Forum » Mobilne tehnologije » BOB LTE
BOB LTE
clip ::
Pozdravljeni
Na bob naročnini BOB Drzni sem si vklopil LTE opcijo, ki bi naj omogočala hitrost prenosa do 100/50 Mbit/s , doplačilo 1 €.
Sem iz MB in glede na njihov zemljevid pokritosti, bi moralo delovati.
Brez dodatne opcije je hitrost 50/10 Mbit/s
Vendar meni po vklopu hitrost ne preseže 30 Mbit/s download in cca 30 Mbit/s upload. Testiral sem na različnih lokacijah, vedno enako.
Pri BOB u pravijo da je storitev vklopljena in deluje pravilno, vendar da zaradi velike zasedenosti omrežja, pač ne deluje hitreje.
Uporablja kdo mogoče pri BOB u LTE in kakšne ima kaj hitrosti ?
Telefon P30 pro in pravilno nastavljena prioriteta omrežja v telefonu.
Hvala
lp
Na bob naročnini BOB Drzni sem si vklopil LTE opcijo, ki bi naj omogočala hitrost prenosa do 100/50 Mbit/s , doplačilo 1 €.
Sem iz MB in glede na njihov zemljevid pokritosti, bi moralo delovati.
Brez dodatne opcije je hitrost 50/10 Mbit/s
Vendar meni po vklopu hitrost ne preseže 30 Mbit/s download in cca 30 Mbit/s upload. Testiral sem na različnih lokacijah, vedno enako.
Pri BOB u pravijo da je storitev vklopljena in deluje pravilno, vendar da zaradi velike zasedenosti omrežja, pač ne deluje hitreje.
Uporablja kdo mogoče pri BOB u LTE in kakšne ima kaj hitrosti ?
Telefon P30 pro in pravilno nastavljena prioriteta omrežja v telefonu.
Hvala
lp
Pozdrav od Clipa
beta1 ::
30/30 imas super.
Jaz sem tudi samo za en mesec to vklopil in sem dobil hladen tus. Upload sem imel samo visji.
Izklopi. Funkcija je 90% neuporabna.
Imel sem takrat samsung s7 edge. 38/35mbit najvec. Sl. Bistrica
Jaz sem tudi samo za en mesec to vklopil in sem dobil hladen tus. Upload sem imel samo visji.
30/30 imas super.
Ok, sem si mislil. Hvala za hitro informacijo.
lp
Pozdrav od Clipa
jukoz ::
Kolk imate pa hitrosti drugje? Telekom? Simobil?
Jaz sem pred par leti šalatal iz Telekoma, ker je imel pri meni zanič signal oz 4G ni deloval (pa zaradi obračuna ene tujine...). V LJ pa hitrosti tudi niso bile boh vedi koliko boljše hitrosti kot na BOB.
Jaz sem pred par leti šalatal iz Telekoma, ker je imel pri meni zanič signal oz 4G ni deloval (pa zaradi obračuna ene tujine...). V LJ pa hitrosti tudi niso bile boh vedi koliko boljše hitrosti kot na BOB.
Kolk imate pa hitrosti drugje? Telekom? Simobil?
Sem pravkar preklopil s Telekoma.Tam je bil download vedno vsaj okrog 100 Mbit/s.
lp
Pozdrav od Clipa
mrTwelveTrees ::
Da ne odpiram nove teme, pred leti je bilo rečeno da imaš lahko 4 (?) max naročniška razmerja na eno fizično osebo ? Je to res ?
Ima kdo 5 ali več naročnin BOB ?
Ima kdo 5 ali več naročnin BOB ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 54478 (16806) | V-i-p |
» | A1 podražitev vir alterOddelek: Mobilne tehnologije | 6345 (4134) | louser |
» | A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 55047 (30386) | brez-imenko |
» | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37755 (26064) | AštiriL |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16599 (15237) | ...:TOMI:... |