Forum » Loža » Fora iphona
Fora iphona
Quantum ::
Jo,
zanima me kje ljudje na splošno vidite prednosti in slabosti iPHONA? Trenutno se odločam o nakupu novega mobilnika nimam čisto še razjasnjenih nekaterih pojmov.
lp
zanima me kje ljudje na splošno vidite prednosti in slabosti iPHONA? Trenutno se odločam o nakupu novega mobilnika nimam čisto še razjasnjenih nekaterih pojmov.
lp
mojsterleo ::
Iphone:
+ kvaliteta izdelave naprave
+ dober hardver
+ dober OS
+ dobra kamera in softver
+ lahko pričakuješ vsaj 4 leta polne podpore naprave
+ apple storitve so na visokem nivoju (store, music itd)
+ veliko softvera in iger
+ drži ceno
- ne moreš nalagat gor muzike, filmov neposredno
- baterija je praviloma manjša kot pri konkurenci
- resolucija zaslonov (odvisno od modela)
- cena naprave
- notranji pomnilnik ni razširljiv
- OS ni v slovenščino preveden ( je pa slovenija kot regija )
+ dober hardver
+ dober OS
+ drži ceno
- cena naprave
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
TheBlueOne ::
screen time - dobra kontrola za mularijo. To je velik manjko pri android ekosistemu.
Pri Pixlu menda lahko omejis kako dolgo lahko dnevno uporablja vsak app.
Jaz imam sluzben iPhone, vmes sem testiral za privat ampak sem vecinoma vse zakljucil z minusi.
+ Design
+ Vedno se najde kdo, ki ga kupi za bizarno veliko denarja.
- Drag glede na to kaj dobis
- Ceprav ima res update med njimi ni neke razlike, so bolj kot varnostni pri konkurenci, ki pa jih vsi dobivajo dlje.
- Retro izgled menijev, retro izbor sprememb izgleda...
- Nuja Aplovega ekosistema. Ce imas zadeve drugje, recimo jaz imam OneDrive, zadeve delujejo miloreceno katastrofalno. Ti prekine upload, ko izklopi display (ne vem, ce se vedno. Potem se naucis stikati po zaslonu na nacin, da samo ne zaspi, ker ce kliknes narobe pravtako prekine).
- Nujno moras imeti na PCju iTunes, drugace pade vecina enostavnosti
- Meni je pobrisal MP3je, ce niso kupljeni na iTunes in ko sem ga priklopil na drug PC
- Eno leto garancije vsaj v Avstriji, kar naredi naslednjo tocko toliko bolj tecno
- Draga popravila, recimo zamenjava zadnjega panela je lahko 500€+
- Appi praviloma drazji, kot drugje. YT premium, ki ga jaz koristim, je preko iStore drazji ca. 30%.
dunda ::
Ima tudi Android, če je račun prijavljen kot otroški (Family Link):
tole
tole
https://www.kacnje.eu
Sparkxl ::
mojsterleo je izjavil:
Iphone:
+ dober hardver
+ dober OS
+ drži ceno
Čisto vse točke držijo tudi za konkurenco. Japka pa res boljše drži ceno. Tudi android ima varnostne apdejte 4 leta. Letni sw apdejti so pri obeh zadnja leta ne omembe vredni, ker je minimalno novega.
hojnikb ::
Kater androidnež ma 4+ leta updejtov (btw, 5S bo imel letos 7 leto, kar dobiva varnostne updejte) ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
ripmork ::
mojsterleo je izjavil:
Iphone:
+ dober hardver
+ dober OS
+ drži ceno
- cena naprave
Tako nekako. S tem, da sam preferiram angleški jezik v meniju. Največji minus po mojih izkušnjah je prisila v uporabo ITunes-ov (kot je tudi @TheBlueOne pisal): namesto preprostega drag & drop, ubadanje s sinhronizacijo. Na tretjem iPhone-u sedaj (služben, prejšnja sedmica po 4+ letih še vedno brezhibno in presenetljivo hitro deluje, tudi s prvo petico nisem imel nikoli problemov) - lahko rečem, da je build quality teh telefonov odličen.
#000000 ::
BTW a v LJ sploh obstaja kak dober servis za Apple, mislm ne samo da menjajo ekrane in baterije. ?
mayor update pa kaj, nekaj iz 2017? Sad.
Kaj ni iz 2016? Drugace pa jaz zadeve gledam obratno. Apple bi preplacal, da dela popravke se takrat, ko naprave prakticno niso vec v uporabi. Castis tistim nekaj promilom, ki telefone bolj pazijo kot svoje kosti, da jim razvojniki patchajo starodobnike.
Za vsakogar, ki telefon menja na recimo max tri leta, kar je verjetno 99%, je podaljsevanje zivljenjske dobe samo nepotrebni strosek, ki ga placajo tisti, ki menjajo telefon.
Kdo pa bo hackal kiste, na katere vecina novih zadeve ne gre in ki imajo mikromalni delez uporabikov?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Če se že hočeš delat pametnega z angleškimi besedami, jih vsaj pravilno napiši. Napiše se major in ne mayor.
Sicer pa kaki major update? To so že par let pri obeh lepotni popravki ki ne prinesejo nobene bistvene funkcionalnosti, tako da dvomim da bilo kdo na 2 leti starem androidu kaj pogreša.
Vazelin ::
Vsak aktualen iPhone ima vrhunski hardware. SE verzija ima trenutno aktualen procesor. Mid segment je torej enako zmogljiv kot highend. Tako da si tudi z mid verzijo lahko prepričan, da bo zadeva delovala z vsemi popravki naslednjih 4-5 let.
Meni je velika prednost tudi to, da telefon praktično po letu ali dveh deluje kot prvi dan. Nobene vidne upočasnitve ali kaj podobnega (razen klasične stvari kot je npr. izguba moči baterije sčasoma).
Meni veliko pomeni tudi vrhunski hardware in software ekosistem. Npr. kombinacija Airpods, Watch in iPhone je vrhunska, z vrhunsko integracijo. Sčasoma poleg iPhona kupiš še kak drug kos wearable programa. Jaz bi že zaradi slušalk in ure težko šel trenutno iz iPhone-a.
Če pogledaš ceno highend telefonov so cene tam tam in Apple niti približno več ne odstopa kot včasih.
Na žalost pa Applu manjka še nek model pod trenutnim SE-jem, ki bi stal enih 300eur. Še vedno je za tehnične analfabete device, ki ga je najlaže osvojiti imo.
Meni je velika prednost tudi to, da telefon praktično po letu ali dveh deluje kot prvi dan. Nobene vidne upočasnitve ali kaj podobnega (razen klasične stvari kot je npr. izguba moči baterije sčasoma).
Meni veliko pomeni tudi vrhunski hardware in software ekosistem. Npr. kombinacija Airpods, Watch in iPhone je vrhunska, z vrhunsko integracijo. Sčasoma poleg iPhona kupiš še kak drug kos wearable programa. Jaz bi že zaradi slušalk in ure težko šel trenutno iz iPhone-a.
Če pogledaš ceno highend telefonov so cene tam tam in Apple niti približno več ne odstopa kot včasih.
Na žalost pa Applu manjka še nek model pod trenutnim SE-jem, ki bi stal enih 300eur. Še vedno je za tehnične analfabete device, ki ga je najlaže osvojiti imo.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
VaeVictis ::
iMessage je zakon (že samo zaradi tega ne bi šel na Android).
Povezava med MacOS, iPad OS in iOS je fenomenalna, odgovor na SMS preko računalnika, kličeš preko ipada, ...
AirDrop oz. Continuity je odlična zadeva, ko začneš malce več tole uporabljati.
Enostavno zadeve delujejo (večino časa), sploh, ko enkrat vidiš kako enostavno so zadeve povezane med seboj in začneš to aktivno uporabljati!
Plus, kakor je že zgoraj omenjeno, podpora izdelkom zelo dolgo časa.
Povezava med MacOS, iPad OS in iOS je fenomenalna, odgovor na SMS preko računalnika, kličeš preko ipada, ...
AirDrop oz. Continuity je odlična zadeva, ko začneš malce več tole uporabljati.
Enostavno zadeve delujejo (večino časa), sploh, ko enkrat vidiš kako enostavno so zadeve povezane med seboj in začneš to aktivno uporabljati!
Plus, kakor je že zgoraj omenjeno, podpora izdelkom zelo dolgo časa.
shadeX ::
Na žalost pa Applu manjka še nek model pod trenutnim SE-jem, ki bi stal enih 300eur.
Vzdrževanje softwera ni zastonj, ejga. Ti bi rad mel iOS za male pare? Segment pod 300€ dominirajo kitajci, Apple ne cilja na tiste potrošnike.
zmaugy ::
Plusi:
1. Varnost, manj špijoniranja - ni ti treba biti direkt priklopljen na najhujšo spy platformo na planetu - Google
2. Ekosistem
Minusi:
1. Bedne možnosti upravljanja z datotečnim sistemom (shranjevanje in dostop do datotek na napravi).
2. Ni T9 za telefoniranje
3. Kult mentaliteta
4. Cena - pri androidu dobiš tudi za par sto evrov povsem uporabno napravo
5. Posebni kabli (lightning), s katerimi te lupijo, zaradi česar se Apple imenuje tudi The dongle company
6. Ni 3.5 mm vhoda za slušalke
1. Varnost, manj špijoniranja - ni ti treba biti direkt priklopljen na najhujšo spy platformo na planetu - Google
2. Ekosistem
Minusi:
1. Bedne možnosti upravljanja z datotečnim sistemom (shranjevanje in dostop do datotek na napravi).
2. Ni T9 za telefoniranje
3. Kult mentaliteta
4. Cena - pri androidu dobiš tudi za par sto evrov povsem uporabno napravo
5. Posebni kabli (lightning), s katerimi te lupijo, zaradi česar se Apple imenuje tudi The dongle company
6. Ni 3.5 mm vhoda za slušalke
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
mojsterleo ::
Pozabil sem omeniti še varstvo osebnih podatkov, in dostop aplikacij do le - teh, ki je pri iphonu oz. IOS dosti bolj transparentno. Vsak updejt telefona in dostop aplikacij do podatkovne povezave, kamere, mikrofona je jasno opredeljen.
Pri google androidu me je osebno motilo (milo rečeno), da mi je sam od sebe nalagal updejte za google services brez mojega dovoljenja.
Pa pri iphonu je minus to da nima več priključka za slušalke, lahko uporabiš samo brezžične ali pa adapter.
Pri google androidu me je osebno motilo (milo rečeno), da mi je sam od sebe nalagal updejte za google services brez mojega dovoljenja.
Pa pri iphonu je minus to da nima več priključka za slušalke, lahko uporabiš samo brezžične ali pa adapter.
BTW a v LJ sploh obstaja kak dober servis za Apple, mislm ne samo da menjajo ekrane in baterije. ?Ne vem na kaj ciljaš. Priporočam istyle apple servis v BTCju. So uradni servis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
qwertyy ::
Zame ena najpomembnejših stvari je ta, da telefon po 2 letih še vedno dela tako kot je delal prvi dan. Ostali telefoni, ki sem jih imel v preteklosti so po pol leta že vidno štekali, po letu ali več pa že praktično neuporabni. Iphone po 2 letih še vedno dela tako kot mora.
Največja glupost je, da daš 800e za telefon, ki po 1 letu začne štekat.
Največja glupost je, da daš 800e za telefon, ki po 1 letu začne štekat.
mojsterleo je izjavil:
Pozabil sem omeniti še varstvo osebnih podatkov, in dostop aplikacij do le - teh, ki je pri iphonu oz. IOS dosti bolj transparentno. Vsak updejt telefona in dostop aplikacij do podatkovne povezave, kamere, mikrofona je jasno opredeljen.
Moj Android vprasa za vsak dostop do vsega za vsako aplikacijo posebej.
Kaj ti lahko update za apple servise izbiras? Jaz se ne spomnem, da bi imel izbiro, vse pride v enem paketu.
Vsak aktualen iPhone ima vrhunski hardware. SE verzija ima trenutno aktualen procesor. Mid segment je torej enako zmogljiv kot highend. Tako da si tudi z mid verzijo lahko prepričan, da bo zadeva delovala z vsemi popravki naslednjih 4-5 let.
No ja, sem imel v rokah prejsnjega SE in vsaj display definitivno ni bil vrhunski hardware, kar pa je skoraj najbolj vazno. Je tudi manjkalo marsikaj drugega, kar so imeli novejsi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
"Največja glupost je, da daš 800e za telefon, ki po 1 letu začne štekat"
Predvidevam da si imel samsunge? :)
Ena in edina prednost ajfona, ki jo jaz vidim je da ni googla, če ga nočeš. Ker kaj pomeni odvisnost od googla in kako te lahko shebejo če hočejo, so lepo spoznali turki in kitajci
Predvidevam da si imel samsunge? :)
Ena in edina prednost ajfona, ki jo jaz vidim je da ni googla, če ga nočeš. Ker kaj pomeni odvisnost od googla in kako te lahko shebejo če hočejo, so lepo spoznali turki in kitajci
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sparkxl ()
Pozabljas, da je tudi Apple ameriski. Ali Pixli so OK, ker je harware in software "iz ZDA"?
Če se že hočeš delat pametnega z angleškimi besedami, jih vsaj pravilno napiši. Napiše se major in ne mayor.
Sicer pa kaki major update? To so že par let pri obeh lepotni popravki ki ne prinesejo nobene bistvene funkcionalnosti, tako da dvomim da bilo kdo na 2 leti starem androidu kaj pogreša.
ce si vizualni tip, potem je res tako. v ozadju je pa mnogo sprememb, pri obeh. Prehod iz anodrid6 na 10 je kr preskok, tako kot iz ios 10 na 13.
Ampak ne, ker niso ikonice drugacne, pol tut under the hood ostaja vse isto.
TheBlueOne je izjavil:
Kaj ni iz 2016? Drugace pa jaz zadeve gledam obratno. Apple bi preplacal, da dela popravke se takrat, ko naprave prakticno niso vec v uporabi. Castis tistim nekaj promilom, ki telefone bolj pazijo kot svoje kosti, da jim razvojniki patchajo starodobnike.
Za vsakogar, ki telefon menja na recimo max tri leta, kar je verjetno 99%, je podaljsevanje zivljenjske dobe samo nepotrebni strosek, ki ga placajo tisti, ki menjajo telefon.
Kdo pa bo hackal kiste, na katere vecina novih zadeve ne gre in ki imajo mikromalni delez uporabikov?
rade volje preplacam 100, tut 200e, ce to pomen vsaj 5 let uradnih updejtov. Trenutni ip7 bo star ze 4 let, pa se vedno dobiva updejte, se vedno je vec kot uporaben za daily rutino. Ajd, baterijo bo treba pocas menjat (se original). Big fucking deal. Cenej dat 20e, kot pa 1000e za drug telefon.
Ce bi ga kenslal 2 lete nazaj, kar bi recimo blo z androidnezem, bi bil ze zdavnaj v kosu ali na bolhi v 2 rokah.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Egidij88 ::
Edini minus novega iPhone SE (2020) je screen-to-body ratio. Ko bi le vsaj malo nategnili ekran na tej velikosti telefona.
Ce bi ga kenslal 2 lete nazaj, kar bi recimo blo z androidnezem, bi bil ze zdavnaj v kosu ali na bolhi v 2 rokah.
Zakaj? Jaz sem b.p. pregural s prvo Xperio Z Compact dlje, tudi updati so menda bili dlje, na tistem doticnem menda tri generacije androida. Za vsako od teh sem placal kaksen pol leta po izidu med 300 in 400€.
Sedaj so v igri se Pixli, Android One telefoni itn., ki pa znajo Apple razoroziti se pri tem argumentu.
zaenkrat se noben pixl in one ni bi sposoben dostavit 5 let major updejtov. Noben. In 5 let lahko kamot preguras en telefon, ce vmes zamenjas baterijo. Da ima redne updejte, je _velik_ plus. Vsakmu se pa tut ne lub hecat z xda romi.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Kaj se ni podpora za prvega koncala letos? In to se vedno pokrije 99%+ uporabnikov. Malo vas je takih, ki gurate telefone tako dolgo, kot ti.
Pa daj bodi resen no koga briga za 5 let stari telefon. 99% ljudi ne. Še najbolj zagriženih japkarjev ne. Po 2-3 letih se najkasneje telefon menja, razen če si res ljubitelj zastarele tehnologije, pa čeprav ima najnovejši ios gor
hec je, ker je 4 leta stara japka se vedno bolj uporabna k low in lower midrange androidnez, ki ze iz skatle nima vec najnovejsega androida in ga nikol nebo mel.
Dobra stvar je, da obstaja alternativa oz. moznost. In ta potrosnjiska gonja, da je treba telefon zamenjat takoj, k pride nov model ven oz. se iztece vezava, tut ni vzdrzna v nedogled.
Se vedno guram ip6 kot sekundarni telefon, ker ne sluzi druga kot mail+phone za sluzbo. Kjub temu, da bo letos star 6 let, ima se vedno security updejte (major so zal konec) in je se vedno cist uporaben za dani namen. In ker ima security updejte, ga brez zadrzkov lahko uporabljam, dokler bo pac delu. Zakaj bi menjal, ce ni potrebe ?
Dobra stvar je, da obstaja alternativa oz. moznost. In ta potrosnjiska gonja, da je treba telefon zamenjat takoj, k pride nov model ven oz. se iztece vezava, tut ni vzdrzna v nedogled.
TheBlueOne je izjavil:
Kaj se ni podpora za prvega koncala letos? In to se vedno pokrije 99%+ uporabnikov. Malo vas je takih, ki gurate telefone tako dolgo, kot ti.
Se vedno guram ip6 kot sekundarni telefon, ker ne sluzi druga kot mail+phone za sluzbo. Kjub temu, da bo letos star 6 let, ima se vedno security updejte (major so zal konec) in je se vedno cist uporaben za dani namen. In ker ima security updejte, ga brez zadrzkov lahko uporabljam, dokler bo pac delu. Zakaj bi menjal, ce ni potrebe ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Pa daj bodi resen no koga briga za 5 let stari telefon. 99% ljudi ne. Ĺ e najbolj zagriĹženih japkarjev ne. Po 2-3 letih se najkasneje telefon menja, razen Äe si res ljubitelj zastarele tehnologije, pa Äeprav ima najnovejĹĄi ios gor
nazalost so vam tako mentaliteto vcepl v glavo, sploh androidni ekosistem. Cimamnj podpore, cim bolj nalispat nov model, zato da bo prodaja konstatna. Zakaj bi podpiral star model, ce ni treba in gre to v resnici v skodo kasnejsi prodaji.
#plannedobsolesce
#brezpodpisa
mtosev ::
Jaz poznam ljudi, ki se uporabljajo phone z android 4.4. Me zanima kolk funkcij se dela na tem phonu. 1gb ram/8gb
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Pa daj bodi resen no koga briga za 5 let stari telefon. 99% ljudi ne. Ĺ e najbolj zagriĹženih japkarjev ne. Po 2-3 letih se najkasneje telefon menja, razen Äe si res ljubitelj zastarele tehnologije, pa Äeprav ima najnovejĹĄi ios gor
nazalost so vam tako mentaliteto vcepl v glavo, sploh androidni ekosistem. Cimamnj podpore, cim bolj nalispat nov model, zato da bo prodaja konstatna. Zakaj bi podpiral star model, ce ni treba in gre to v resnici v skodo kasnejsi prodaji.
#plannedobsolesce
Ok, 99% so nam vcepli tako mentaliteto. Boš počasi nehal smetit s temi 5 letnimi apdejti
na telefonih, ki jih noben nima,kot totalni dealbrejker?
slej k prej si bo folk postudiral, da telefon ni treba menjat vsake 1-2 leti. In slej k prej bo moral it android po poti x86, torej unverzalni updejti. Treble je precej dober korak v to smer, ceprav stvar ni perfect.
Ce imas lahko danes 10 let star laptop, ki je se vedno uporaben za marsikaj (sploh ker imas latest and greatest OS) ni nemogoce pricakovat, da bodo telefoni sli v to smer. Ker HW je tam in je ze v lowendu good enough. Sam SW je problem.
Nope.
precej manj uporabno, kot ce bi lahko snel gor android10. Ker taksen telefon je bp sposben poganjat to (pa naj bo Go verzija for that matter).
Ce imas lahko danes 10 let star laptop, ki je se vedno uporaben za marsikaj (sploh ker imas latest and greatest OS) ni nemogoce pricakovat, da bodo telefoni sli v to smer. Ker HW je tam in je ze v lowendu good enough. Sam SW je problem.
Boš počasi nehal smetit s temi 5 letnimi apdejti
Nope.
Jaz poznam ljudi, ki se uporabljajo phone z android 4.4. Me zanima kolk funkcij se dela na tem phonu. 1gb ram/8gb
precej manj uporabno, kot ce bi lahko snel gor android10. Ker taksen telefon je bp sposben poganjat to (pa naj bo Go verzija for that matter).
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
slej k prej si bo folk postudiral, da telefon ni treba menjat vsake 1-2 leti. In slej k prej bo moral it android po poti x86, torej unverzalni updejti. Treble je precej dober korak v to smer, ceprav stvar ni perfect.
Pac taki kot si ti ste bolj cudaki. Podatki ne kazejo, da se bo uveljavila vasa filozofija.
Skratka, ne bo tako, ker telefon ni nekaj na polici ampak nekaj, kar imas nonstop s sabo. In vecini se ga ne da pazit do take mere, da drzi pet let.
Ljudje bolj ugotavljajo, da telefon za 300-400€ zadosti vse potrebe in to ni nek moj umotvor, to je dejansko segment, ki najblj raste.
shadeX ::
Pa daj bodi resen no koga briga za 5 let stari telefon. 99% ljudi ne. Še najbolj zagriženih japkarjev ne. Po 2-3 letih se najkasneje telefon menja, razen če si res ljubitelj zastarele tehnologije, pa čeprav ima najnovejši ios gor
Bwo.. ampak jaz po 3 letih nimam še nobene potrebe po menjavi iPhona 7. Na iOS 13, zadeva dela še vedno tekoče. Edino kar bo potreba verjetno menjat je baterija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Pac taki kot si ti ste bolj cudaki. Podatki ne kazejo, da se bo uveljavila vasa filozofija.
Ravno project treble se ne strinja s tabo.
#brezpodpisa
Utk ::
Jaz sem zadnjič za hec vžgal telefon z androidom 2.3. Po slabi uri so se gor pojavili maili iz gmaila. Dela "normalno", pač enako zanič kot takrat, ampak tisto kar je delalo, še dela.
mtosev ::
Me zanima kaj uporabnega bos naredil z lg d331.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
treble kaze na prihodnost, torej unified updejti, ki niso vezani na milost proizvajalcev. Think windows na x86.
Z taksnim tredom bodo dobil tut stari in noname telefoni moznost updejtov. In updejtani telefoni bodo slej k prej push (poleg good enough hardwarea) k extendanju uporabne zivljenske dobe telefona.
Z taksnim tredom bodo dobil tut stari in noname telefoni moznost updejtov. In updejtani telefoni bodo slej k prej push (poleg good enough hardwarea) k extendanju uporabne zivljenske dobe telefona.
#brezpodpisa
Me zanima kaj uporabnega bos naredil z lg d331.
web browsing, mejli, klici, to je se vse uporabno. In z tanajnovejsim androidom bi tut bil poskrbljen za updejte in podporo aplikacij.
TheBlueOne je izjavil:
Se vedno bolj raste vmesni rang telefonov, ki se menjajo kar pogosto.
ta trend se bo slej k prej ustavil, tako kot se je z pcji in prenosniki. Stvari so ratale enostavno good enough.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S10 vs iPhone 11Oddelek: Mobilne tehnologije | 8062 (7000) | m0LN4r |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26931 (23746) | Mavrik |
» | WWDC 2018: Apple razkrije iOS 12 in macOS MojaveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 18968 (16678) | no comment |
» | Samsung s 7 ali Iphone 7 katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12471 (10642) | nokia6310 |