Forum » Navijanje » Množilnik
Množilnik
Dami ::
Mam (default) c400, ampak ga ne morm navit več k na 500 (6x83). Sicer mam staro plato, ampak lahk prek biosa naštimam frekvenco vodila in množilnik. Zdej k sn si bios updatu gre ta tud 8x sam prime še vedn 6x. A je proc zaklenjen al kaj? Help....
Paramedic ::
Seveda je proc zaklenjen, saj so vsi, razen Duroni in Athloni (thunderbirdi). Pri ostalih (intelovih) lahko samo fsb navijaš. Tist množilnik je za primer drugih procesorjev, ki nimajo zaklenjenega množilnika (eni p2 niso meli, se mi zdi).PS.: A si že dobu jurja.
End transmission.
Ah šit. 500 ne bo dost do konc leta :)). Bom mogu prej neki nabavt.
Ja sn dobu, sej sn ti majl poslau, cd sn dau pa že zjutri na pošto.
Ja sn dobu, sej sn ti majl poslau, cd sn dau pa že zjutri na pošto.
3LeR. ::
pr enmu mojmu frendu je c400 laufu brez blema na 600 (6x100) brez xtra hlajenja in višanja voltaže
probi ga dat na de bo fsb 100 ker pol je delilnik tko naštiman de so PCI ji ipd šit na 33mhz drugač pa laufajo na vec, kar povzroča nezbujajanje sistema
na mnozilnik pa pr inteli kar pozab
pa mal voltažo drki sam paz de ne boš zakuru zadeve
probi ga dat na de bo fsb 100 ker pol je delilnik tko naštiman de so PCI ji ipd šit na 33mhz drugač pa laufajo na vec, kar povzroča nezbujajanje sistema
na mnozilnik pa pr inteli kar pozab
pa mal voltažo drki sam paz de ne boš zakuru zadeve
OZZY ::
Maš smolo pri navijanju. Žal. DA laufaš c400 na 100fsb moraš imeti pa tudi srečo. Razen če nimaš plate ki podpira navijanje po 1mhz. Pol pa lahko največ iztisneš iz tvojga mlinčka.
Bo treba šparavček razbit in kupit kej drugega.
Bo treba šparavček razbit in kupit kej drugega.
Paramedic ::
CD prejet. Dobro opravljeno delo .Upam, da si boš s tem denarjem zdej lahka enga durončka kupu .
End transmission.
Jst lahk sicer na plati zamenjam jumper na 100mhz FSB (drugač mi gre v biosu sam do 83), sam me zanima kuk stabiln bo tole, pa kuk se bo pregreval, kr nimam senzorjev (stara plata), mam pa Gorba in 2 ventilatorja. Sej bi biu zadovoln tud z 5,5*100
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E6550 OverclockingOddelek: Navijanje | 1542 (1320) | Belcebub |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5554 (4385) | Pyr0Beast |
» | Navijanje Bartona 2500+Oddelek: Navijanje | 1786 (1280) | mare87 |
» | Problem novi barton 2600 vs.2×512 vs.epox 8rda+!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3582 (2939) | kajzer |
» | Navijanje Celerona 400?Oddelek: Navijanje | 1337 (1032) | McWolf |