Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica prenosnik
Grafična kartica prenosnik
tv6865 ::
Pozdravljeni.
Imam prenosik HP Zbook 17 G2 workstation. Imam pa vprašanje glede dodatne vgrajene grafične kartice. v CCleanerju mi kaže integrerano grafično, ko le to odstranim v upravitelju naprav, mi prestavi na Gforce grafično. Po ponovnem zagonu pa mi kaže CCleaner da je nameščen Microsoftov grafični gonilnik. Za Gforce grafično imam nameščene najnovejše gonilnike.
Imam prenosik HP Zbook 17 G2 workstation. Imam pa vprašanje glede dodatne vgrajene grafične kartice. v CCleanerju mi kaže integrerano grafično, ko le to odstranim v upravitelju naprav, mi prestavi na Gforce grafično. Po ponovnem zagonu pa mi kaže CCleaner da je nameščen Microsoftov grafični gonilnik. Za Gforce grafično imam nameščene najnovejše gonilnike.
hojnikb ::
Kje je problem? Stvar ma switchable grafike in programi, ki niso nujno gpu zahtevni, bodo vedno kazal intelovo
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (1592) | neon21 |
» | Kaj je z tem AMDjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2737 (2248) | miraldi |
» | Računalnik zmrzne z barvnimi pikicami oz. crtamiOddelek: Pomoč in nasveti | 711 (605) | amigo_no1 |
» | GTA IV BlueScreenOddelek: Igre | 1785 (1173) | Panther |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4721 (3792) | Veron |