Forum » Loža » Pilonidalni sinus
Pilonidalni sinus
psychoshorty ::
Pozdrav,
torej, doletela me je tale skrajna neprijetnost. Verjetno tudi malokdo tole "bolezen" pozna. Sam imam za seboj operacijo, kjer je na koncu ostala 10cm odprta rana. Rana se celi s pomocjo aparata, kateri na rani ustvarja negativni tlak.
Vsi svetujejo, da se po zacelitvi rane, dlake na tem mestu (od trtice do zadnjika) permanentno odstranijo (z laserjem). Pozna kdo res kaksen salon, kjer to opravijo zanesljivo? Za ceno mi dol visi. Samo da je kvalitetno opravljeno. Hvala za predloge. (Lahko je kjerkoli v SLO).
Psy.
torej, doletela me je tale skrajna neprijetnost. Verjetno tudi malokdo tole "bolezen" pozna. Sam imam za seboj operacijo, kjer je na koncu ostala 10cm odprta rana. Rana se celi s pomocjo aparata, kateri na rani ustvarja negativni tlak.
Vsi svetujejo, da se po zacelitvi rane, dlake na tem mestu (od trtice do zadnjika) permanentno odstranijo (z laserjem). Pozna kdo res kaksen salon, kjer to opravijo zanesljivo? Za ceno mi dol visi. Samo da je kvalitetno opravljeno. Hvala za predloge. (Lahko je kjerkoli v SLO).
Psy.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krema za boljše celjenje ranOddelek: Šport | 8047 (6599) | GupeM |
⊘ | Opeku sm se z vročim oljem... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8255 (6733) | zee |
» | PregovoriOddelek: Loža | 5757 (4591) | Oddin |
» | Gnojna rana?Oddelek: Loža | 9077 (7967) | listje123 |
» | Odstranitev šivov na pregibu levega kazalca na rokiOddelek: Loža | 10989 (10536) | Meizu |