Forum » Pomoč in nasveti » Preusmeritev klicev po določeni uri
Preusmeritev klicev po določeni uri
Ales ::
Izberi poljuben odgovor:
da / ne / jogurt / mogoče / a si vegetarijanec? / približno 1,8 grama / da, sosedova Jožica
Ali pa morda poveš katerega ponudnika telefonije in kateri telefon imaš...
da / ne / jogurt / mogoče / a si vegetarijanec? / približno 1,8 grama / da, sosedova Jožica
val46 ::
Najbolj enostavno boš to naredil, da si narediš preusmeritev klicev na telefonu in vsak dan ko to želiš(napr.ob osmi uri) ta telefon izklopiš, pa imaš preusmeritev urejeno. Sam sem tako naredil v prejšni službi, ko sem imel služben telefon in da nisem cele dneve hodil z dvema telefonoma okrog, sem na koncu šihta službenega izklopil in imel preusmeritev na privat telefon, če me je kdo v popoldansko-večernih urah slučajno potreboval.
starfotr ::
Vse se da. Poti do rešitev je nekaj. Brez vhodnih podatkov, ni mogoče dati pametnega izhodnega podatka.
SeMiNeSanja ::
Ali se to da?
Naprimer vsak dan po osmi uri preusmeri klice na drugo številko.
Na T-2 se to zlahka uredi, celo različne preusmeritve po dnevih...
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
luksorzi ::
Obstajajo aplikacije za android in ios, ki ponujajo to pa še dosti več. Automate ali nekaj podobnega se imenuje ena od teh.
t-zonaz ::
Izberi poljuben odgovor:
Ponudnik Telekom, mob pa Huawei nevem točno kateri model, star okoli 5 let...sprašujem za kolega
Najbolj enostavno boš to naredil, da si narediš preusmeritev klicev na telefonu in vsak dan ko to želiš(napr.ob osmi uri) ta telefon izklopiš, pa imaš preusmeritev urejeno. Sam sem tako naredil v prejšni službi, ko sem imel služben telefon in da nisem cele dneve hodil z dvema telefonoma okrog, sem na koncu šihta službenega izklopil in imel preusmeritev na privat telefon, če me je kdo v popoldansko-večernih urah slučajno potreboval.
To je bila tudi moja prva ideja. Tako sem sedaj nastavil.
t-zonaz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: t-zonaz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ena SIM dva aparata ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5185 (1998) | modelno1 |
» | A1- slab mobilni signal v hišiOddelek: Omrežja in internet | 9012 (8211) | msjr |
» | Caller ID spoofingOddelek: Mobilne tehnologije | 1260 (999) | Pesimist |
» | 2 telefona z isto številkoOddelek: Mobilne tehnologije | 5781 (5005) | bajsibajsi |
» | Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13924 (12284) | amigo_no1 |