Forum » Loža » Elektro energija in ukinitev popustov?
Elektro energija in ukinitev popustov?

max00slo ::
Okej, ravno prešaltam (dobesedno. preklop 1.2) ponudnika na Elektro Energijo in paket zanesljivo 24 + popust za TČ, nakar dobim danes pošto da se vse skupaj ukinja. Itak lahko prekineš pogodbo ampak wtf? Pustil vse ostale ponudnike ter trenutne akcije in sedaj tole :) Good advertising there... zajamčeno, dokler več ni :) 24 mesecev my ass..
Zagotovite si zajamčeno nespremenjeno ceno električne energije kar za 24 mesecev.
Si non confectus, non reficiat.

MadMax ::
Čakaj, kolikor sem jaz razumel (sicer zaenkrat samo preletel) se do konca vezanega obdobja ne spremeni nič.
Ko se ti teh xx mesecev izteče, pa padeš v redni cenik oz. izbereš kar bo takrat na voljo.
Obstoječi popust v taki obliki kot ga imaš sedaj (TČ+xx mes.) se pa ne (bo) da(lo) več dobit.
Ko se ti teh xx mesecev izteče, pa padeš v redni cenik oz. izbereš kar bo takrat na voljo.
Obstoječi popust v taki obliki kot ga imaš sedaj (TČ+xx mes.) se pa ne (bo) da(lo) več dobit.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

MadMax ::
Očitno se gredo neke personalizirano mutne igrice, saj tisti dopis ni enoten za vse stranke (sorry ker sem predvideval, da so neselektivni pri svojih mučkah).
Sem videl že ene 3 popolnoma različne dopise.
Poleg tega nekaterim ponujajo paket "moja pomladna cena 2020", do katere se prek njihove strani nisem uspel preklikat, stric gugl jo pa najde ( https://www.elektro-energija.si/Portals... )
Bo treba iskat alternativo. Pa četudi zgolj iz principa.
Sem videl že ene 3 popolnoma različne dopise.
Poleg tega nekaterim ponujajo paket "moja pomladna cena 2020", do katere se prek njihove strani nisem uspel preklikat, stric gugl jo pa najde ( https://www.elektro-energija.si/Portals... )
Bo treba iskat alternativo. Pa četudi zgolj iz principa.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Elektrika - Kje je tokrat catch?Oddelek: Loža | 6112 (2185) | tlozej |
» | Peticija Vezava za oba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9777 (8066) | MrStein |
» | Telekom elektrika ali ECE, je prehod smiseln?Oddelek: Loža | 8677 (7399) | šernk |
» | Telekom ElektrikaOddelek: Loža | 5812 (3929) | Kebo |
» | Mobitel prekinitev razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 15387 (9036) | Lonsarg |