Forum » Mobilne tehnologije » Umik Gmail računa z Android telefona
Umik Gmail računa z Android telefona
makucv ::
Na vikendu sem star mobilni telefon uporabil za Hot spot. Hoferjev Giga paket kjer je telefon služi za samo internet modem.
Ker je na telefonu tudi uporabnikov Gmail račun, me zanima kako ga lahko odstranim iz telefona?
Lahko enostavno odinštaliram Gmail?
Kaj svetujete?
Ker je na telefonu tudi uporabnikov Gmail račun, me zanima kako ga lahko odstranim iz telefona?
Lahko enostavno odinštaliram Gmail?
Kaj svetujete?
klinker ::
Odvisno od telefona, ampak gmail se naceloma lahko samo disable-a, vseeno pa ostane google racun.
Factory reset odstrani google racun, pri prvem zagonu pa preskocis vse vpise in je.
Factory reset odstrani google racun, pri prvem zagonu pa preskocis vse vpise in je.
makucv ::
Ma za faxtory reset ni bilo časa, se je preveč mudilo za Fortnite update.
Zdaj ne grem še enkrat factory reseta delat. Kako pa lahko naredim diasble Gmaila ali nek logout iz računa?
Zdaj ne grem še enkrat factory reseta delat. Kako pa lahko naredim diasble Gmaila ali nek logout iz računa?
Nazz ::
V aplikacijah onemogočiš gmail aplikacijo.
Če bi pa rad odstranil Google račun, v nastavitvah poiščeš račune, izbereš Google in odstraniš račun. Mogoče boš moral vpisat geslo, da dokažeš lastnino.
Če bi pa rad odstranil Google račun, v nastavitvah poiščeš račune, izbereš Google in odstraniš račun. Mogoče boš moral vpisat geslo, da dokažeš lastnino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16091 (4828) | Technics111 |
» | Samsung S7 Edge baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2285 (829) | chrush |
» | pomoč nujno - smsung s6 odklepnje fingerOddelek: Mobilne tehnologije | 1669 (639) | wajdouc |
» | Android - omejevanje uporabnikov računaOddelek: Mobilne tehnologije | 994 (922) | Invictus |
» | IPADOddelek: Loža | 5756 (4841) | Zheegec |