» »

Zbiranje scene iger

Zbiranje scene iger

GR2 ::

Še kdo v SLO zbira ali sem jaz prvi in zadnji? Na privat DC++ hubu, sem skoraj siguren da najboljši scene collecting hub, vem da sem samo jaz.
Naslednja stopnja so edino še pravi scenerji, ki imajo boljše source, ampak njihov 1998 in 1999 tudi ne zgleda dosti boljše, samo kakih 100 releasov več.

Ne mislim 2010-2020 kar je sedaj s pocenitvijo diskov verjetno marsikdo začel v zadnjih par letih.
Včeraj sem npr. dobil zelo redek 1999 Worms_Armageddon-CiFE, ampak je bil rescene, ne verjamem da ima kdo še shranjene RAR-e izpred 20 let. Repack image in SFV z datumi ter veliko znanja je bilo dovolj. Sem tudi na IRC-u kjer so največji kolektorji, pa je za tega samo NFO in SFV.
1998 pa tudi počasi zgleda lepo, že 25 releasov, trije so prišli od tistih ki imajo scene source, polovica od tega je rescene, polovico se dobi skoraj na vsakem privat torrent trackerju, ampak je treba izluščiti veliko plevela (repackov).
Glede repackov sem pa pomoje že vse našel, večino sem našel po pol leta, zadnjega pa šele pred kratkim po letu in pol, res pa da je bil Swedish.
  • spremenilo: GR2 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC ne kaže podnapisov

Oddelek: Zvok in slika
111646 (1414) Ikspe
»

Zapeka programa na CD

Oddelek: Pomoč in nasveti
71032 (945) opeter

Kako posneti BIN & CUE datotek ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
274746 (4052) shemenko
»

Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
585829 (4697) LunKi
»

Bin file

Oddelek: Programska oprema
81837 (1719) kljukec

Več podobnih tem