Forum » Pomoč in nasveti » Pridobivanje privoljenj po GDPR
Pridobivanje privoljenj po GDPR
MoRp ::
Lp,
posedujem cca 1000 mail naslovov, od katerih bi rad pridobil soglasje (GDPR) za obveščanje - 2x na leto. Ne vem kako izvesti opti-in čim enostavneje za stranke. Seveda potrebujem podatek, kdo je privolil, da potem samo njim pošiljam maile, ostale pa zbrišem...
Ali mi priporočate kak servis za pošiljanje mailov (sicer jih lahko iz gmaila pošljem 500 na enkrat, vendar se bojim oznake spam).
posedujem cca 1000 mail naslovov, od katerih bi rad pridobil soglasje (GDPR) za obveščanje - 2x na leto. Ne vem kako izvesti opti-in čim enostavneje za stranke. Seveda potrebujem podatek, kdo je privolil, da potem samo njim pošiljam maile, ostale pa zbrišem...
Ali mi priporočate kak servis za pošiljanje mailov (sicer jih lahko iz gmaila pošljem 500 na enkrat, vendar se bojim oznake spam).
DjJuvan ::
Mailchimp ti zmeče v promocijsko mapo in boš mel izredno nizek view/click ratio... poskusi raje preko Gmass poslati vsem 1000 mail in jih preusmeri na nek pejđ kjer privolijo k nadaljnjem pošiljanju. Gmass pošlje kot bi redno poslal email preko gmaila, zato ne gre v spambox ali promotion box.
No, to je samo moj predlog... mogoče ima kdo kakšnega boljšega.
No, to je samo moj predlog... mogoče ima kdo kakšnega boljšega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za mailing kampanijeOddelek: Programska oprema | 2195 (1777) | MartinKrpan |
» | Pošiljanje večje količine mailovOddelek: Programska oprema | 2160 (1788) | NeMeTko |
» | Mailman in Gmail, Yahoo, Hotmail nasloviOddelek: Izdelava spletišč | 1740 (1431) | msjr |
» | PHP newsletter in spamOddelek: Izdelava spletišč | 2030 (1682) | enco11 |
» | NewsletterOddelek: Omrežja in internet | 2920 (2735) | c3p0 |