Forum » Omrežja in internet » 3x Router ASUS RT-AC51U hybrid
3x Router ASUS RT-AC51U hybrid
zlabra ::
Pozdravljeni
Rad bi brezžično delil internet povezava, prvega dam v modro, dchp on, WDS naštimam hybrid ter dodam ostala asusa.
Ime je isto, kanal naštimam isti 4, morma tudi dati legacy, ter bg protection izklopiti.
drugega naštimam isto samo dchp je izklopljen, zadeva deluje, oba delita internet povezavo.
Problem je ko še 3 ruknem zraven ter isto naštimam kot drugega, potem linija začne visoko in počasi pada na nulo, to potem se dogaja na drugem in tretjem asusu, če tretjega ugasnem prva dva delujeta spet tako kot treba.
Opcija je da drugega naštimam kot AP, samo potem mi ne deli internet povezave(kar mi spet ni všeč ker rabim pokritost), samo na 3 se hitrost prepolovi v primeru da je drugi na AP.
Kakšna ideja
Lp
Rad bi brezžično delil internet povezava, prvega dam v modro, dchp on, WDS naštimam hybrid ter dodam ostala asusa.
Ime je isto, kanal naštimam isti 4, morma tudi dati legacy, ter bg protection izklopiti.
drugega naštimam isto samo dchp je izklopljen, zadeva deluje, oba delita internet povezavo.
Problem je ko še 3 ruknem zraven ter isto naštimam kot drugega, potem linija začne visoko in počasi pada na nulo, to potem se dogaja na drugem in tretjem asusu, če tretjega ugasnem prva dva delujeta spet tako kot treba.
Opcija je da drugega naštimam kot AP, samo potem mi ne deli internet povezave(kar mi spet ni všeč ker rabim pokritost), samo na 3 se hitrost prepolovi v primeru da je drugi na AP.
Kakšna ideja
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikov domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1277) | fosil |
» | Kompleksna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1696 (1235) | fosil |
» | MS Outlook Exchange - dostop od doma?Oddelek: Programska oprema | 3793 (3458) | Ziga Dolhar |
» | Brezzicna mreza iz bloka v blokOddelek: Omrežja in internet | 1619 (1179) | bili_39 |
» | Deljena povezava interneta.Oddelek: Omrežja in internet | 1444 (1387) | dkRusky |