Forum » Loža » Solidne plaže v slo?
Solidne plaže v slo?
FiReFTW ::
V slo še nisem bil na plažah, pa me zanima če imajo kje kakšne solidne plaže? Najraje bi imel pesek ali mivko.. ali pa mogoče kakšno drobno kamenje če že druga ni.
Beton mi ni ravno všeč, sem pa malo gledal po google maps pa vidim kar ogromno takšnih plaž betonskih, v portorožu recimo.
Je kje kaj boljše na kakšni drugi lokaciji v portorožu ali kje drugje piran, izola...?
Beton mi ni ravno všeč, sem pa malo gledal po google maps pa vidim kar ogromno takšnih plaž betonskih, v portorožu recimo.
Je kje kaj boljše na kakšni drugi lokaciji v portorožu ali kje drugje piran, izola...?
nergac ::
Pojdi peš od Pirana do Izole ali oblatno in si najdi tebi najljubši kotiček, da najdeš približek tistega kar iščeš.
Najdeš pa zagotovo med Rijeko in Pulo ...
Najdeš pa zagotovo med Rijeko in Pulo ...
Magic1 ::
Na morju boš težko pri nas dobil kak presežek plaže. Imajo pa nekatere reke in jezera.
Magic
janezvalva ::
se strinjam, ob Nadiži so obširne peščene plaže. zelo lepo.
na obali pa v kopru urejajo novo peščeno plažo, če ti tisto bolj sede.
ali pa npr čatežke toplice, tudi lepo urejeno ob jezeru
na obali pa v kopru urejajo novo peščeno plažo, če ti tisto bolj sede.
ali pa npr čatežke toplice, tudi lepo urejeno ob jezeru
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Dag ::
V Ankaranu od pokopališča školjk proti kampu Adria, če te ne moti, da gledaš direktno na Luko Koper.
kuall ::
V Izoli je tudi en majhen košček peščene (ali je mivka sem
že pozabil) plaže, je pa gužva pa še onesnažena voda (razni papirčki plavajo v vodi, ker je taka gužva). drgač pa dost betona in ravno tam sem si požgal poplate lani.
že pozabil) plaže, je pa gužva pa še onesnažena voda (razni papirčki plavajo v vodi, ker je taka gužva). drgač pa dost betona in ravno tam sem si požgal poplate lani.
chort ::
V Izoli je tudi en majhen košček peščene (ali je mivka sem
Rumeni zaliv (by Zmelkoow) oz Simonov zaliv (za forešte) oz Sansimon. Po sezoni je kul, v sezoni je grozno razen zvečer.
Kvinta ::
Gradbena mivka stane 25kg pod 3€ si neseš žakelj zraven pa po kamenju posuješ maš ravno dovolj
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30707 (4338) | Pithlit |
» | Kam na morje - HrvaškaOddelek: Loža | 4607 (687) | Mirka |
» | Info glede slovenske obale, izola itdOddelek: Loža | 4258 (3146) | MIHAc27 |
» | Obmorsko dopustovanje z majhnim otrokomOddelek: Loža | 13235 (12282) | l0g1t3ch |
» | plažeOddelek: Loža | 5159 (4550) | Ziga Dolhar |