» »

Prepovedano gibanje izven lastne občine

Prepovedano gibanje izven lastne občine

Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::

In seveda proti starejsim in ogrozenim. NAM. Samo da bi lahko igrali tenis in jedli ribe v sosednji obcini. Briga jih za trupla.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jest10 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

In seveda proti starejsim in ogrozenim. NAM. Samo da bi lahko igrali tenis in jedli ribe v sosednji obcini. Briga jih za trupla.

Ne skrbi, boš pobegnil v Romunijo, kjer te bo izvrstni zdravstveni sistem pocajtal

Nekaterim je res preveč, da ostanejo in potrpijo nekaj časa doma.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

Za razliko od nehaterih s(m)o starejši doma za štirimi stenami. Jaz že kar dlje časa. Tako pazimo nase in na druge.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jest10 je izjavil:

Vsekakor to ni res. Starejših je polno naokoli.
Še najbolj pa se trudijo pri nevarnih športih drenjanja v trgovinah(tam je seveda vse potrebno prešlatati).

Kaj ti opazis v svojem svetu, nevem. Prizgeva tv z mamo in prva stvar ki jo vidim umrl padalec, pilot rekreativnega lahkega letala huje poskodovan. Kako se lahko to dogaja? Only in Slovenia....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jest10 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

jest10 je izjavil:

Vsekakor to ni res. Starejših je polno naokoli.
Še najbolj pa se trudijo pri nevarnih športih drenjanja v trgovinah(tam je seveda vse potrebno prešlatati).

Kaj ti opazis v svojem svetu, nevem. Prizgeva tv z mamo in prva stvar ki jo vidim umrl padalec, pilot rekreativnega lahkega letala huje poskodovan. Kako se lahko to dogaja? Only in Slovenia....

Moraš kdaj po vzoru ostalih penzionerjev zapustiti stanovanje in v živo preveriti situacijo>:D
P.S. Še vedno se lahko vrneš v Romunijo. Tam je kao bolje

A smo nevoscljivi, ker sem bil v tujini? Glede na dejstvo ze kako se tu obnasate sem razmisljal da bi se prijavil civilni zasciti in pomagal policistom pri zapori obcin ter opozarjal policiste koga naj kaznujejo.

rabelj5 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za razliko od nehaterih s(m)o starejši doma za štirimi stenami. Jaz že kar dlje časa. Tako pazimo nase in na druge.

če si doma te mi ki smo odzunaj itak ne moremo okužit

razen če misliš da bomo udrli v tvojo klet in začeli kašljati po tebi

Kaj pa ko grem po spicerijo? Sploh ves koliko sprehajalcev vidim zunaj, ko malo populim plevel?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

rabelj5 je izjavil:

Kaj pa ko grem po spicerijo? Sploh ves koliko sprehajalcev vidim zunaj, ko malo populim plevel?

naroči dostavo, prevzemi z masko in očali, razkuži vso robo in jo pred uporabo pusti stat par dni

plevela pa ne rabiš pulit, to je sedaj res nepomembno

#ostanidoma

Dostava je krepko drazja kot bi si jo jaz z socialno potporo lahko privoscil. Prenehaj s smetenjem.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N je izjavil:

Jaz proteste podpiram in bom celo sodeloval.. a le pod pogojem, da si vsi umijemo roke prej. Sploh po rokovanju z granitnimi kockami.

Zakaj sploh karkoli napises tu ce v temo ne diprineses cisto nic konkretnega, kar bi cloveku pomagalo pri soocenju z virusom. Si razmisljal o izdelavi mask, namesto da tu zabijas svoj cas?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

el_bahattee je izjavil:

Pika na i je izjavil:

el_bahattee je izjavil:

Pika na i je izjavil:

el_bahattee je izjavil:

tudi razloga za protestov ni, .

Ne moreš jih preprečiti, ne ti ne tvoj šef.

O čem ti bluziš? Ni razlogov... in Pika. :P

Seveda so.

V glavnem, ti kar lepo bodi v svoji občini, na protestih proti vladi pa, kot je razvidno iz tvoji besed, nimaš kaj početi.

Ti pa imaš? Zakaj že? Je res tako katastrofalno stanje? Ali so ukrepi res drugačni kot npr. v Avstriji? So težave in afere z dobavo opreme res samo pri nas? Je bila prejšnja vlada res tako brezhibna in brez afer? Dajmo biti malo realni no.

Saj je vedno nek problem. Vlada pomaga kar se da, dala je dodatna sredstva studentom, na cakanju, upokojencem in brezposelnim eni pa samo tulijo kako v njihovi obcini ni rib, pod pretvezo da jih skrbi gospodarastvo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jest10 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Glede na dejstvo ze kako se tu obnasate sem razmisljal da bi se prijavil civilni zasciti in pomagal policistom pri zapori obcin ter opozarjal policiste koga naj kaznujejo

Kako, če pa želiš biti zaprt med štirimi stenami?

Moram ne zelim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

val46 je izjavil:

Točno to sem jaz mislil napisat...da je vlada dala in pomagala tistim, ki že v štartu nič ne delajo. Tisti pa ki delamo in vse to financiramo, naj se pa jebemo a Nodi? In mene boli k za tiste ribe v sosednji občini, itak jih ne jem. Ne bi pa rad da jaz ali moji otroci ostanejo brez kruha, zato ker si ti rekel, da moramo biti doma in mora cela država stati zaradi tebe in tebi podobnih. Sej sm že večkrat povedal, da tebe boli k ker boš itak dobil tisto svojo socialno mezdo, če je pa ne bo, se boš odpravil v romunijo. Upam sam da mamo pa atija s sabo vzameš, da ne bom rabil delat še za njuno penzijo. Pomoje ju je sram kakega otroka sta nardila in vzgojila. Mene vem da bi blo na njunem mestu!

Vlada pomaga tistim na cakanju. Da ali ne? Dajmo se naprej pizdit kako bomo vsi pomrli...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

WarpedGone je izjavil:

Ne vem za vas ampak js bom danes prečkal cca 25 občinskih mej.
Deal with it.

#OstaniUjet

Sporoci kaksna bo kazen.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Samo ko se okuzis bos zadnji na raspiratorju. Prednost imam jaz ki sedim doma in upostevam odloke vlade.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zakaj bi bil tiho? Sem glas in zastopnik starejsih in ogrozenih. Tu pa gledate samo nase!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Andrej0 prosim za mal reda. Fantje so zasli iz teme
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

Ti respiratorja ne rabiš, ker si doma in ti nima kaj bit. Al bi mogli postavit tunel od tvojega stanovanja do trgovine, pa še eno trgovino sam zate sezidat, zato da boš varen?

Malo nesramno. Tunele bi moral zgraditi vsem 50 letnikom, ki hodijo v trgovino. Teh je kar nekaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

rabelj5 je izjavil:

diskriminacija seveda je

kaj pa invalidi? starejši? a oni niso ljudje?

Ne, nismo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

V trgovinah sam za upokojence. Mojo mamo, torej.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Grem tud sam vcasih.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Odkar smo postali bolj odgovorni do ranljivejsih in starejsih in jih ne mecemo vec v fojbe.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

S tem ravnanjem ogrozajo starejse in ranljive skupine. Bolano pocetje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

val46 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kako lahko tebe ogrožajo, če si doma? Mene bolj ti ogorožaš, ker težiš da ne smemo nikamor in moramo bit doma. Ker mi posledično jemlješ delo, plačo in kruh!

O a res. Drzava bo pomagala tistim na cakanju. Lahko pa se prijavis za socialno pomoc.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin je izjavil:

val46 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kako lahko tebe ogrožajo, če si doma? Mene bolj ti ogorožaš, ker težiš da ne smemo nikamor in moramo bit doma. Ker mi posledično jemlješ delo, plačo in kruh!

Poglej tole: eden od t.i. današnjih protestnikov na kolesu bo jutri raznašal hrano. Nodi naroči dostavo na dom. Voila, zboli cela Nodijev družina. Na srečo je dovolj ventilatorjev >:D

Vsaj eden, ki razume situacija. Virus je tu. Kolesa casa ne moremo zavrteteti nazaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: black ice ()

rabelj5 je izjavil:

Nodi, za ventilator se ne rabiš bat, ti jaz odstopim svojega. Pa verjetno nisem edini.

Ko bos hlastal za zrakom bos prvi ti, ki mi ga bos vzel. PRVI! Kar spomnimo se Titanika. Vsak se je boril za svoj resilni colb in jopic. Podobno bo tu. Potrebno se je osredotociti na stvari, ki nam jih nalozi vlada.
Ja tezko je biti vcasih sam in zaprt med 4 stenami a ne tako hudo kot je vojna!

#SkupajZmoremo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Meni tudi ni všeč, da npr. ne morem k prostitutki v Maribor. Ampak, ker sem človek lahko zdržim omejitve mesec ali dva.

En bi rad ribe iz sosednje obcine, drug hamburger, tretji zeno iz filipinov...treba je navadit narod da bo tole se trajalo leto ali dve.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Jah vsak dinar steje. Mama pa itak vedno ponuca vse kupone od spara za penzice.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Če bom hlastal za zrakom, ti ne bom ničesar mogel vzet, ker bom preveč slaboten.

Drzava mi ga bo, ker sem starejsi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

A kdo ve kdaj se odprejo sodisca? Oziroma zacnejo delat?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

dexterboy je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Glede na stanje v Bergamu karantena JE bila potrebna;((

še enkrat, za vse nevernike; trupla so odvažali v sežigalnice zato, ker NISO vedeli kdo vse je bil OKUŽEN s C19, zato so VSA trupla morali obravnavati kot da bi bila OKUŽENA z virusom. V normalnem obdobju bi pokojniki počakali v hladilnicah bolnic...
BTW; ZDA (USA) so se samo letos zadolžile za več kot DVA Bilijona (2 Trilliona po angleško) dolarjev zaradi korona scene. Po domače, to je 2000 milijard evrov, ali še drugače; 2 x 1012 evrov...
Kdo bo to vrnil? Nihče, ker bo prej WWIII. Zaradi "idiotov", ki ne vidijo dlje od lastne erekcije penisa...

(tole zgoraj ni osebno nate Vazelin)

A kdo ve ali je bilo kremiranje brezplačno? Sprašujem za kolega in brez heca.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Lonsarg ()

A je zdej ta tema o Nodiju in Nodijevi mami? Mal nesramno vse skp.
Sej bomo se dolgo skupaj med stirimi stenami.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Valda ns starejse in ogrozene pa v fojbe.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Lonsarg ()

Mogoce je bil pa Hojs testiran in ni okuzen? Se enkrat, mi kot ogrezena skupina imamo prav tako pravice!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

dexterboy je izjavil:

Na hitrico preštel uporabnike v tej temi, ki so na "drugem bregu reke" kot je Nodi in podobno misleči...
Je to mogoče, da sem jih naštel ZGOLJ ŠEST? in štel sebe zraven, seveda...

Se nam RES tako SLABO piše? Ali si OGROŽENA VRSTA, ako razmišljaš z lastno glavo in kritičnim pogledom na svet?
Mater se morajo zdele eni v grobu obračat... :(

Če se še kdo spomni;
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Prvo moras definirat ogrozeno vrsto. Ti delaj kar hoces dokler ne ogrozas mene in samo Vlada je tista, ki lahko pove kaj je dobro za nas in kaj ne. Zaenkrat je virus med nami in obnasati se moramo kot da smo vsi okuzeni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ampak samo eden kihne pa lahko ze fases korono. Ce nimas ocal in zascitenih oci ti lahko pomagajo samo 4 stene!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Saj nismo! V tem je problem!

#BODIDOMA
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja, bravo. Sam ko gredo v Slo obvezno 14 dnevna karantena. Noro, kaj se grejo...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Btw mama placa internet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Bwaze6 je izjavil:

Vsi moji hribolazniški znanci so že zdavnaj zbezljali s hribčkov v svojih mini občinah in veselo lepijo slike iz visokogorij. Hkrati so veselo delili tudi razne nasvete, kako sestaviti poročilo za policaja, če te že slučajno ustavi - itak ne more preverjati, ali greš res osebno dvigniti neko naročilo na Jesenice, ki si ga naročil že pred koronavirusom...

Ja lahko preverjajo z racuni in drugimi potrdil. Kaj bom jaz take prijavljal ko se bo zacelo. Obnasajo se sam da se nagaja nam.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: facepalm ()

TineTone je izjavil:

Medtem ko mi ne smemo v Hoferja ki stoji na drugi strani imaginarne meje, so drugi ki podirajo rekorde:

Another 13 migrants, including a toddler, arrive at Dover after 35 on Saturday and 76 on Friday as total for April surges to almost 500 - the highest month ever recorded

Vesela novica. Sem vesel da jim je uspelo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Pozivanje k nasilju ni resitev in je prepovedano. Hkrati pa ne vidite koliko vam drzava pomaga.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gusto je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pozivanje k nasilju ni resitev in je prepovedano. Hkrati pa ne vidite koliko vam drzava pomaga.

Država pomaga tebi, ki doma vlečeš socialno. Oz pomagam ti jaz in meni podobni, ki trenutno hodimo normalno v službo, da imaš ti čas doma pisat nebuloze na Slo-Tech.

Pritozi se delodajalcu naj poskrbi zate. Ce nimas dela, ki je pomemben za drzavo lahko ostanes doma.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Zakaj pa se ne pritozis? Reces da te skrbi za zdravje!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Seveda se ne pocutite ogrozene, ker ste mlajsi. In vsak v 20 ih misli da lahko pocne kar ga je volja. Lol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin je izjavil:

Haha dobra tema. Nima veze al zadnja stran ali 10 strani nazaj. Nodi vs the rest :D

Prejemam groznje, zaljivke in vse to ker se pocutim ogrozenega oziroma sem, ker sem starejsi. Noro. V kaksen necloveski narod smo se spremenili.

Virus se pa med nami lepo siri.

Saj skusam spreobrnit ljudi da naj poslusajo vlado in se drzijo ukrepov...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

[Michael] je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Saj skusam spreobrnit ljudi da naj poslusajo vlado in se drzijo ukrepov...

Ahahaha...cenim tvoj trud Nodi, resno, zelo si vztrajen.

Mogoče se potrudiš bolje (drugače), spremeniš strategijo in dodaš zraven še kak verodostojen vir, zgolj namig.

Poglej si Bergamo. V Italiji...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sunshine403 je izjavil:

Ali pa recimo nekaj kar je po velikosti primerljivo z Ljubljano... Uppsala na Swedskem... skoraj dobesedno brez omejitev pa ni gor trupel na kamionih ;)

Poudarek je na besedi SE. S je sumnik!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sej korona in ravna zemlja sta podobna natega.

Sam ko bos respirator rabu ne jokat. Pa btw kje je Andrej0. Tema se je prevec razpasla...
Grem v temo drugo temo opozorit moderatorja.

Egidij88 je izjavil:

A če jeseni/pozimi pride drugi val, bomo spet zapirali meje, tovarne itd.? Ne, tako ne bo šlo.

Seveda bomo. 100%
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Seveda se ne pocutite ogrozene, ker ste mlajsi. In vsak v 20 ih misli da lahko pocne kar ga je volja. Lol

Glede na tvoje komentarje še nisi prestopil 30let.

Se počutiš ogroženega ma cesti, kjer te lahk vsak trenutek ubije pijanec?Poglej Breznika, za poslanca je dober neglede, da je potrjen alkoholik.
Zakaj, če alkohol tako nevaren za ljudi, ga ne prepovemo in alkoholike damo v karanteno, dokler ne bodo ozdraveli?
Zakaj ne prepovemo kajenje, če ubije toliko in toliko ljudi letno in zdravstveno blagajno to stane toliko in toliko denarja?
Zakaj ne onemogočimo ljudem početi stvari, ki so dokazano škodljive za družbo in posameznika, pa se take stvari vseeno tolerirajo?

Spominjaš me na paranoično sosedo, ki je šla prestavit poštni nabiralnik, da ga ima še večji razdalji od bajte.

Ukrepi, ki nobenmu ne koristijo, kvečjemu škodijo. Resnične težave pa sploh niso pomembne in nobenga ne zanimajo.
Taki ste vi, ko znate samo drek mešat.

Jaz virusa prostovoljno nocem dobit. Lahko pa gres ti v ukc in ga dobis. Ce v eni obcini ni okuzenih lahko brez problema osprejo vrate faranom.

Kar se pa tvoje sosede tice pa previdnost ni odvec.

#zbuditeseKoronajetu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Odprite si temo: Korona, Nodi in Nodijeva druzina.

To temo pa nehajte svinjati.

#ostanitedomaNAvarnem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Odvisno v kateri obcini si, maske, rokavice in razkozila so obvezni del!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved COVID dogajanja za 3 tedne (4.5-24.5) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18125997 (16255) WizzardOfOZ

COVID in kolesarjenje (strani: 1 2 3 4 )

17328363 (17761) rabelj5
»

Letovanje v tujini 2020-2021 (strani: 1 2 3 4 )

17329458 (23436) FoxKnox

Trajanje kvarantene - napoved (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36952120 (36907) AndrejO

Več podobnih tem