Forum » Loža » Prepoved atmosferskih plinskih peči?
Prepoved atmosferskih plinskih peči?
Sheteentz ::
Nekje sem zasledil, da naj bi v parih letih dejansko prepovedali atmosferske plinske peči, tudi če peč sama še vedno dela in ni potrebna menjave.
Je to res? Ima kdo kaj več informacij o tem? Naša atmosferska Junkers po 30 letih še vedno dela, malo pa že razmišljamo menjavi, če bodo pa res prepovedane, bo pa menjava itak nujna.
Je to res? Ima kdo kaj več informacij o tem? Naša atmosferska Junkers po 30 letih še vedno dela, malo pa že razmišljamo menjavi, če bodo pa res prepovedane, bo pa menjava itak nujna.
Raptor F16 ::
Nekje sem zasledil, da naj bi v parih letih dejansko prepovedali atmosferske plinske peči, tudi če peč sama še vedno dela in ni potrebna menjave.
Če že, bo prepovedana vgradnja novih.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
zk_eu ::
Vgradnja (novih) plinskih peči na notranji vlek je že nekaj let prepovedana. Ni pa je potrebno zamenjati, če stara še deluje.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zk_eu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknila mi je plinska peč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14310 (3226) | mason6 |
» | Večkrat prekoračena maksimalna količina CO v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15126 (6128) | sandmat |
» | Katera plinska kondenzacijska peč?Oddelek: Loža | 11907 (8104) | Arzen28 |
» | (ne)vžig plinske pečiOddelek: Loža | 16001 (6746) | ZloTech |
» | problemi s plinsko pečjoOddelek: Loža | 4434 (3113) | ToniT |