Forum » Programska oprema » Brezplačni program za čiščenje računalnika - smeti
Brezplačni program za čiščenje računalnika - smeti
Robert ::
Kateri brezplačen progam za čiščenje smeti na računalniku se splača instalirati in na kaj je potrebno biti pozoren pri delu z njim, da ne zbrišeš preveč (da ti ne deluje računalnik). Do sedaj sem imel APP Cleaner, ki pa mi ne deluje več, niti ga ni možno dobiti za Win verzijo. Malo razmišljam o CC Cleanerju (brezplačna verzija).
Kvinta ::
Ti zastojn programi meni nikoli niso našli nič kaj omembe vrednega pol pa sem kupo Emsisoft Anti Malware ga zaženem 1x na dva mesca pa zmeraj najde kaj zanimivega
A.C.A.B
max00slo ::
ccleaner (temp datoteke, ...) ... če pa je okuženo, pa ostale zadeve...
Si non confectus, non reficiat.
HotBurek ::
Jst uporabljam program rm, ki je brez plačen in zastonj hkrati. Je tak bolj hekerski, low level. Počisti vse, tudi tiste programe, ki se na disk zapišejo z močno silo F.
rm -rf /
Rm (Unix) @ Wikipedia
rm -rf /
Rm (Unix) @ Wikipedia
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4532 (3657) | r3dkv1c4 |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4277 (3467) | hojnikb |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3600 (3045) | Rias Gremory |
» | Program za čiščenje kompaOddelek: Programska oprema | 4599 (3859) | opeter |
» | Program za čiščenje registry-jaOddelek: Programska oprema | 2257 (2096) | SynTax64 |