Forum » Kaj kupiti » Kakšno omaro za gadet-e
Kakšno omaro za gadet-e
nurmaln ::
Že dalj časa razmišljam o tem, da imam čist preveč nekih utripajočih škatlic pod TVjem, pa bi jih bilo treba postpravit. Trenutno so tam antenski razdelilec, modem, ruter, NAS, PS4, telemachova EON škatljica, ojačevalec, pa verjetno bi še kaj našlo. Ker sem se odločil da hočem imeti dobre mrežne povezave po celi hiši sem si omislil še 16 portni switch, ki bo šel v bližnji prihodnosti tudi tja nekam. Da ne pozabim, mrežni printer bi se tudi lahko pridružil druščini.
Tega je čist preveč, kabli se prepletajo, prah se nabira, mulci mečejo na tla in stiskajo razne gumbe katerih ne bi bilo treba...
Vse to bi rad spravil skupaj v neko omaro, ki bi bila namenjena prav za vse to. Najprej sem razmišljal, da bi si sam nekaj zrisal in potem sestavil, zadnje dni pa vedno bolj razmišljam, da bi enostavno poiskal kakšno lično in ne preveliko komunikacijsko omaro in vse spravil not.
Kako to vi rešujete? Imate kak nasvet? Kakšna slika kako imate to doma urejeno?
Tega je čist preveč, kabli se prepletajo, prah se nabira, mulci mečejo na tla in stiskajo razne gumbe katerih ne bi bilo treba...
Vse to bi rad spravil skupaj v neko omaro, ki bi bila namenjena prav za vse to. Najprej sem razmišljal, da bi si sam nekaj zrisal in potem sestavil, zadnje dni pa vedno bolj razmišljam, da bi enostavno poiskal kakšno lično in ne preveliko komunikacijsko omaro in vse spravil not.
Kako to vi rešujete? Imate kak nasvet? Kakšna slika kako imate to doma urejeno?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
- spremenilo: nurmaln ()
nurmaln ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Tv obesis na steno in imas cel regal fraj.
To že itak imam. Ampak mi ne reši težave z nabiranjem prahu, splošno neurejenim videzom in nevarnostjo s strani otrok.
"I will be quoted in someone's signature,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri vlažilec zraka? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 50712 (3124) | darkolord |
» | Električni oljni radiatorOddelek: Loža | 11742 (10300) | primoz4p |
» | Mizar, rabim zidno omaro (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12833 (4225) | Rok Woot |
» | Obešanje orodijOddelek: Kaj kupiti | 4876 (4187) | gruntfürmich |
» | Kako se obnese multitouch monitor za PC?Oddelek: Strojna oprema | 1976 (1674) | Pyr0Beast |