» »

after Covid.. the Great Reset

after Covid.. the Great Reset

«
1
2

comabanana ::

V začetku meseca se odvil World Economic Forum na temo The Great Reset, kjer so pokazali kaj se pripravlja po pandemiji.

"In fact, one silver lining of the pandemic is that it has shown how quickly we can make radical changes to our lifestyles. Almost instantly, the crisis forced businesses and individuals to abandon practices long claimed to be essential, from frequent air travel to working in an office."

https://www.weforum.org/great-reset/
https://www.weforum.org/agenda/2020/06/...
https://thehill.com/opinion/energy-envi...

Torej svet ki bo pravičnejši do vseh, bolj prijazen okolju in seveda združitev človeka z strojem.
  • zaklenil: bluefish ()

Ganon ::

Nič od tega se ne bo zgodilo.

vostok_1 ::

Bo. Morda ne v tej obliki kot reklamirajo, ampak bo.

Sicer pa morate brati med vrsticami. "Pravičnejši". Jasno, pravično je metat naše davkoplačevalske miljarde top 0.01%.
Trolajo vas na epic scale.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

HappyPills ::

UTD.

Preveč hvalite ta UTD. Sama ideja sicer ni tako slaba.
Ampak UTD bo imel strings attached.

Resetirali vas bodo. 20' bodo čudovita IMO.
Oni sami se ne rabijo nič resetirat. Nabrali so kar nekaj primarnega bogatstva, avtonomni bodyguadri pa so morda 10 let oddaljeni.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Urbano#Desno ::

In kaj nam priporočaš?
Kako naj se čim bolje pripravimo?
:D

Guns.
Networking.
More guns.
Nov set dogmatičnih pravil, v smislu "USA constitution".
Even more guns.

Sicer pa boste zelo vrjetno popušili. Oni so namreč na to planirali. Zato pa so mladino v teh nekaj desetletjih tako degenerirali in jim izsesali vn vso pravo življensko energijo.
Sama tehnologija brez človeške poskočnosti ni dovolj.
Isto velja sicer za njih, ampak kot rečeno so to vračunali in igrajo zahrbtno igro z vzvodom vaše sile.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

HappyPills ::

Odlicno

vostok_1 je izjavil:

Guns.
Networking.
More guns.
Even more guns.

Sicer pa boste zelo vrjetno popušili. Oni so namreč na to planirali. Zato pa so mladino v teh nekaj desetletjih tako degenerirali in jim izsesali vn vso pravo življensko energijo.
Isto velja sicer za njih, ampak kot rečeno so to vračunali in igrajo zahrbtno igro z vzvodom vaše sile.

Aha dobro sem si zabeležil. Ti zase pričakuješ da ne boš žrtev nove ureditve?

FoxKnox ::

Elektrifikacija prometa.

To se bo zgodilo prvo in to v parih letih.Hočeš, nočeš, moraš.

Urbano#Desno je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Guns.
Networking.
More guns.
Even more guns.

Aha dobro sem si zabeležil. Ti zase pričakuješ da ne boš žrtev nove ureditve?

Jasno, da bom.
Taki kot jaz so bili prvi na boljševiških ali rdeče-gardnih seznamih za odstrel.
Ve se kdo uspeva v takih režimih, sociopati.
There will be chutes!
It came from the lab.

https://www.24ur.com/sport/ostalo/berni...

Ljudje pač ne razumejo. Ampak počasi jim bo kapnilo, ko se jih bo dotaknilo osebno.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

mr_chai ::

Vostok, zakaj bi ti rabu gunse, a nimaš doma kamikaze drone parkirane ?

vostok_1 je izjavil:

Jasno, da bom.
Taki kot jaz so bili prvi na boljševiških ali rdeče-gardnih seznamih za odstrel.

Škoda. Bi bilo fino da nam poveš svoje vire, da bodo lahko srečneži ki bodo preživeli nadaljevali tvoje delo in tako tvoj trud ne bo zaman. :D

xx23 ::

vostok_1 je izjavil:

Ljudje pač ne razumejo. Ampak počasi jim bo kapnilo, ko se jih bo dotaknilo osebno.

CNN challenged Ecclestone over the assertion and he was unable to provide any concrete evidence for the baseless claim beyond saying that he had "noticed" it over the years.

...

The Briton is no stranger to controversy. In 2009 he praised Adolf Hitler for being "able to get things done" -- comments he later apologized for -- while he has also backed Vladimir Putin's controversial policy towards homosexuals and said that women should dress in white "like all other domestic appliances."

Tudi, če nima konkretnih dokazov, je to njegovo mnenje. Saj ni spisal research paper.

Skoraj zagotovo je mislil na to, da manjšine, konkretno črnska manjšina v tistem okolju, vrjetno veliko več gleda na svet iz rasne perspektive.
Približno tako ko pride Mujo v nemčijo in gleda na nemce iz balkanske perspektive in jih nevede žali z kakimi izrazi, recimo v navezavi z nacizmom.
Osebno sem že doživel take scene. Ljudje iz manjšin, ti pogosto dajo vedet, da so manjšina, četudi tebi na kraj pameti ne pade, da bi ga tako obravnaval.
Kitajec pri nas te bo lahko zmerjal, da si len belec, ker ne delaš 16 ur dnevno.

Point je, da to ne bi smelo biti nikakršen šok. Tako pa ga sedaj postavljajo na križ zaradi neke brezvezne in dejansko pogosto resnične izjave.

O dvojnih standardih, da niti ne govorimo. Če bi 1% belcev delalo to kar dela črnska skupnost v ZDA, bi se (anti)anti-rasistom že začelo penit pri ustih.

Ampak anyway, to je druga debata. Dajmo raje rečt kako na to, kako se bo vas resetiralo. Bo to hard ali soft reset?

Urbano#Desno je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Jasno, da bom.

Škoda. Bi bilo fino da nam poveš svoje vire, da bodo lahko srečneži ki bodo preživeli nadaljevali tvoje delo in tako tvoj trud ne bo zaman. :D

The truth is out there my friend.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

zasekamroz ::

said that women should dress in white "like all other domestic appliances."

Kdo pa še ni slišal tega vica

Danes je smeh prepovedan. Nihče nikogar ne sme več užalit. Bog ne dej, da gre za uporabo stereotipa.

Kot rečeno. 2015-2019 sem vam govoril, da je je potrebno sprožiti nukice. Sedaj pa se že javno govori, da se vas bo resetiralo.
Napredujemo in sem vesel, da bo končno ta sorry excuse, ki ji rečete moderna civilizacija, konec.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

xx23 ::

Predlagam reset foruma brez vostoka.

Hvala.

Najprej moram vidt Mr.B-ja kako se cepi, pol pa bom razmislil.
There will be chutes!
It came from the lab.

PreviousUser ::

vostok_1 je izjavil:

Danes je smeh prepovedan. Nihče nikogar ne sme več užalit. Bog ne dej, da gre za uporabo stereotipa.

Se strinjam, vse je postalo politično korektno, sterilno. Tudi precej ljudi se je spremenilo in z njimi se ne moreš več pogovarjati ali hecati o določenih stvareh, ker se jim je dalo vedeti, da to kao ni sprejemljivo. Škoda.

korenje3 ::

Me zanima če bodo plače obstale. Aprila je bila povprečna plača 1270EUR neto, maja pa cca 1350EUR neto.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

Scaramouche1 ::

Če bi bili ljudje pametni bi vlade prisilili v to da se zdaj zaradi varnosti dela polovično, tako bi kmalu lahko to postal redni urnik! 2 delavca na enoto, delaš tri dni!
Denar meni ni tako pomemben če delaš k nor in moraš potem regenerirat čez vikend!
Prihaja robotska revolucija, mi se pa še vedno v tako veliki Eu delamo kot da rabimo še več migrantov..

Patetika!

LeQuack ::

Scaramouche1 je izjavil:

Če bi bili ljudje pametni bi vlade prisilili v to da se zdaj zaradi varnosti dela polovično, tako bi kmalu lahko to postal redni urnik! 2 delavca na enoto, delaš tri dni!
Denar meni ni tako pomemben če delaš k nor in moraš potem regenerirat čez vikend!
Prihaja robotska revolucija, mi se pa še vedno v tako veliki Eu delamo kot da rabimo še več migrantov..

Patetika!

Večina ljudi itak je v catch 22 situaciji, dela zato da si lahko privošči sredstva kto so avto, stanovanje itd. zato da lahko sploh še naprej dela.
Quack !

Mr.B ::

vostok_1 je izjavil:

Bo. Morda ne v tej obliki kot reklamirajo, ampak bo.

Sicer pa morate brati med vrsticami. "Pravičnejši". Jasno, pravično je metat naše davkoplačevalske miljarde top 0.01%.
Trolajo vas na epic scale.

V drzavah, z mentalnimi bolniki zagotovo. Te drzave spada, no sej veš med drugim US in UK. EU se bori proti praznoglavimi populisti, kot so na primer Polska.

vostok_1 je izjavil:

Guns.
Networking.
More guns.
Even more guns.

Glede na oborozenost Americanov, je mor guns, no stanje na terenu kaze, mor guns -eq Shit. Razen ce mislis mor more guns.
Ampak ja no tudi to ne funkcionira.
Je pa res da dokler folk v ameriki gleda populisticno fox news... no sej ves kam to polje, vazno da dobijo mesecni ček. Ostalo bodo ze vostok lik implodirali.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

vostok_1 je izjavil:

No sej bi dal fox nes alternativo, ampak vem da imas tezave z dojemanjem kvalitete medija. Ponavadi so slovnicno bolj zahtevni. tudi who je tezka za razumet, ko po nekaj tednih branja blodenj na medijih nivoja 24kur, odpres uradni vir pa se slovnica in besedisce ne sklada z nivojem 24kur.

vostok_1 je izjavil:

Tudi, če nima konkretnih dokazov, je to njegovo mnenje. Saj ni spisal research paper.

Skoraj zagotovo je mislil na to, da manjšine, konkretno črnska manjšina v tistem okolju, vrjetno veliko več gleda na svet iz rasne perspektive.
Približno tako ko pride Mujo v nemčijo in gleda na nemce iz balkanske perspektive in jih nevede žali z kakimi izrazi, recimo v navezavi z nacizmom.
Osebno sem že doživel take scene. Ljudje iz manjšin, ti pogosto dajo vedet, da so manjšina, četudi tebi na kraj pameti ne pade, da bi ga tako obravnaval.
Kitajec pri nas te bo lahko zmerjal, da si len belec, ker ne delaš 16 ur dnevno.

Point je, da to ne bi smelo biti nikakršen šok. Tako pa ga sedaj postavljajo na križ zaradi neke brezvezne in dejansko pogosto resnične izjave.

O dvojnih standardih, da niti ne govorimo. Če bi 1% belcev delalo to kar dela črnska skupnost v ZDA, bi se (anti)anti-rasistom že začelo penit pri ustih.

Ampak anyway, to je druga debata. Dajmo raje rečt kako na to, kako se bo vas resetiralo. Bo to hard ali soft reset?

Urbano#Desno je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Jasno, da bom.

The truth is out there my friend.

A nismo ze 1x debatirali no ok n krat debatirali, da
tvojih
oziroma
njegovih
obcutkov ne mores interpretirat kot dejstvo in potem iz jasno dokazanih napacnih obcutkov kreiras TI svoje zablojeno
dejstvo
oziroma kar novo teorijo.
Kaj ko bi se ti drzal raje dejstev, ki jih lahko podkrepis z viri malo visje kot 24kur.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

Kot rečeno. 2015-2019 sem vam govoril, da je je potrebno sprožiti nukice. Sedaj pa se že javno govori, da se vas bo resetiralo.
Napredujemo in sem vesel, da bo končno ta sorry excuse, ki ji rečete moderna civilizacija, konec.

Dejstvo je, da je mnogih stereotip drzijo blodnje slabo razgledanega cloveka, ki potem krivi rasno, stereotipno in ostale nedojemanje vrednih obcutkov lastnih blodenj, da je marikateri osebek, ki si ga ti uvrstil v stereotip, bistveno bolj uspesen, kot obicajni rednek ki siri take blodnje.
Na primer tvoje blodnje koliko novih ameriskih mijonarjev je imelo starse miljonarje.

vostok_1 je izjavil:

Najprej moram vidt Mr.B-ja kako se cepi, pol pa bom razmislil.

Sej vem da ne dojemas, ker sem ti vse tvoje blodnje o "kitajskem" virusu postavil na svoje mesto. Priporocam da uporabljas vire, ki niso Trump ali ja mr. Trump blizni sodelavci.

PreviousUser je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Se strinjam, vse je postalo politično korektno, sterilno. Tudi precej ljudi se je spremenilo in z njimi se ne moreš več pogovarjati ali hecati o določenih stvareh, ker se jim je dalo vedeti, da to kao ni sprejemljivo. Škoda.

In koliko volitev si se pa ti udelezil? Za vostoka je ze plebiscit bil pretezak.

Zgodovina sprememb…

djabi ::

Reset bi se zgodil edino v primeru, če bi izumrlo N procent človeštva. Za to bi bil potreben kakšen bolj smrtonosni virus (takšen, zaradi katerega umreš v recimo 48-72 urah, brez, da bi okreval) ali pa kakšen udarec asteroida.

Oh, ko smo že pri tem:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

Verjetno mislis da bodo tvojo rit brisali roboti in filali proracun s katerim bos ti dobil rento, s katero bos placal robota ki bo tebi brisal rit. Tud mato je zadnje case bolj tih.

djabi je izjavil:

Reset bi se zgodil edino v primeru, če bi izumrlo N procent človeštva. Za to bi bil potreben kakšen bolj smrtonosni virus (takšen, zaradi katerega umreš v recimo 48-72 urah, brez, da bi okreval) ali pa kakšen udarec asteroida.

Oh, ko smo že pri tem:

Glede da so taki filmi narejeni, da se ljudje ne sekirajo prevec z trenutnimi problemi, in zaupajo fox news. No bi rekel da je tale boljsi .

Zgodovina sprememb…

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

Primarni namen uvažanja migrantov ni ekonomske narave. Je sekundarni ali terciarni.
Zakaj se jih uvaža, no to gli na S-Tju ne bi bila košer debata.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

Primarni namen uvažanja migrantov ni ekonomske narave. Je sekundarni ali terciarni.

Glede na to da ne ves, zakaj se uvaza, pac das sanjski argument auto gola.

Mr.B je izjavil:

Glede na oborozenost Americanov, je mor guns, no stanje na terenu kaze, mor guns -eq Shit. Razen ce mislis mor more guns.
Je pa res da dokler folk v ameriki gleda populisticno fox news... no sej ves kam to polje, vazno da dobijo mesecni ček. Ostalo bodo ze vostok lik implodirali.

Oboroženost ni problem.
Ko je bila ZDA večinsko anglosaška in tradicionalna, so se random masovni pokoli bolj redko dogajali.
Šele z liberalizmom se je začelo uporabljat orožje za medsebojno klanje.

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

No, zaupaj nam zakaj?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Kakorkoli, reset se že dogaja, pa ne zaradi korone, ampak zaradi "stekline" politične korektnosti.
Dr. Disrespecta so že pospravili. Slava mu. 8-)
#65W!

vostok_1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Oboroženost ni problem.
Ko je bila ZDA večinsko anglosaška in tradicionalna, so se random masovni pokoli bolj redko dogajali.

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

No, zaupaj nam zakaj?

No spet si uporabil argument tvojega obcutka, ki se ne sklada z napisanim v tistih virih, ki povzemajo stanje na terenu. In to velja za oba tvoje napisana argu ups obcutka.

ubermensch ::

Urbano#Desno je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Jasno, da bom.

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Oboroženost ni problem.

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

No, zaupaj nam zakaj?

No spet si uporabil argument tvojega obcutka, ki se ne sklada z napisanim v tistih virih, ki povzemajo stanje na terenu. In to velja za oba tvoje napisana argu ups obcutka.

Skratka, ne veš zakaj jih uvažajo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

mahoni ::

Jaz upam na uvedbo letnega ociscevanja. Purge.

Trolam...
Nevem kaj je fora te teme? Kaj je bilo po spanski gripi? Nic. Kaj bo po koronavirusu? Cepiva. To je to.

Exactly that's the problem. Imeli smo že mnogo, mnogo hujše dogodivščine in ni bilo potrebno vsega tega kar smo sedaj naredili.
Hence, dogaja se nekaj drugega.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

vostok_1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Oboroženost ni problem.

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Scaramouche1 je izjavil:

Patetika!

No, zaupaj nam zakaj?

Skratka, ne veš zakaj jih uvažajo.

Jaz sem jasno napisal zakaj, ti pa razen kopi paste tvojega mentalnega dojemanja, že veckrat debunkano, pac ne. Kaj si pozabil dopisati cepivo in tracking app.

Kje si napisal zakaj? Daj mi copy pejstaj.
There will be chutes!
It came from the lab.

mahoni je izjavil:

Jaz upam na uvedbo letnega ociscevanja. Purge.

Trolam...
Nevem kaj je fora te teme? Kaj je bilo po spanski gripi? Nic. Kaj bo po koronavirusu? Cepiva. To je to.

A ni bilo konec 1 svetovne vojne...

vostok_1 je izjavil:

Kje si napisal zakaj? Daj mi copy pejstaj.

To da je tvoja razgledanost na nivoju Trumpa, smo ze dojeli, ni potrebno razlagati pojma brisanje riti, nekomu, ki se izogba medijskih virov kot 24kur, je pa tudi dejstvo.

Zgodovina sprememb…

Skratka, res ne veš čemu jih uvažajo.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Skratka, res ne veš čemu jih uvažajo.

To da jasno napisan argumen brisanja riti, presega tvoj mentalni doseg, ti res ni treba vsakic potrjevati. Kaj ko bi se drzal raje app + cepivo.

Pa pravim ti, da brisanje riti ni primarni argument. Brisalce riti se da tudi na drugačen način priskrbeti.
There will be chutes!
It came from the lab.

Mato989 ::

Verjetno mislis da bodo tvojo rit brisali roboti in filali proracun s katerim bos ti dobil rento, s katero bos placal robota ki bo tebi brisal rit. Tud mato je zadnje case bolj tih.

Tiho sem, ker me socialistični moderatorji onemogočajo, ko napišem mnenje s katerim se ne strinjajo!

vostok ima žal premnogokrat prav, jaz pač tudi, ampak vaša socialistična falirana doktrina povezanosti nas bo skupno vrgla v prepad!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Tiho sem, ker me socialistični moderatorji onemogočajo, ko napišem mnenje s katerim se ne strinjajo!

vostok ima žal premnogokrat prav, jaz pač tudi, ampak vaša socialistična falirana doktrina povezanosti nas bo skupno vrgla v prepad!

Ti sam komentiraj hvaljeni ameriski zdravstveni sistem pri odzivu na korona cirkus ter socialisticni evropski model.
Potem pa povej, zakaj nisi tam v ameriki, ker si tako sposoben.

Inventorista ::

Jarno je izjavil:

Kakorkoli, reset se že dogaja, pa ne zaradi korone, ampak zaradi "stekline" politične korektnosti.

Točno to jaz vseskozi govorim. Ko se tip obnaša kot ženska, boš težko našel koga, da reče gay namesto peder. Tipi ki se oblačijo v ženske aka drag queens..... čisto normalno :/
Kar se tiče transov, naj mi nekdo pove, na kateri WC naj gre, moški ali ženski, da ne pride do nerodne situacije?
Potem kvote!!!! Če ni primerne ženske kandidatke za neko pozicijo, zakaj se mora forsirat nesposobno žensko? Tam ko je zaposlena pretežno ženska populacija pa je vse vredu (medicinske sestre, natakarce, tajnice).
Tip ne sme za kako mačko zažvižgat, čeprav je oblečena tako, da ti gre lahko samo ena stvar po glavi, v isti sapi se pa ženske lahko slinijo, ko vidijo nekega privlačnega moškega. Ženske se lahko delajo norca iz višine, debelosti, plešavosti moškega! Ko se izvaja nasilje nad moškim s strani žensk (splošno sprejemljivo, skratka be a man and deal with it), medtem, ko če boš karkoli čez žensko telo omenil je pa body shaming ali pa toxic masculinity, te bodo klicali v HR na pogovor mogoče celo odpustili!
Ko je v filmu all white cast cela bruka, ko je all black ali asian cast.....
Kdor tu ne vidi dvojnih meril, mu lahko pa samo rečem svaka čast! Dobro so te oprali razni SJW, LGBTQ in feministični lobiji s pomočjo Hollywoda!
“To stop racism you need to stop talking about it” s strani Morgan Freemana na temo Black History Montha.
Pa še za konec ;)

Mato989 ::

Mr.B je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ti sam komentiraj hvaljeni ameriski zdravstveni sistem pri odzivu na korona cirkus ter socialisticni evropski model.
Potem pa povej, zakaj nisi tam v ameriki, ker si tako sposoben.

Jaz se strinjam s Švedskim glavnim epidemiologom, kaj on pravi lahko prebereš na spletu... Prebivalstvo potrebuje NARAVNO SELEKCIJO, naj neprilagojeni in švohni pač umrejo, to je survival of the fittest, ki deluje in je deloval na desettisoče let... ni razloga da bi ga zdaj blokirali, skozi zadnjih 50 let oz. bolje rečeno vse od nastanka oz. izuma penicilina smo umetno zadrževali survival of the fittest, čas je da se vsaj večinsko vrne...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Inventorista je izjavil:

Jarno je izjavil:

Točno to jaz vseskozi govorim. Ko se tip obnaša kot ženska, boš težko našel koga, da reče gay namesto peder. Tipi ki se oblačijo v ženske aka drag queens..... čisto normalno :/
Kar se tiče transov, naj mi nekdo pove, na kateri WC naj gre, moški ali ženski, da ne pride do nerodne situacije?
Potem kvote!!!! Če ni primerne ženske kandidatke za neko pozicijo, zakaj se mora forsirat nesposobno žensko? Tam ko je zaposlena pretežno ženska populacija pa je vse vredu (medicinske sestre, natakarce, tajnice).
Tip ne sme za kako mačko zažvižgat, čeprav je oblečena tako, da ti gre lahko samo ena stvar po glavi, v isti sapi se pa ženske lahko slinijo, ko vidijo nekega privlačnega moškega. Ženske se lahko delajo norca iz višine, debelosti, plešavosti moškega! Ko se izvaja nasilje nad moškim s strani žensk (splošno sprejemljivo, skratka be a man and deal with it), medtem, ko če boš karkoli čez žensko telo omenil je pa body shaming ali pa toxic masculinity, te bodo klicali v HR na pogovor mogoče celo odpustili!
Ko je v filmu all white cast cela bruka, ko je all black ali asian cast.....
Kdor tu ne vidi dvojnih meril, mu lahko pa samo rečem svaka čast! Dobro so te oprali razni SJW, LGBTQ in feministični lobiji s pomočjo Hollywoda!
“To stop racism you need to stop talking about it” s strani Morgan Freemana na temo Black History Montha.
Pa še za konec ;)

Ne ti si moski, zensko zaradi nastetih primerov lahko brez problema tozis, vkljucujuc seksualnega nasilja. Ampak ja ti si moski.

Jarno ::

Ne ti si moski, zensko zaradi nastetih primerov lahko brez problema tozis, vkljucujuc seksualnega nasilja. Ampak ja ti si moski.

Pod katerim kamnom pa si se ti skrival zadnja leta?
Gre za izzvensodne obračune. ;)
#65W!
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Post-ameriška doba (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
32160192 (52434) Fritz

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998158815 (144478) BigWhale

Več podobnih tem