Forum » Mobilne tehnologije » Menjava baterije - pomoc
Menjava baterije - pomoc
Domobrancek ::
Lep pozdrav vsem,
Punci sem na fonu menjal baterijo, ker se je stara napihnila pa tudi drzala ni vec nic.
Baterijo sem zamenjal, telefon dela, tezava pa je, ker tudi z novo baterijo stanje ni kaj dosti boljse. Telefon se vseeno zelo hitro sprazni (SOT 1h).
Nalozil sem accubattery in po polnjenu mi je napisalo, da je battery health ocenjen na 57% na novi bateriji. Filana je bla pred tem 1x.
A se mora tanova baterija se skalibrirat, al so me nategnil pa mi prodal neko staro oz. Pokvarjeno baterijo? Kaj nardit?
Hvala.
Lp,
Punci sem na fonu menjal baterijo, ker se je stara napihnila pa tudi drzala ni vec nic.
Baterijo sem zamenjal, telefon dela, tezava pa je, ker tudi z novo baterijo stanje ni kaj dosti boljse. Telefon se vseeno zelo hitro sprazni (SOT 1h).
Nalozil sem accubattery in po polnjenu mi je napisalo, da je battery health ocenjen na 57% na novi bateriji. Filana je bla pred tem 1x.
A se mora tanova baterija se skalibrirat, al so me nategnil pa mi prodal neko staro oz. Pokvarjeno baterijo? Kaj nardit?
Hvala.
Lp,
slodreamer ::
Kako je danes z menjavanjem baterij mobilnih telefonov - konkretno imam Samsung s10e.
Kje naredijo to kvalitetno, kakšne so cene?
Vodotesnost je verjetno v vsakem primeru s posegom okrnjena?
Hvala :)
DeeCoy ::
slodreamer je izjavil:
Kako je danes z menjavanjem baterij mobilnih telefonov - konkretno imam Samsung s10e.
Vodotesnost je okrnjena že s starostjo. Cene baterij niso ravno visoke, preveri pa, da dobiš res original baterijo od samsunga - se namreč dobijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon in morjeOddelek: Loža | 1926 (1028) | MadMax |
» | Evropska komisija si bo prizadevala za lažjo menjavo baterij v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12565 (10137) | nsa_ag3nt |
» | Galaxy S10 vs iPhone 11Oddelek: Mobilne tehnologije | 8131 (7069) | m0LN4r |
» | Meizu predstavil telefon brez gumbov, rež in priključkovOddelek: Novice / Android | 10095 (6473) | Stari maček |