Forum » Problemi človeštva » Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Temo vidijo: vsi
Windlass ::
bedarija, Politico je projekt Mathiasa Döpfnerja, ki ga lahko opišeš kot klasičnega nemškega desničarja s pogosto pro-ameriškimi in anti-ruskumi in anti-kitajskimi stališči. Politicova stališča kar pogosto izražajo te pozicije.
No, tokrat so pro-ameriško objavili, da američan Witkoff potrebuje psihiatrično obravnavo.
bbbbbb2024 ::
bedarija, Politico je projekt Mathiasa Döpfnerja, ki ga lahko opišeš kot klasičnega nemškega desničarja s pogosto pro-ameriškimi in anti-ruskumi in anti-kitajskimi stališči. Politicova stališča kar pogosto izražajo te pozicije.
+1
Podpišem! Politico redno berem in včasih se mi zdi, da ga financira CIA. Prilagojen je EU-27 javnosti in ni nespoštljiv do EU, v glavnem ne. Če pa je kje kakšna packa v zvezi z EU, pa to nemudoma objavi. O Trumpu vse dobro. Pa tudi o gamadi, ki nima pojma o politiki (fuck EU) in je čisto slučajno iz Amerike. O ZDA niso in ne bi rekli slabe, pa če bi Trump sredi ulice ustrelil črnca, ker lahko.
Bolj je ogledalo EU, kot ga vidi Amerika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
windigo ::
Avtor očitno nima pojma o financah. Velikani kapitala so zdaj it podjetja ne pa vojni dobičkarji. ker debil je to spisal?
It (še) večinoma precej ločuje poslovanje od politike (ki jo financira predvsem, da ima mir), investicijske banke, private equity, hedge skladi pa ne več nujno, sicer navadno niso izpostavljeni, so pa včasih vseeno politični akterji v ozadju.
Ceterum censeo Balandeque fascistum esse
Telbanc ::
najprej pošljemo vas polirce ruskih škornjov. vas je vsaj za milijon dva. lepo v kombije se vas nabaše pa je.
Nazadnje ko sem jaz napisal, da vas bojo s kombiji vlekli na fronto so mi expresno izbrisali post. Zaj so drugi časi zgleda.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Windlass ::
najprej pošljemo vas polirce ruskih škornjov. vas je vsaj za milijon dva. lepo v kombije se vas nabaše pa je.
Nazadnje ko sem jaz napisal, da vas bojo s kombiji vlekli na fronto so mi expresno izbrisali post. Zaj so drugi časi zgleda.![]()
No, torej priznaš, da se tvoj šef v Moskvi ne misli ustavit v Ukrajini in nas čaka obsežnejša vojna.