» »

Omejevanje svobode in družbene posledice COVID-19

Omejevanje svobode in družbene posledice COVID-19

Temo vidijo: vsi
««
23 / 40
»»

lexios ::

Še bolj poenostavljeno, Mato-ti bodo po epidemiji, ko pride račun - s svojimi cca. 800 euri plače "v obrokih za nazaj", častili 1200-2000 eurov 100% trenutnega nadomestila plače šolnikom, uradnikom ali sodnikom v JS. Vsi našteti so trenutno na dopustu! Delo: 0-50%!

Častili bomo tudi 300 eurov dodatka upokojencem, 150 eurov študentariji itd., za potrošnjo v lekarnah in trgovinah s hrano (torej podjetjem, katerim v času epidemije prihodki niso upadli oz. naraščajo), da provizij za "investicije" v javno zdravstvo itd. niti ne omenjam...

Kaj so izdatki iz proračuna je jasno, kdo jih plača tudi, čeprav se transferji v obliki davkov in potrošnje delno vrnejo v proračun, bo razliko kril realni sektor.

Kako se je s subvencijami za samozaposlitev reševalo gospodarstvo in potrošnjo leta 2008 se še spomnimo? S.p.-ji so pokasirali par tisočakov, po dveh letih pa zaprli podjetje...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Vazelin ::

Korekcija plač v JS bo, glede na padec BDP, nuja. Brez skrbi. Enostavno ne bo keša.

Mamo pa res dober timing, kako bonbone preusmeriti v JS. Janša pred krizo 2008 in Šarec pred krizo 2020. lol. skor na mesce sta zadela h
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Korekcija plač v JS bo, glede na padec BDP, nuja. Brez skrbi;)

Dvomim! Kako ta zgodba poteka z JJ na oblasti že vemo! Kako poteka z "levo" vlado tudi! Kakšen je rezultat krize 2008 v JS tudi...

PS. Btw., če se kak admin sprašuje kaj ima to pisanje veze z temo: Za vzpostavitev in vzdrževanje premoženja oz. koncept družbe ločene od države je represija oz. regulacija neobhodna, še posebej, ko "bonbončkov" zmanjka...

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

lexios je izjavil:

Potrošnje med epidemijo, ko je vse zaprto, imo ne moreš vzpodbujat na ta način. Gre za kupovanje socialnega miru!

Se ne strinjam. Penzionisti bodo ravno v Hoferju, Lidlu, Sparu in podobnih trgovinah pustili denar. Ravno oni so tisti, ki ne bodo šli kupovat nove sedežne garniture za 7.000€.

lexios je izjavil:

Zakaj pol ne UTD z omejitvijo na premoženje ali dohodke pred epidemijo? UTD vsem s prihodki pod povprečjem?

Ker potem to ni UTD.

lexios je izjavil:

Ali pa npr. subvencioniranje osnovnih življenskih stroškov in bone za hrano...

Ravno če bi šlo za kupovanje socialnega miru, potem bi dali ven bone za hrano. Da ljudje ne bi bili lačni.
Ampak dali bodo denar, ravno zato, da se lahko čimbolj porazdeli po gospodarstvu.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nurmaln ()

nurmaln ::

lexios je izjavil:

Še bolj poenostavljeno, Mato-ti bodo po epidemiji, ko pride račun - s svojimi cca. 800 euri plače "v obrokih za nazaj", častili 1200-2000 eurov 100% trenutnega nadomestila plače šolnikom, uradnikom ali sodnikom v JS. Vsi našteti so trenutno na dopustu! Delo: 0-50%!

Ja, se strinjam, da rešitev ni najboljša. Sicer, roko na srce, tisti ki imajo cca 800€ neto, ti najbrž niso omembe vredni neto plačniki v razne državne blagajne - v povprečju iz teh blagajn več dobijo, kot v njih vplačajo.

Vazelin je izjavil:

Korekcija plač v JS bo, glede na padec BDP, nuja. Brez skrbi. Enostavno ne bo keša.

Dokler se tiskajo tisoči milijard, zna bit da bo edino keša dovolj za vse. To pomoje skrbi resne makroekonomiste danes.

lexios je izjavil:

Kako se je s subvencijami za samozaposlitev reševalo gospodarstvo in potrošnjo leta 2008 se še spomnimo? S.p.-ji so pokasirali par tisočakov, po dveh letih pa zaprli podjetje...

Dam skoraj roko v ogenj, da ko pridemo na 15% brezposelnosti, bomo podobne subvencije ponovno uvedli. Mogoče z nekaj novimi varovalkami, da bo treba poiskati nove načine kako čim več subvencij spravit v žep, ampak vseeno.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nurmaln ()

Miki N ::

Karantenci, grozi vam nov sovražnik - sosedov muc:

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Simpatičen... ampak smrtonosen!

gusto ::

lexios je izjavil:

Oprosti, ampak govoriš bedarije. Ko bi ti vedel, koliko imajo učitelji sedaj dodatnega dela, priprav, administracije, se ne bi oglašal. Vidi se, da ne poznaš situacije in govoriš kar nekaj na pamet.
Have you tried turning it off and on again?

blay44 ::

Tudi ko bo tega konec se bomo zbudili v novem svetu.
Kamere v živo so blokirane, kljub 5g in nevemšekaj.
Par fotografij novega sveta, ki so ušle cenzuri
www.chinadaily.com.cn/a/202004/08/WS5e8...
dammit

vilicarist ::

Miki N je izjavil:

Karantenci, grozi vam nov sovražnik - sosedov muc:

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Simpatičen... ampak smrtonosen!

moja nekaj kiha, par dni nazaj mi je kihnila v obraz
bmw = brings me women

LeQuack ::

blay44 je izjavil:

dammit

A ni bilo na Kitajskem že prej popularno nositi masko zaradi slabega zraka?
Quack !

Slopek ::

blay44 je izjavil:

dammit

Kaj tocno misliš, razen tega, da folk "beži" iz wuhana, ker ne vejo a bo spet lockdown, ali z drugimi besedami, ne zaupajo oblasti...

blay44 ::

Fotografije povedo vse. :(

Slopek ::

blay44 je izjavil:

Fotografije povedo vse. :(

Pa povej no...kaj? Vse to gledamo ze nekaj časa...a folk z maskami?gledam na bledu že 10+let.

Se ne strinjam. Penzionisti bodo ravno v Hoferju, Lidlu, Sparu in podobnih trgovinah pustili denar. Ravno oni so tisti, ki ne bodo šli kupovat nove sedežne garniture za 7.000EUR.

* Zakaj se ti zdi, da bi hofer, Lidl, Spar in podobne trgovske trgovine s hrano, ki obrazujejo že ves čas in jim je prodaja določenih artiklov v tem času celo narasla (hint: WC papir?), potrebovali vzpodbujanje potrošnje?

Če "korona dodatek" upokojencem z najnižjimi pokojninami že karkoli reši je to zgolj to, da si lahko nabavijo večje zaloge hrane naenkrat in se dlje časa držijo popolne karantene! Ampak, žal zgolj v teoriji, ker je med izletniki precej velik delež ravno upokojencev starejših od 65+ in samoizolacija ne pomaga, če na obisk k 68. letni Francki hodi 66. letna sosedova Jožica...

Ker potem to ni UTD.

UTD bi moral napisat v narekovajih: "UTD"! Ker to kar imamo sedaj tudi ni. So what's your point?

Ravno če bi šlo za kupovanje socialnega miru, potem bi dali ven bone za hrano. Da ljudje ne bi bili lačni.
Ampak dali bodo denar, ravno zato, da se lahko čimbolj porazdeli po gospodarstvu.

Kako zaboga se bo ta denar porazdelil po gospodarstvu, če je gospodarstvo v lockdownu in je že vnaprej jasno, da se ta denar ne bo porazdelil v gospodarstvu (glej tvoj prvi komentar - citat zgoraj *). Mogoče je to cenejša rešitev, kot boni za hrano vsem!?

Dokler se tiskajo tisoči milijard, zna bit da bo edino keša dovolj za vse. To pomoje skrbi resne makroekonomiste danes.

To se strinjam, a na žalost nismo v Jugoslaviji, temveč v EU. Kako dolgo še pa ...?... >:D

Zgodovina sprememb…

gusto je izjavil:

lexios je izjavil:

Oprosti, ampak govoriš bedarije. Ko bi ti vedel, koliko imajo učitelji sedaj dodatnega dela, priprav, administracije, se ne bi oglašal. Vidi se, da ne poznaš situacije in govoriš kar nekaj na pamet.

Kaj naj rečem, vem da so v omenjeni skupini med tistimi, ki doma vsaj nekaj delajo, mogoče mal več administrirajo kot admini tule, ampak: "be carefull what you wish..." Bli so med prvimi, ki so navijali za lockdown, mogoče pa ni problem v tem kaj jaz govorim. >:D Zagotovo bodo tudi med prvimi, če se omeni reforme ali nižanje plače v JS! ;)

3p ::

blay44 je izjavil:

dammit

Seveda, huda cenzura, če je bil članek o tem v tem super-undergound darknet-only ilegalnem mediju: https://www.nytimes.com/2020/04/07/worl...

Zanimivo, da še nihče ni omenil najbolj uspešne države v boju proti Koroni in se ukrepov ne primerja z temi, ki so jih uvedli
V Severni Koreji - vsaj uradno - nič novega: s Pjongjanga so sporočili, da tudi med 700 novimi testiranimi prvega primera koronavirusa v državi še vedno niso potrdili.
:))

3p je izjavil:

blay44 je izjavil:

dammit

Seveda, huda cenzura, če je bil članek o tem v tem super-undergound darknet-only ilegalnem mediju: https://www.nytimes.com/2020/04/07/worl...

to je res katastrofa, cel svet bomo šli uničit zaradi tega virusa, ki ima smrtnost pod 1%

jaz zase vem, da če se bo to še vleklo in se ljudje ne zbudijo in uprejo bo edina pravilna izbira samomor
bmw = brings me women

vilicarist je izjavil:

jaz zase vem, da če se bo to še vleklo in se ljudje ne zbudijo in uprejo bo edina pravilna izbira samomor

Ne ga srati, kaj boš s tem dosegel? Tvojo mrtvo rit bodo prišteli k žrtvam Korone in z njo dodatno strašili Karantence, to je vse.

Raje zagrozi, da boš komu okužil mamo. ;)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

ne vidim smisla živeti v takem
bmw = brings me women

Letos bo tko, naslednje leto se boste pa že počas privadili in se vam bo že zdelo super. Trust me, čez en let, ne boste želeli več nazaj prešaltat in se bomo kregali o tem, da nam želi vlada ukinit težko privajene omejitve svoboščin in pravic! >:D

Kaj Janez sploh komplicira spet z azijskimi državami (twiti o bounce backu virusa na Japonskem z uvoženimi primeri), čez en mesec se sprosti ukrepe, meje ostanejo za vse civile do naslednjega leta zaprte, biznis v tujini gre lahko preko skypa in pošte, ves transport in and out se dezinficira, vozniki pa v karanteno za 14 dni in je problem rešen... Folk pa naj dopustuje na Bledu in obali po sistemu sodo-liho. >:D

Zgodovina sprememb…

3p ::

lexios je izjavil:

Folk pa naj dopustuje na Bledu in obali po sistemu sodo-liho. >:D

Lahko koristiš moje dneve. Tisti lokal-naciji me po zadnjem ekscesu dolgo ne bojo videli. (Najprej smo morali narediti prostor tujim turistom, ki več trošijo. Potem smo v hordah tja nosili virus. Zdaj lahko najprej pričakujemo vljudno vabilo, da so se samo hecali, po naslednjih dveh mesecih recesije, pa bomo pa najbrž dobili regresne gremo-vsi-na-Bled bone.) ;((

joggi79 ::

vilicarist je izjavil:

ne vidim smisla živeti v takem

Priporocam da ko bos delal samomor, da ga naredis tako kot se to dela, da ne bomo spet gledali tabelc, kjer kurcajo kolesarje, turne smucarje in ostale "adrenalinske" sportnike, da zasedamo prepotreben bolniscnicni prostor, medtem ko so v realnosti vecji problem nesposobni in falirani samomorilci, ki niti ene same stvari ne morejo opraviti zadovoljivo dobro :)) Ce rabis kaksen nasvet, pa kar na youtube. Tam sem ziher da se najde malo morje zanimivih nacinov kako skrajsati muke ;)

--------

Previdno s takšnimi in podobnimi teksti. Gibljete se po tankem robo dopustnega!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Barakuda1 ()

Machete ::

Uganda je isto navdušena nad aktivacijo in legalizacijo vard.
Trenutno jih uproabljajo za teranje ljudi v karanteno. Na voljo imajo palice in biče. Službenih izkaznic nimajo, saj po njih nihče na sprašuje ;)

https://www.monitor.co.ug/News/National...
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Utk ::

3p je izjavil:

lexios je izjavil:

Folk pa naj dopustuje na Bledu in obali po sistemu sodo-liho. >:D

Lahko koristiš moje dneve. Tisti lokal-naciji me po zadnjem ekscesu dolgo ne bojo videli. (Najprej smo morali narediti prostor tujim turistom, ki več trošijo. Potem smo v hordah tja nosili virus. Zdaj lahko najprej pričakujemo vljudno vabilo, da so se samo hecali, po naslednjih dveh mesecih recesije, pa bomo pa najbrž dobili regresne gremo-vsi-na-Bled bone.) ;((

Jaz če bom šel še kdaj na Bled, bom sabo prinesel sendvič in flašo radenske. Ne iz škrtosti, ampak principa. In zmazal ga bom na travci pred najdražjim hotelom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Machete ::

Ne boš, ker bom jaz od osebja zahteval, da te odstranijo, ker mi bo neprijetno gledati tovrstno hipijevsko barbarstvo pripadnikov nižjega sloja, med zajtrkovanjem moje organske hrane in polnjenjem Tesle.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Utk ::

Ne sekiraj se, dokler so taki nezaželjni na Bledu, ne bo niti mene tam.
Ne ker bi jaz bil tak, ampak iz principa. Tam od koder ljudi preganjajo pač ne hodim.

WizzardOfOZ ::

Razlog, da bi na Bled hodil pa je? Nimajo nič, kar bi me vabilo tja. Voda je rdeča od alg, vse odplake spuščajo v jezero, cene so previsoke za to kar nudijo, pa še kremšnite niso več to, kar so nekoč bile. Tako da ni nobenega razloga, da bi jim pustil kak evro iz moje denarnice.

odkar so par tednov nazaj spustili tist fake news, kako hodimo na morje me ne vidijo več
bmw = brings me women

MrStein ::

V Nemčiji (no, eni občini/regiji) so odpravili omejitev, da ne smeš na morje, tako da bi rekel, da folk kar hodi na morje.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Okapi ::

A na Bavarskem?:))

poweroff ::

sudo poweroff

sbawe64 ::

V Danski odslej dovoljene samo covid-19 novice, ki so kompatibilne z vladinimi:
https://newsvoice.se/2020/04/danmark-fo...
On April 2, 2020, the Danish Parliament passed a new law that makes it possible to close websites and to impose fines or imprisonment on persons who publish information on Covid-19 that does not follow the authorities' guidelines.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

vostok_1 ::

Well then. Vzamem besede nazaj o Danski, ki sem jo omenjal kot nek zgled.

To je tako bolano, i have no words for it.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Okapi ::

Klasična vojna cenzura.;((

Zato se reče španska gripa, ker so med prvo svetovno vojno o epidemiji poročali samo v Španiji, ki ni bila v vojni, in ni imela cenzure. Drugod so novice cenzurirali, da ne bi slabile bojne morale ljudstva, in se je zato zdelo, da je epidemija samo v Španiji.

MrStein ::

Torej "oni" cenzurirajo, "naši" ne, ampak vsi jamrajo, kao da "naši" to počno?
Hecno...
In seveda: nič novega
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

A gremo stavit, da ne bo enega MSM v SLO, ki bi to objavil, da danski SDjevci uvajajo diktaturo informacij, ki bo nasprotimisleče kaznovala z zaporom? Pa to je še huje kot Orban, ki je dnevno na tapeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Barakuda1 ::

Zgleda majo po vsem zahodu vlade bolj avtokratske težnje kot pa naša, kjer je bil vrhunec "omejevanja" prepoved prehoda občin (pa še to se jih velik itak ne drži):D

Danska pa apriori uvaja medijsko diktaturo. Če narobe napišeš greš v zapor fuck! Upam, da Fajonova posreduje, saj so danski socialdemokrati v njeni EU skupini :D

Jah ...TF je Srbe kritizirala, češ da je omejevanje medijske svobode če, uradne podatke lahko daje na tiskovkah vlada, oziroma krizni štab, metem ko smo pri nas takrat namesto tiskovk že imeli neke vrste TV oddajo (brez prisotnih novinarjev), z Kacotom v glavni vlogi >:D
In kaj točno pol pričakujete od "naše" Tatjance

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Barakuda1 ()

jaz imam občutek, da imamo tudi mi nek nadzor medijev, glede na to, da vsi podpirajo #ostanidoma #flattenthecurve bedarije in se nihče sploh ne sprašuje, če obstaja boljši način
bmw = brings me women

Mah vsi, ki so se zatekali k alternativnem načinu, so se na koncu obrnili na #ostanidoma načinu. Tudi Švedska je samo še vprašanje časa, kdaj bodo totalno zaostrili :D

Okapi je izjavil:

Klasična vojna cenzura.;((

Zato se reče španska gripa, ker so med prvo svetovno vojno o epidemiji poročali samo v Španiji, ki ni bila v vojni, in ni imela cenzure. Drugod so novice cenzurirali, da ne bi slabile bojne morale ljudstva, in se je zato zdelo, da je epidemija samo v Španiji.

Mamo sedaj enako! Brez interneta in telefonije bi najbrž še vedno mislili, da je virus le Kitajski! ;((

Nekako tko, kot so poskušal (in še vedno) pri nas (v zahodnih državah) dolgo časa širit mnenje, da je to zgolj gripa. Oziroma se je "podcenjevalo stanje v sosednji Italiji, tako večina medijev, vodilni politiki kot tudi vodilni v NIJZ, ki so mirili, da je vse pod nadzorom, da imamo dovolj vseh potrebnih zaščitnih sredstev, da je potrebno samo razkuževanje rok, zaščitne maske pa odsvetovane za širšo populacijo. Zaščitnih sredstev pa nismo imeli dovolj. Kritike, da se je maske za filtracijo submikronskih delcev požrtvovalno šivalo kar iz domačih rjuh se je cenzuriralo! Cenzuro izvajajo vsi mediji... Februarja smo bili še v prednosti pred drugimi državami, promet je potekal še nemoteno, nismo priskrbeli dovolj zaščitnih mask, ko je bil še čas za to. Smučarji iz Italije so se v Slovenijo vračali neposredno v službo, brez, kot se je pozneje potrdilo, ustreznih navodil. Zaradi tega so se pojavile prve okužbe. Meje, šole so še tedne po začetku epidemije v Italiji ostale odprte, v sosednji Italiji pa so vsakodnevno že beležili mrtve. Ko se je zapiralo meje, je bil to preventiven nesorazmeren ukrep, a razen prevoznikov ni protestiral nihče, ker se vas to ne tiče. Sledilo je razdvajanje slovenske javnosti. Najprej s stališči župana, da ne bo tekmoval v zapiranju lokalov, kasneje s hujskanjem, da so ukrepi prehudi in prestrogi ter političnimi interpretacijami statistike... In nenazadnje z vnašanjem dvoma in nemira v javnost, ko se je predlagalo splošno nošenje mask v širši populaciji, z izjavo vodstva NIJZ, da to ni v skladu z njihovimi priporočili. Čez eno leto pa bomo šteli žrtve zaradi ekonomske krize in s prstom kazali na vlado! Bilokatera že je, saj je vseeno!

Zgodovino pamtim ja tudi!

Zgodovina sprememb…

Cenzuriranje novinarjev pa izvaja kar vlada sama! Od 1918 do danes nič novega, a nekateri še kar verjamejo v pravljice (o gripi, preostali pa poslušamo, da se gremo kreativno matematiko)...

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

Medtem je vlada spremenila https://www.uradni-list.si/glasilo-urad... nekaj členov Zakona o nalezljivih boleznih (ZNB) http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPred...

povišanje za faktor 10

54 člen
prej
Z globo od 10.000 do 100.000 tolarjev se kaznuje za prekršek fizična oseba in z globo od 100.000 do 10.000.000 tolarjev se kaznuje za prekršek pravna oseba

potem
V 54. členu se prvem odstavku napovedni stavek spremeni tako, da se glasi: Z globo od 4.000 do 100.000 eurov se kaznuje za prekršek pravna oseba

55 člen
prej
Z globo od 10.000 do 100.000 tolarjev se kaznuje za prekršek zdravstveni delavec ali zdravstveni sodelavec:
1. če se v nasprotju s 1. točko prvega odstavka 37. člena tega zakona izmika ali ne odzove na opravljanje delovne dolžnosti

potem
V 55. členu se napovedni stavek spremeni tako, da se glasi: >>Z globo od 400 do 4.000 eurov se kaznuje za prekršek zdravstveni delavec ali zdravstveni sodelavec

enako x10 za 56/57. člen
2020 is new 1984
Corona World order

Za masovno državljansko nepokorščino v zvezi s plačilom teh kazni ste že slišali? >:D

kakšna pa je kazen za mutne posle okoli mask
bmw = brings me women

Je ni! Zanimivo je pa spremljat izjave figur zaposljenih v JS, ki pričakujejo da bo narod trenutne ukrepe vlekel 1 leto ali celo več let. Jok brate! Vojna bo...

Zgodovina sprememb…

lexios je izjavil:

Je ni!

Zanimivo je pa spremljat izjave figur zaposljenih v JS, ki pričakujejo da bo narod trenutne ukrepe vlekel 1 leto ali celo več let! Joka brate! Vojna bo...

V resnici bo ta vlada naredila točno tako kot bodo Avstrijci in Nemci - saj je bilo zadnjič lepo demonstrirano - ure po tistem, ko je Kurz napovedal rahlanje ukrepov so začeli razglabljati o tem tudi naši in isto bo z vsem ostalim. Tako da v bistvu niti nima smisla brati izjave naših. To so "junaki" brez jajc.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

lexios je izjavil:

Je ni!

Zanimivo je pa spremljat izjave figur zaposljenih v JS, ki pričakujejo da bo narod trenutne ukrepe vlekel 1 leto ali celo več let! Joka brate! Vojna bo...

V resnici bo ta vlada naredila točno tako kot bodo Avstrijci in Nemci - saj je bilo zadnjič lepo demonstrirano - ure po tistem, ko je Kurz napovedal rahlanje ukrepov so začeli razglabljati o tem tudi naši in isto bo z vsem ostalim. Tako da v bistvu niti nima smisla brati izjave naših.

Se jim pa lahko čudiš! Oziroma bi morale namesto ploskanja folk navdajat z grozo. Še posebno kakšne izjave JJ. Pri izjavah nekaterih uradnikov, ki državljanje med delovnim časom pošiljajo v k., pa bi nas moralo biti vsaj sram! Kaj te figure sploh še počnejo v politki? ;((

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

Južna koreja: V petek so zabeležili 91 primerov pacientov, ki so že bili pozdravljeni, a so zdaj na testiranju spet bili pozitivni na novi koronavirus.

https://globalnews.ca/news/6805414/coro...
««
23 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved COVID dogajanja za 3 tedne (4.5-24.5) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18124807 (15065) WizzardOfOZ

Protiustavnost ukrepov vlade (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
38144843 (40801) Smrekar1

Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

1663135910 (108920) BigWhale

Trajanje kvarantene - napoved (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36949697 (34484) AndrejO

Več podobnih tem