Forum » Pomoč in nasveti » Poziv k donaciji stare računalniške opreme
Poziv k donaciji stare računalniške opreme
t0mekk ::
V kolikor posedujete staro računalniško opremo in ne veste kam z njo: https://racunalniki.duh-casa.si/
Računalnike očistimo, servisiramo, naložimo primeren OS in podarimo otrokom, ki računalnika zaradi socialnih okoliščin nimajo. Lokacije za dostavo so na net strani. HVALA!
Računalnike očistimo, servisiramo, naložimo primeren OS in podarimo otrokom, ki računalnika zaradi socialnih okoliščin nimajo. Lokacije za dostavo so na net strani. HVALA!
gregyk ::
Sem vam en čas nazaj ponudil preko emaila 2 prenosnika, prevzem pri meni, pa še toliko niste bili da bi mi na email odgovorili... toliko o tem.
IL_DIAVOLO ::
Bom kar sam ocistil in dal oglas podarim, tudi z dostavo na dom, ce je treba. Takim organizacijam se telefonske stevilke ne bi zaupal.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: t0mekk ()
t0mekk ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Bom kar sam ocistil in dal oglas podarim, tudi z dostavo na dom, ce je treba. Takim organizacijam se telefonske stevilke ne bi zaupal.
Delujemo preko zveze prijateljev mladine. Šolski delavci hodijo na lokacije društva in prevzemajo PC-je in jih dostavijo končnemu uporabniku.
Preden začneš govorit nekaj se malo pozanimaj.
Ales ::
Hm, jaz bi ti svetoval, da kljub vprašljivemu tonu nekaterih postov tukaj, sam obdržiš določen nivo komunikacije. Če je kdo podal kako napačno informacijo, ti podaj pravo, in to na vljuden in profesionalen način. Takole se z ljudmi ne komunicira, sploh pa ne v javnosti, kar forum vsekakor je.
Pridete torej iskat kake zadeve?
Odgovarjate na maile?
Pridete torej iskat kake zadeve?
Odgovarjate na maile?
DePalmo ::
Pred časom sem tudi sam pisal enemu posamezniku ki je iskal stare računalnike (ni nujno da OPu), vse lepo razložil kaj imam, kaj je narobe z njim in da ga lahko tudi popravim na svoje stroške ali pa pač priložil vrednost popravila v EUR in da oni to popravijo. Ni bilo odziva, sklepam da je iskal le popolno izpravne računalnike. Nato sem prenosnik popravil v lastni režiji, nadgradil s SSDjem, spucal, namestil Windows 7 in Office in po nekaj dnevih premišljevanja kaj naj naredim, sem kontaktiral OŠ v okolici in ga ponudil z istim opisom kot zgoraj omenjenemu posamezniku. Prenosnik je bil takoj oddan!
Tako da če že imate kak delujoč prenosnik doma, lahko kar direkt pišete OŠ v vaši okolici, sem prepričan da poznajo koga ki potrebuje računalnik.
Tako da če že imate kak delujoč prenosnik doma, lahko kar direkt pišete OŠ v vaši okolici, sem prepričan da poznajo koga ki potrebuje računalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podarim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16161 (595) | Machete |
» | Mercator online nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10828 (6448) | LeQuack |
» | Dostava pošte slovenijeOddelek: Loža | 1370 (1025) | koyotee |
» | Veliki problemi s PC-jem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2395 (2195) | misek |
» | Prodaja preko Bolhe - zajebancijaOddelek: Loža | 2532 (2018) | KoMar- |