Forum » Pomoč in nasveti » Težava v grafični kartici?
Težava v grafični kartici?
oleg009 ::
Pozdravljeni,
imam en problem. Računalnik se mi ob štartu zažene in iz grafične kartice je slišati glasen zvok in močno delovanje ventilatorjev. Napajalnik dela normalno isto hladilni ventilator. Na matični ne gori rdeča lučka. Na zaslonu pa utripa lučka in ob štartu napiše: D-SUB no signal entering the power saving mode shortly in ostane črn zaslon. Monitor sem priključil na prenosnih in deluje. Računalnik sem celoten razstavil-priključil, očistil prah, konektorje ampak ni učinka.
Kaj bi to bilo krivo, da je grafična šla? Na žalost nimam nobene druge grafične, da bi menjal in tako sprobal, bi pa rad vedel preden bi kaj naročal, če bi kdo svetoval, ki se bolje spozna na te stvari.
hvala
imam en problem. Računalnik se mi ob štartu zažene in iz grafične kartice je slišati glasen zvok in močno delovanje ventilatorjev. Napajalnik dela normalno isto hladilni ventilator. Na matični ne gori rdeča lučka. Na zaslonu pa utripa lučka in ob štartu napiše: D-SUB no signal entering the power saving mode shortly in ostane črn zaslon. Monitor sem priključil na prenosnih in deluje. Računalnik sem celoten razstavil-priključil, očistil prah, konektorje ampak ni učinka.
Kaj bi to bilo krivo, da je grafična šla? Na žalost nimam nobene druge grafične, da bi menjal in tako sprobal, bi pa rad vedel preden bi kaj naročal, če bi kdo svetoval, ki se bolje spozna na te stvari.
hvala
- predlagal izbris: connel ()
BladE_ ::
Itak, prijavljen danes... Vesoljec... Vrgel kost... Gremo!!!
PS: Mogoče bi lahko uvedli, da ne moreš takoj po prijavi postat oziroma ustvarjat tem... Je kdo pomislil?
PS: Mogoče bi lahko uvedli, da ne moreš takoj po prijavi postat oziroma ustvarjat tem... Je kdo pomislil?
Akcija - Reakcija
bedarija ::
lonewolf_ ::
Kam si priklopil kabel na grafično? Katero grafično imaš? Si nastavil na monitorju drug vhod, če imaš slučajno hdmi ali pa dvi? Kristalno kroglo imam v drugi občini...
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25316 (8073) | hojnikb |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1773 (1502) | Bye |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25728 (24052) | mihibo5 |
» | Ali je skurjena matična, ali kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 931 (686) | Mitch |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3441 (3074) | Fif55 |