Forum » Programska oprema » Outlook 2000 - počasno odpiranje starih mailov
Outlook 2000 - počasno odpiranje starih mailov
full ::
V službi imamo po novem Windowse XP pro slovenske, za mail pa rabmo Outlook 2000 ki teče preko Exchange serverja. Prej ko smo imel Outlook 97, je vse delal OK , pri tem novem pa če grem gledat starejše maile le te odpira zelo počas, tud po pol minute , pa čeprav je le golo besedilo. Če pa je zraven še kaj pripet pa traja... Nove pa prikaže v trenutku. (virusov ni, spywara tu ne)
A ima kdo podobne težave, pa jih je že rešu? Sicer ni življensko pomembno, živcira pa vseeno.
Se priporočam.
LP
A ima kdo podobne težave, pa jih je že rešu? Sicer ni življensko pomembno, živcira pa vseeno.
Se priporočam.
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
gkovac ::
Veš kako pravijo... kompatibilnost microsoftovih produktov je 100% in zanesljiva! Pred sabo pa imaš očiten primer le-tega. Pa da ti povem še enega:
Imam dva računalnika (PC in laptop) vsak z svojim Officom XP in dvema razlicnima OS.. PC ima 2000 pro, laptop pa XP. Naredil sem update query, ki mi na PC-ju dela na laptopu pa ne, ker pravi da je nekaj narobe in ni mi ratal prepričat drugače. Microsoft rula!
Imam dva računalnika (PC in laptop) vsak z svojim Officom XP in dvema razlicnima OS.. PC ima 2000 pro, laptop pa XP. Naredil sem update query, ki mi na PC-ju dela na laptopu pa ne, ker pravi da je nekaj narobe in ni mi ratal prepričat drugače. Microsoft rula!
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako popraviti hladilni sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 956 (722) | hocevar91 |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | BOOTMGR is missing- windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 4888 (4334) | Duhec |
» | Vodoodporen in upogibljiv OLED zaslonOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5086 (3080) | Pyr0Beast |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3580 (3129) | x.sci |