Forum » Kaj kupiti » Kateri čistilec zraka
Kateri čistilec zraka
Netrunner ::
Se kdo kaj spozna na čistilce zraka?
Nevem ali bi vzel tega xiaomi-mi-3h ali raje Prime3 SAP51.
Oni od xiomija lahko vežev v obstoječ xiaom ismart home, kar sicer ni nevem kakšna prednost. Oni drugi pa ima ionizator kar naj ne bi bilo tako slabo ?
Kakšen predlog? Rabim za v stanovanju da mi prečiti zrak an splošno ter da ujame tisti leteči prah.
Nevem ali bi vzel tega xiaomi-mi-3h ali raje Prime3 SAP51.
Oni od xiomija lahko vežev v obstoječ xiaom ismart home, kar sicer ni nevem kakšna prednost. Oni drugi pa ima ionizator kar naj ne bi bilo tako slabo ?
Kakšen predlog? Rabim za v stanovanju da mi prečiti zrak an splošno ter da ujame tisti leteči prah.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj odpirate okna? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10203 (7972) | Nikec3 |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 31978 (30023) | kuglvinkl |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22758 (21201) | Xserces |
» | vodno hlajenje ali boljši pretok zrakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1420 (1235) | mitjaje |
» | Kuhinjska napa iz ventilatorckov od procesorjev ali napajalnikov!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1967 (1784) | pitagora |