrina razglašena teden ali deset dni prej, bi jo morda odpravili kot znano odstopanje nacionalistično-patriotske zavesti – kakšne fantazije lahko ustvari razgreta politična domišljija.

Toda po tem, ko je ruski parlament razveljavil »nezakoniti akt«, s katerim je bila Krim predana Ukrajini, izjava vplivnega vodje opozicije pridobi posebno logiko in pomen, ki ju ni mogoče reducirati zgolj na željo, da znova pritegne pozornost nase in svoje sodelavce.

Ta izjava se bere kot naslednji korak Rusije proti razkolu z Ukrajino, kar nehoteno spodbuja ugibanja o skrbno načrtovani zaporednosti nadaljnjih dejanj.

Kako naj bi se sicer razumelo, glede na to, da Baburin – z ozirom na rezultate glasovanja o krimski zadevi – izraža mnenje parlamentarne večine?

In kaj pa mnenje ruskega ljudstva? Jih je kdo vprašal, ali ruski državljani želijo, da njihova država ponovno vzpostavi protektorat nad Ukrajino, da Rus ponovno postane »starejši brat« in da se meje Ruskega imperija raztegnejo od tajge do Britanskih morij?

Kolikor se situacija razvija, toliko bolj jasno postaja: razveljavitev akta iz leta 1954 ni zgolj simboličen dogodek.

Je tudi sredstvo političnega pritiska na partnerico iz SND, vsaj v pogajanjih o usodi Črnomorske flote.

Je tudi popustitev ruskemu nacionalističnemu patriotskemu taboru. In končno, je način odvračanja javne pozornosti od novih gospodarskih udarcev, povezanih z neizogibnim dvigom cen energije.

Uradni ukrajinski odgovor na odločitev ruskega parlamenta je bila nota ministrstva za zunanje zadeve.

Po besedah ukrajinskega veleposlanika pa je glavno škodo Rusija povzročila sama sebi s pomočjo svojega Vrhovnega sovjeta.

Kaj ta škoda obsega, bi dodal, ni težko uganiti. S svojimi imperialnimi zahtevami bo parlament dosegel strm upad političnega ugleda Rusije v očeh civiliziranega sveta.

Sledile bi lahko gospodarske sankcije, vključno z morebitno zavrnitvijo Mednarodnega denarnega sklada, da financira državo, ki nevarno ignorira Helsinške akte.

V sporu glede Krima Boris Jelcin še ni izrekel svoje besede. Pomanjkanje nacionalno zavestnega državnega programa mu pušča prostor za manevriranje.

Toda zdi se, da je že prišel trenutek, ko mora ruski predsednik bodisi razbliniti dvome o skritih imperialnih ambicijah, bodisi… Ne, zelo se želi verjeti, da do tega »bodisi« ne bo prišlo.«

— Valery Vyzhutovich
Izvestia, št. 122, 26. maj 1992

Telbanc je izjavil:

UkrFTW!! je izjavil:

Telbanc je izjavil:

To bo men govoru en, ki je 6X cepljen za korono in 3 x booster.

Opa, telebanc se ima za nekoga, ki misli s svojo glavo. In vendar podpira ruzze in vse govno, ki so ga sproducirali.
Ne skrbi, tvoja navodila iz centrale ne pomenijo, da razmišljaš s svojo glavo. Ali da sploh kaj razmišljaš.

Varja je izjavil:

shmandi je izjavil:

Telbanc je izjavil:

No in to vas tudi nič ne moti kar se odvija v Sudanu in tu spet zda oborožuje svoje zaveznike zdruzene arabske emirate

https://www.democracynow.org/2025/12/18...

Uporabim tvoj pristop! No in tebe nič ne moti kaj se dogaja v Ukrajini, kako Rusija pobija Ukrajince in kako se oborožuje za nadaljne pobijanje ukrajincev.

P.S. Tvoj post je samo beden poskus whataboutizma. Odpri svojo temo o problematiki ki si jo omenil pa bomo debatirali tam.

Imamo vedno par proruzzkih govn na lagerju, ki podpirajo bedo, ki so jo ruzzi povzrocili na obeh straneh. Tudi na svoji.

Machete ::

Babuške v Rusiji trgajo lubje z dreves v parkih, da se malo pogrejejo doma, da to zakurijo.
Putler pa sedi na trilijonih m3 plina in nafte.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Telbanc je izjavil:

Umrli so pod našimi zahodnimi sankcijami.

Te sankcije so bile požegnane s strani Kitajske in Rusije.
In ni umrlo pol miljona otrok, ker se je vmes prebivalstvo Iraka absurdno povečalo.

Kdor laže, laže. Teleban itak pravi, da to pomeni, da razmišlja s svojo glavo. Verjetno obstaja kakšna diagnoza za take sociopata.
««
1296 / 1297
»»