Forum » Loža » Nakup SIM kartice brez vezave
Nakup SIM kartice brez vezave
Kurzweil ::
Torej zanima me, kje bi dobil SIM kartico, brez kakršnekoli vezave, najceneje in obenem z največ dobroimetja (možne porabe pač) na računu.
Aston_11 ::
Tuš mobil ima menda za 5 EUR.
BOB je menda okrog 14 EUR, nato najcenejši klici.
Simobil okrog 12 EUR.
BOB je menda okrog 14 EUR, nato najcenejši klici.
Simobil okrog 12 EUR.
Če iščem po terminu izimobil, pridem do Boba, torej gre za ta paket?
Torej če prav razumem ima tale Bob ob nakupu SIM kartice brez vezave na volj 100 minut pogovora v poljubna omrežja?
Če sem prav, gledal ponuja Simobil za 9€ za 5€ pogovorov, glede na to, da ima Simobil najvišje tarife (vsaj imel jih je), potem se to ne splača.
Ima še kdo kakšno opcijo?
Torej če prav razumem ima tale Bob ob nakupu SIM kartice brez vezave na volj 100 minut pogovora v poljubna omrežja?
Če sem prav, gledal ponuja Simobil za 9€ za 5€ pogovorov, glede na to, da ima Simobil najvišje tarife (vsaj imel jih je), potem se to ne splača.
Ima še kdo kakšno opcijo?
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...
Vnesi tvojo porabo in poglej izpisek.
Hvala, tole zna bit uporabno.
Ampak zaenkrat sem še v iskanju vseh opcij.
Nekak se mi zdi, da se da tudi na Petrolu nekaj dobit, ampak na spletu o tem ne neajdem nič, imajo pa seveda gotovo SIM kartice teh operaterjev.
Še kdo kakšen predlog?
Hayabusa ::
Kako ti uspe kaj takega http://lmgtfy.com/?q=izimobil ?
Kako ti uspe kaj takega http://lmgtfy.com/?q=izimobil ?
Nevem kakšne misterijoznosti se tebi dogajajo doma, ampak tudi ta "link", ki si ga dal, kaže prvi zadetek na Bob
Je pa res, da je nekaj linkov nižje izimobil, ki pa sem ga spregledal, kot običajno spregledam par linkov nižje (kako pomemben je SEO once more...)
Bi pa s kakšno konkretno pomočjo bil precej bolj zadovoljen. Kakor kaže je link do Boba v 4. (mojem postu tega topica) še najboljša varjanta če drži da imam 100 minut klicev v vsa omrežja?
sumoborac ::
Welcome to personalised searching ;)
Sumoborac
p.s. Ko sem jst to iskal kako leto nazaj je bil Bob meni najbolj ugoden.
Sumoborac
p.s. Ko sem jst to iskal kako leto nazaj je bil Bob meni najbolj ugoden.
Prid sm al pa tm ostan...
To če je sponzoriran me še najmanj briga, na vrhu je in daleč od tega da bi bilo roza barve
Sicer pa imava vsak po svoje prav. Anyways, jaz rabim pocen SIM kartico s čiveč naloženega
Sicer pa imava vsak po svoje prav. Anyways, jaz rabim pocen SIM kartico s čiveč naloženega
Poglej na bolho
Že prej pogledal, še tisto kar je pametnega bo trajalo predolgo, da jaz dobim po pošti.
Hayabusa ::
Vse to lahko kupiš v prosti prodaji na Pošti, Petrolu/Lidlu, zakaj torej omenjate Bolho ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42700 (25747) | MrStein |
» | Predplačniški paketOddelek: Mobilne tehnologije | 4300 (3682) | GTX970 |
» | Podatkovna povezava-predplačnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1201 (989) | s6c-gEL |
» | Wifi HOTSPOT TOČKA za povezavo na internetOddelek: Omrežja in internet | 3384 (3106) | hojnikb |
» | paketi,simobilOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (966) | marchisio8 |