Forum » Mobilne tehnologije » Prehod s klasičnega na pametni telefon
Prehod s klasičnega na pametni telefon
ananchel ::
A kdo ve, zakaj mi noče delat? Izpisuje se mi samo klic v sili in mi ne prikaže nobenih ikon, nič ...
- predlagal izbris: amacar ()
Furbo ::
A je SIM kartica že zelo v letih?
Pa PIN kodo od nje si odklenil predvidevam.
Pa PIN kodo od nje si odklenil predvidevam.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Ja, SIM kartica ima že nekaj let ... A to tudi vpliva?
Nisem odklenila kode, ker je ne znam. :(
Nisem odklenila kode, ker je ne znam. :(
Zodiac ::
Recimo, da ni troll tema...pritisni na ključavnico in jo vleči navzgor ali pritisni nanjo, da boš videla kakšen ukaz/vzorec zahteva. Ko prižgeš telefon te prosi za PIN in potem pride do stanja na slikah? Če pravilno "odpreš" začetni zaslon ti vrže sporočilo za vpis kode? Ker obe tvoji sliki ste enaki.
Takoj, ko odprem telefon, je takšno stanje:
(Nekaj časa nazaj sem nekaj brskala na njem in zgleda, da sem takrat kam vnesla svoj e-naslov ... je že 2 leti od tega ... potem ga nisem več rabila ...).
Nisem pa takrat vnašala nobenega PIN-a in niti ta nujni klic se ni pojavljal.
Če pa ključavnico povlečem navzgor, je pa tako:
(Nekaj časa nazaj sem nekaj brskala na njem in zgleda, da sem takrat kam vnesla svoj e-naslov ... je že 2 leti od tega ... potem ga nisem več rabila ...).
Nisem pa takrat vnašala nobenega PIN-a in niti ta nujni klic se ni pojavljal.
Če pa ključavnico povlečem navzgor, je pa tako:
Zodiac ::
Samo FRP se ne bi aktiviral, če ni bilo reseta. ananchel ko si nehala uporabljati telefon ali si ga ponastavila na tovarniške nastavitve?.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpad mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 4491 (2826) | VelkBla |
» | Ob zagonu PCja ni slike na ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (909) | Mitch |
» | USB ključek pravzaprav Micro SDOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (801) | RejZoR |
» | Pomoc za TV kartico Fly TV 34+Oddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1608) | No Can Do |
» | Mala ikonca zraven linkaOddelek: Izdelava spletišč | 1432 (1246) | Road Runner |