» »

Popravilo samsung lcd tv

Popravilo samsung lcd tv

Terminathor ::

Tv je star 3 leta 55 col. Tamali mi je verjetno s kulico ali kakšno igračko po sredini naredil 2 grda risa. Je to sploh možno popravit? oz smiselno glede na ceno?

Pac-Man ::

https://lmgtfy.com/?q=tv+scratch+repair

uh, lmgtfy went commercial.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pac-Man ()

jrk997 ::

Pac-Man je izjavil:

https://lmgtfy.com/?q=tv+scratch+repair

uh, lmgtfy went commercial.

@Pac-Man ANNOYINGAF

@Terminathor se bolj splača nov TV kupit:)

mat xxl ::

Ni rešitve, meni je moj otrok tudi par krat čaral celo z škarjami po ekranu, no na srečo se je končalo brez posledic....

Kolegu je pa otrok tako ali še malo bolj poškodoval mali ekran v spalnici ............ in za nagrado je dobil prav ta mali Tv v svojo sobo za risanke, pa pravi kolega, da se sedaj vseskozi pritožuje nad rajsami ... ;) .

Prebarvajte to z črnim flomastrom, bo malo manj vidno ....., potem pa enkrat za darilo, k povzročitelju rajs !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat xxl ()

Yossarian ::

Bom se kar tule navezal, če lahko. TV signal je od Telemacha (preko Conax kartice), zadnje čase pa se na TV-ju Samsung ES6100 dogaja nekaj čudnega. Najprej sta mi izginila programa Cinestar Premiere 1 in 2 (HD in SD), danes pa mi je izginil še SLO 1 HD, SD pa dela normalno. Na ostalih dveh TV-jih (tudi Samsung, vendar starejši modeli, tudi preko Conaxa) se vsi programi normalno prikazujejo. Crkuje TV?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Han ::

Prej kartica. Iztakni jo, spihaj in očisti, vtakni nazaj, resetiraj TV, poženi iskanje kanalov...

Yossarian ::

Malo sem zamenjal kartice med dvema TV-joma, nekaj se je popravilo, nekaj ne... Nato sem nanovo naložil vse programe in zaenkrat štima.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

fitipaldi ::

To se je men tud skoz dogajalo na Philips tv. Fotru na Sony nikoli. Ni bilo druge, kot še 1x naložit programe.

mat xxl ::

Veliki problemi so kontakti in baker in nizki tokovi...

Rešitev je modul Conax in kartico našpricati z contact sprejem potem počakati, da vse izhlapi, kartico pa morda celo malo popolirati po kontaktih .....

Pa je mir za pol leta, ko spet baker oksidira ....................

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

gta 5 steam fail

Oddelek: Igre
243514 (2651) ahac
»

HP Probook 470 prek Siola?

Oddelek: Kaj kupiti
113236 (3063) Buggy
»

Nakup SIM kartice brez vezave