» »

grafika za načrtovanje v autocadu?

grafika za načrtovanje v autocadu?

EnergY ::

Katero grafiko (grafični čip) mi priporočate za uporabljanje autocada, 3dstudija ... Grafika ni nujno da je neka super v igrah le da se dobro izkaže v zgoraj naštetih programih.

NoUse4AName ::

ce je za profesionalno rabo potem ma nvidia neki geforce quadro al kaj je, za tako delo ampak te bo stal ZELO veliko. za domaco delo bi bil geforce2 GTS vec kot dovolj.

ChiefThunder ::

Iz Geforca GTS lahko brez problema narediš quadro, le nekaj uporov je terba poštimat.

EnergY ::

Sem našel Elsa cad synergyII 32MB grafiko ki je specializirana za cad programe na Madisonu. Sam sem mal skeptičen saj je na njej star TNT2 čip (cena 46k).

kljukec ::

Jst ti priporočam da ne kompliciraš preveč s grafično kartico, kajti jst ACAD uporabljam cca 5 let v službi in doma in mi ACAD 2000 doma na Voodooju 3 2000, ter v službi na Atijevi (expert 98; 8MB) grafični laufa čist vredu.
Veliko spomina pa eno 16MB grafično pa bo laufalo čist gladko!!!
8-O

Medved ::

Kljukec ma čist prou, jz mam tud take izkušnje, velik spomina:))

bzagozen ::

Dvomim, da bi ti želel kupit takšno grafično kartico, ki bi ti RES pomagala pri deli z grafiko (risanje)(DRAGO!). Za to rabiš posebne grafične kartice s posebnimi gonilniki, ki omogočajo, ad programi kot je autocad uporablja napredne ukaze za izrisevanje grafike. Drugače pa izrisevanje risb na autocadu poteka preko procesorja. Tu pa pomaga, ko sta ugotovila že predhodnika, le močan procesor in dovolj pomnilnika.
www.alkoma.si

sb ::

Tko kot si že prej prebral sem enakega mnenja. Razlika je le v driverjih. tista ELSA klub staremu čipovju ima dobre driverje. ki podpirajo nekaj dodatnih ukazov za ACAD in podobne softe - če jih rabiš nabavi to karto, sami driverji na drugih kartah z enkim čipovjem ne delajo.

EnergY ::

Ok folk Thx !

Quake ::

jaz bi rekel, da kaksen Matrox(G400 ali G450)

Morpheus ::

Glede Matroxa nism tolk preprican. Slika bo sicer super, sam bo to bl pocas delal. Moj predlog je velik spomina na comp-u, pa tut na graficni(lohk tut naprimer Ati Rage Fury maxx z 64 rama).
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Kovax ::

Elsa definitivno... al pa od 3dLabsa kaj... Te kartulje majo namrec driverje spisane direkt za taksne aplikacije. In cetudi njihovi cipi niso vrh danasnje ponudbe, driverji odtehtajo vse... Seveda pa v igricah suxx-ajo... Jest bi ti priporocil Elsa Synergy III ki ma quadro mxr gor... Pa elsine driverje pa podporo heidi knjiznjicam itd...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik za arhitekta (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11913084 (9894) ribko
»

Računalo za CAD - kaj vzet (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
716159 (4255) cryptozaver
»

PC za AUTOCAD in risanje gradbenih načrtov--kaj priporočate

Oddelek: Kaj kupiti
223480 (3007) LuiIII
»

Kaj kupiti za delo z ACAD-om

Oddelek: Kaj kupiti
131740 (1589) Medved
»

Nova profesionalna grafična kartica iz ELSE

Oddelek: Novice / Grafične kartice
51823 (1823) BigFoot

Več podobnih tem