Forum » Pomoč in nasveti » OS se noče zagnat
OS se noče zagnat
Imagination ::
Zadeva je sledeča! Računalnik mi je do pred kratkim delal čisto u redu. Sedaj me pa par dni ni bilo doma. Ko prižgem računalnik, se mi operacijski sistem noče zagnat. Že ko na začetku preverja diske in komponente se zašteka. Ko poskusim priti v bios, mi v biosu zašteka tipkovnica, tako da ne morem narediti čisto 0. Mislim, da opis komponent pri tem nima opraviti nič, zato tudi nisem napisal nobenega opisa. Vaše zle slutnje so dobrodošle. Hvala za odgovore.
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
- spremenil: gkovac ()
gkovac ::
Jest bi reku, da je šla plata v večna lovišča... upam pa da se motim. Predlagam, da probaš zamenjat plato in nanjo prešraufaš(tm) komponente pa boš vidu kaj bi lahko blo narobe.
lp,
Slowenc ::
Še prej pa probaj hard reset biosa. Če pa še to ne bo delal, pol pa nova plata vabi.
Skiny gate.
DejaVu ::
napajalnik ni sel, ker bi potem bli drugacni difekti. lahko da ti je plata sla ker si recimo pozabil izklopit pc iz ele. omrezja in je plata bla "kao" celi cajt przgana in nekatere plate pac niso ustvarjene zato da bi delale non stop.
Spajky ::
če ti že v Biosu zaštekuje, je verjetno kot prvo napajalnik (probaj frendovega!). Potem je napajalnik verjetno poškodoval plato in ta ti je zj** OS. Pred tednom sem imel podoben problem pri frendu in nakoncu je bil na plati tudi kaput 1 ram slot! Kombiniraj!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
ERGY ::
Morde si staknu ksn virus lih ko si ugasnu. Ksn CIH je tud mogoc. Upam d si meu ksn antivirus in da nimas nic gori drugace,...
LP
LP
Imagination ::
Menjava baterije pomaga!
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3655 (3081) | DT232 |
» | Problem po menjavi matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1003) | Pyr0Beast |
» | ali je crknila plosca ali procesor... kako ugotoviti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1166) | bf4ed |
» | Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1281) | Bager167 |
» | Problemi, problemi, problemi, ku** naj gleda vse!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1033) | MadMax |