» »

Pandemija COVID-19

Pandemija COVID-19

Temo vidijo: vsi
««
343 / 355
»»

zasekamroz ::

Jaz jo v trgovini in na avtobusu nosim. Ne verjamem pa da je kaj koristi od tega.

UganiKdo ::

PersonaRuda je izjavil:

Krek: "Potem nam ni rešitve"
https://www.facebook.com/VSlovenijiSemD...

Hvala za dokazilo od kje pobiraš svoje znanje.

PersonaRuda ::

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Torej RTV SLO oddaja Tarča je za tebe nekredibilen vir? Hvala, da vedno bolj dokazuješ, da si...

StFrRo ::

zasekamroz je izjavil:

@3p

Jaz pravim da so maske v trgovini postranskega pomena, ker v trgovinah ne pride do veliko okužb. Marca preden so nas zaprli se je folk guzval po trgovinah brez mask in ni prišlo zaradi tega do nekega masovnega izbruha.

To je ZAVAJANJE! ;)

Tega ne moreš trditi!! 8-) Marca smo odkrili manj ljudi in tudi manj ljudi je bilo okuženih!

Zdaj, v drugem valu pa ni več izrazitih žarišč, okuženih je veliko več ljudi in tudi ti ne vedo točno, kje in s kom so se družili, da so zboleli.... Privatna zbiranja in zabave, v sorodu, rojstni dnevi, ..... kjer so ljudje precej domači, so ena izmed širitev. Zdaj pravijo, da so službe druga možna širitev okužb ..... Pozoren je potrebno biti povsod! Zmanjšati ne nujne stike na blizu ....

To je vsa umetnost! :)

zasekamroz je izjavil:

Jaz jo v trgovini in na avtobusu nosim. Ne verjamem pa da je kaj koristi od tega.

Najbolj varen si na prostem in v dobro prezračevanih prostorih, npr. odprto okno ali kaj podobnaga .... ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: StFrRo ()

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Torej RTV SLO oddaja Tarča je za tebe nekredibilen vir? Hvala, da vedno bolj dokazuješ, da si...

Kdo govori o tarči? Govorimo o tem kje ti zbiraš informacije. To, da se vsake toliko na FB pojavi kakr bolj ali manj relavanten vir, ne spremeni djestva, da samo kekkci tvojega kova primarno zbirate ihnformacije na FB.

zasekamroz je izjavil:

Dobra informacija zate je to, da tvoje verovanje nič ne vpliva na to kako deluje maska. Tako, da je efekt na koncu enak, ne glede na to kaj ti verjameš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: UganiKdo ()

IL_DIAVOLO ::

Opala krek, to si pa totalno zajebal. Novinarstvo mora biti svobodno, ne pa cenzurirano.

Zaradi taksnih ljudi ni zaupanja in se delajo razni klani.

Katastrofalno razmisljanje s strani tako odgovorne osebe. Omejenost, ozkoglednost, pristranskost.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pac imas pod nosom, to ni izgovor da ne nosiš maske. Jaz si tudi potegnem pod nos, ce slučajno pozabim dat ocala dol.

Se strinjam, da je lahko nos cel čas zunaj. Še priporočljivo je, ker potem dihaš skozi nos sveži zrak in tudi skozi nosni šmrkelj nemoreš nobenega zadeti in ga okužiti. Samo pazi se, da te ta dva paničarja ne prebereta tvojega komentarja. Boš takoj napaden, ker neznaš nositi maske, pa še njihov si.

3p je izjavil:

Master_Yoda je izjavil:

Moras tudi gledati kaj je to "nosenje maske". Gres v trgovino pa 3/4 folka (prodajalke pa 95%) nos strli ven. Da se o kakrsnikoli razdalji na blagajni ne pogovarjamo, ko hoce stric za tabo zvecilne gumije ki so ob strani tam ko ti stojis. Ne bo pocakal da se on premakne naprej ne, cez tebe se bo raztegoval in preko tebe plezal, da ja slucajno jaz ne nabasem cele skatle preden on uspe dobiti.

+to, da višanje števila okužb ne pomeni, da maske ne učinkujejo. Žal nimamo primerjave, kako bi bilo brez njih.

Teh nosov iz maske sicer zadnje čase mogoče opazim malo manj. Mogoče imajo dnevne številke vseeno nekaj učinka na dolgonosce.

nomo ::

StFrRo je izjavil:

Najbolj varen si na prostem in v dobro prezračevanih prostorih, npr. odprto okno ali kaj podobnaga .... ;)

Mogoče ne boste verjeli, ampak veliki nakupovalni centri so eni najbolje prezračevanih komercialnih prostorov z eno boljših izmenjav zraka. Ni res, da kar "kroži". poleg tega so volumni ogromni. Ni primerjave z eno običajno pisarno. Verjetno je šoping center bližje odprtemu prostoru kot manjšemu lokalu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nomo ()

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kdo govori o tarči? Govorimo o tem kje ti zbiraš informacije. To, da se vsake toliko na FB pojavi kakr bolj ali manj relavanten vir, ne spremeni djestva, da samo kekkci tvojega kova primarno zbirate ihnformacije na FB.

Jaz govorim o Tarči, ker sem ta link dal od Tarče na RTV SLO. In jaz take linke dajem. Pokaži ali utihni za vse večne čase, kje sem dal kakšen link od FB, kjer ni bilo snemano kakšno studijsko omizje?

HappyPills ::

Dal si tudi link do BMI (preko maribor info ali neki ja...) kjer si našel en znanstven članek ter mu ploskal, ta drugega o maskah iz istega vira od istih ljudi pa čisto ignoriral. :). Od takrat so vsi tvoji linki brezpredmetni.

imagodei ::

PersonaRuda je izjavil:

@imagodei - to si preberi. To ti lepim dobronamerno glede na to, da si rekel, da tudi ti imaš astmo.

Težave astmatikov, ki nosijo maske

Ljudje s pljučnimi težavami ne smejo nositi mask za obraz, če težko dihajo, pravijo strokovnjaki, saj vroč zrak in tesno prileganje lahko sprožita simptome astme.

https://www.delo.si/polet/tezave-astmat...

V bistvu to pravi en strokovnjak.

No, dobro, vsekakor dober nasvet za tiste, ki nimajo nadzorovanih simptomov astme. Za vse ostale astmatike, koristi nošenja maske tistih 20 minut do pol ure, kolikor so v trgovini, večkrat presegajo morebitna tveganja za poslabšanje simptomov astme.
- Hoc est qui sumus -

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Jaz govorim o Tarči, ker sem ta link dal od Tarče na RTV SLO. In jaz take linke dajem. Pokaži ali utihni za vse večne čase, kje sem dal kakšen link od FB, kjer ni bilo snemano kakšno studijsko omizje?

PersonaRuda je izjavil:

Kaj drugega kot link na tvoj edini vir informacij je to? Seveda si dal link na FB, saj drugega ne gledaš.

Zgodovina sprememb…

nomo je izjavil:

StFrRo je izjavil:

Mogoče ne boste verjeli, ampak veliki nakupovalni centri so eni najbolje prezračevanih komercialnih prostorov z eno boljših izmenjav zraka. Ni res, da kar "kroži". poleg tega so volumni ogromni. Ni primerjave z eno običajno pisarno. Verjetno je šoping center bližje odprtemu prostoru kot manjšemu lokalu.

Jaz to čisto verjamem in vem! 8-)

Ne vem pa, s kakšno zmogljivostjo delujejo te prezračevalne naprave, ... morda polovično, kakšnih las ti zagotovo ne potegne kvišku .... ;)

Slopek ::

Nisem klikal na fb link, sem pogledal drugje, da ne bo pomote ;)
UganiKdo in ostala svojat. Zakaj ne pokomentirate bistva re Krekove izjave?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Dal je link, ki pokaže, kakšne glupane imamo na oblasti. Eni ste ocitno raje zaslepljeni, kot da bi priznali da se dogaja neka huda oblika cenzure.

Do zdaj nisem dajal nekega poudarka na to. Pac elita je zascitena, ampak da neki bedanec rece na rtv-ju kaj smejo in kaj ne smejo objavljati.

Folk zbudite se, to je nezaslisano.

;-) ::

kdaj bojo ze nehali testirat, če so testi random. 190 okuzenih zboli nihce.

Slopek ::

To je to. Če oni delajo protizakonito, se ne sme objavljati kar tako. Niti snemati.

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kaj drugega kot link na tvoj edini vir informacij je to? Seveda si dal link na FB, saj drugega ne gledaš.

Ta link sem dal, ker drugače bi moral prilepiti celo oddajo. In potem bi dosti manj ljudi to videlo, kot pa sedaj, ko je samo 25 sekundni izsek. Si pa lahko gre zato vsak pogledat (za nazaj) to včerajšnjo oddajo. In tukaj ni pomena od kod je video (uradna stran NIJZ ali YouTube ali 24.com ali CNN.com ali FB) ampak je pomembna VSEBINA.

Vsebina pa je od RTV SLO oddaje Tarča. Vem, da je to težko dopovedati opicam. Normalen človek pa bo razumel, kaj sem napisal.

In še vedno čakam, da daš moj komentar z linkom od FB, kjer sem dal kakšen link od FB, kjer ni bilo snemano kakšno studijsko omizje?

;-) je izjavil:

Testi niso random!

Na test moraš biti napoten! Iz takega ali drugačnega razloga! ;)

PersonaRuda je izjavil:

In še vedno čakam, da daš moj komentar z linkom od FB, kjer sem dal kakšen link od FB, kjer ni bilo snemano kakšno studijsko omizje?

Tough luck. Jaz pa še vedno čakam na tvoj odgovor na tole moje sporočilo.

Saj vem, saj vem, zjutraj sem jaz tebi rekel, da si neučakan. Ampak, ti vmes že ves čas visiš na fejsbuku in na slo-techu, sem mislil, da boš vseeno našel čas za demanti (ali potrditev) mojih pripomb na tvoj link.
- Hoc est qui sumus -

StFrRo je izjavil:

;-) je izjavil:

Testi niso random!

Rezultati so random.

;-) je izjavil:

StFrRo je izjavil:

;-) je izjavil:

Testi niso random!

Rezultati so random.

Pri tebi je zanimivo predvsem to, da random pritiskaš tipke, pa kljub temu sproduciraš navidez koherentno sporočilo.

"Navidez" je tu ključna beseda.
- Hoc est qui sumus -

Slopek je izjavil:

Nisem klikal na fb link, sem pogledal drugje, da ne bo pomote ;)
UganiKdo in ostala svojat. Zakaj ne pokomentirate bistva re Krekove izjave?

Bistvo Krekove izjave je da je neumna in neprimerna. IMO zrelo za odstop. Nikakor pa izjava ne vpliva na delovanje mask. Nič bolj kot tvoje neumne izjave in zanikanje znansvetnih dejstev. Kakor na to tudi ne vpliva tvoje laganje, da nisi kliknil na link, ki si ga ti citiral.

Zgodovina sprememb…

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Saj vem, saj vem, zjutraj sem jaz tebi rekel, da si neučakan. Ampak, ti vmes že ves čas visiš na fejsbuku in na slo-techu, sem mislil, da boš vseeno našel čas za demanti (ali potrditev) mojih pripomb na tvoj link.

Naj pohvalim, da si zelo dobro argumentiral z dejstvi in še dodal zraven dober link, kateri marsikaj pojasni. Pokazal si tudi, da imaš nek širok spekter znanja in ne samo površinsko sliko kot nekateri tukaj (z mano vred). Z zapisom se druga kot strinjati enostavno ne moreš. Zelo dober zapis.

Si zdaj zadovoljen, da sem ti odgovoril?

ne, saj nisi nič uporabnega odgovoril, predvsem pa bi bilo zanimivo slišat tvoj odziv, na konkretna dejstva. Ali pa vsaj to, da od sedaj naprej ne boš ignoriral teh dejstev.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

zasekamroz je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

zasekamroz je izjavil:

Se pravi kakorkoli obrneš so maske v trgovini pesek v oči. Lepo da priznaš.

Ne niso, nihče ne ve kdo ki vstopa je okužen, še sami ne vedo tega. Tako da kar se preventive tiče, bi bilo najbolje, če bi jo nosili vsi. Ob predpostavki, da v štacuno hodijo samo "zdravi", da ne bo kdo potem jokal češ moja sestra z astmo je mogla nujno v štacuno in se je tam zgrudila...

Koliko od današnjih (al pa iz kakega drugega časovnega intervala) okužb se je zgodilo v trgovini?

Saj ravno v tem je problem. Ker se tega ne treka! Nihče ne ve kdo je šel notri ter kdaj. Zato je preventivno bolje, če imajo maske vsi.

;-) je izjavil:

StFrRo je izjavil:

;-) je izjavil:

Testi niso random!

Rezultati so random.

8-)
REZULTATI so random!???

Vlečejo palčke ali mečejo kocke!? ;)

zasekamroz je izjavil:

@3p

Jaz pravim da so maske v trgovini postranskega pomena, ker v trgovinah ne pride do veliko okužb. Marca preden so nas zaprli se je folk guzval po trgovinah brez mask in ni prišlo zaradi tega do nekega masovnega izbruha.

Saj veš kako gre... samo en se recimo okuži v štacuni pa cela njegova družina posledično. Ptem pa še potencialno 20% znancev. Ravno zaradi tega je po moje bistveno, da imamo vsi maske v štacuni. Lahko pa maske v štacunah odpravimo pa jih potem namesto tega uvedemo doma in pri privat druženjih.

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Naj pohvalim, da si zelo dobro argumentiral z dejstvi in še dodal zraven dober link, kateri marsikaj pojasni. Pokazal si tudi, da imaš nek širok spekter znanja in ne samo površinsko sliko kot nekateri tukaj (z mano vred). Z zapisom se druga kot strinjati enostavno ne moreš. Zelo dober zapis.

Ne vem, če sem zadovoljen. Se zdi, kot da si prelahko obrnil ploščo, tako da ne vem, koliko je to iskreno. V bistvu niti nisem siguren, če morda ne trolaš.

Poleg tega, kot je objavil UganiKdo, vsebinsko nisi nič odgovoril, razen, da se menda strinjaš z vsem. Spet se mi postavlja vprašanje, kakšen interni algoritem uporabljaš za razlikovanje med tehtnimi navedbami in bulšitom? Prebereš nekaj na fejsbuku, pa te prepriča. Prebereš en moj kontra zapis na slo-techu, pa te spet prepriča...

Anyway, za nastanek enega takega sporočila je potrebno vložiti malo več energije in časa. Ne da se to stresti iz rokava in ne da se v vmesnem času naklofat še 30 drugih sporočil. Mi ni težko, če imam na drugi strani sogovornika, ki minimalno ceni kvalitetno debato. Za bedake, ki jih pri njihovem izvajanju ne zanima drugega kot hitro produciranje čim večjega števila linkov na fake news, teorije zarote in kvaziznanost, pa nimam časa. Lahko napišem samo kaj sarkastičnega.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

"Nikamor ne bomo prišli, če bomo pričakovali, da bo vlada vsako stvar predpisala na tretjo decimalko. Brez maske ne moremo nikamor, ne smemo na avtobus, vlak, v zaprti prostor. Razmere so dovolj resne. Potrebujemo lastno odgovornost, lastno presojo." Jelko Kacin

Tako je!

Zgodovina sprememb…

zasekamroz ::

https://www.zurnal24.si/slovenija/kriti...

Skratka vse kar delavcu olajša delo je kritično

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

imagodei je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Ne vem, če sem zadovoljen. Se zdi, kot da si prelahko obrnil ploščo, tako da ne vem, koliko je to iskreno. V bistvu niti nisem siguren, če morda ne trolaš.

Bolj iskreno kot sem napisal bi težko to napisal. Zato tudi v tem stilu moj zapis. In ne, nisem trolal.

Zgodovina sprememb…

DoktorM ::

Evo, Švedski epidemiolog je povedal (v tarči predvajano) da je le 15% tistih ki so bili okuženi in UMRLI, dejansko umrlo ZARADI Covida19 in ne samo Z Covidom19

A številko ima zato, ker je lastoročno opravljal obdukcije, ali si jo je izmislil na licu mesta? V stilu tistega: "87% vseh statističnih podatkov si izmislimo v trenutku pripovedovanja."
- Hoc est qui sumus -

DoktorM je izjavil:

Evo, Švedski epidemiolog je povedal (v tarči predvajano) da je le 15% tistih ki so bili okuženi in UMRLI, dejansko umrlo ZARADI Covida19 in ne samo Z Covidom19

Super novica, ki jo že poznamo in na umrle ne vpliva.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

DoktorM ::

imagodei je izjavil:

A številko ima zato, ker je lastoročno opravljal obdukcije, ali si jo je izmislil na licu mesta? V stilu tistega: "87% vseh statističnih podatkov si izmislimo v trenutku pripovedovanja."

Povedal je da je to na manjšem delu obdukcij opravljeno v delu Švedske... in da so prišli do zaključka da je le 15% umrlih ki so bili okuženi umrlo ZARADI Covida... ostali pa le Z Covidom... večinoma zaradi starosti in z njimi povezanimi težavami

DoktorM je izjavil:

imagodei je izjavil:

Povedal je da je to na manjšem delu obdukcij opravljeno v delu Švedske... in da so prišli do zaključka da je le 15% umrlih ki so bili okuženi umrlo ZARADI Covida... ostali pa le Z Covidom... večinoma zaradi starosti in z njimi povezanimi težavami

Pa saj to ni nič novega... večina je imela pridružene bolezni in umrla s kovidom. Enako kot pri gripi.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 je izjavil:

Pa saj to ni nič novega... večina je imela pridružene bolezni in umrla s kovidom. Enako kot pri gripi.

Odvisno od interpretacije. Važno je, kaj je bil na koncu vzrok smrti, tisti zadnji žebelj v krsto, ki je pripeljal do takšne situacije, ki ni več kompatibilna z življenjem.

Nekdo ima lahko raka v zadnjem stadiju, šibko srce po dveh infarktih, za nameček ga pa v ICU pripeljejo nezavestnega po padcu in udarcu v glavo, zaradi katere je dobil krvavitev v možgane; ampak če na koncu dobi MRSA in sepso, bo kot vzrok smrti napisana MRSA ali sepsa.

In to ne glede na to, da bi, če ne bi dobil MRSA, v roku 3 tednov itak umrl zaradi raka. Ali pa bi mu dokončno odpovedalo srce.

In itak, nekateri bodo rekli, da če bi bil mlad in sicer zdrav, da itak ne bi fasal MRSA ali pa bi jo prebolel; samo jebi ga zdej, nekaj je bil tisti končni povod za nastop smrti. In to ni bil ne rak, ne infarkt in ne krvavitev v možgane.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

imagodei je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

Odvisno od interpretacije. Važno je, kaj je bil na koncu vzrok smrti, tisti zadnji žebelj v krsto, ki je pripeljal do takšne situacije, ki ni več kompatibilna z življenjem.

To je važno predvsem če je pomembno za razjasnitev kakšne napake ali kakšnega drugega kaznivega dejanja. Če si pa ti star, bolehaš za parimi boleznimi potem pa fašeš še kovida al pa navadno gripo in umreš, tukaj pa res ni važno za kaj točno je šlo v končni fazi. Za posledico ene od teh bolezni si pač umrl in zdaj si mrtev. Šlus. Edino če imamo spet kakšnega Radana, ki mori ljudi naokoli zato da jim zmanjša domnevne muke in trpljenje. Samo po moje se tukaj tega scenarija ni za bati.

Drugače pa bližnji svojci lahko vedno zahtevajo obdukcijo.

imagodei je izjavil:

;-) je izjavil:

StFrRo je izjavil:

;-) je izjavil:

Testi niso random!

Rezultati so random.

Pri tebi je zanimivo predvsem to, da random pritiskaš tipke, pa kljub temu sproduciraš navidez koherentno sporočilo.

"Navidez" je tu ključna beseda.

Rezultati so random, 90% okuženih ne zboli, so zdravi. Zdravih ljudi se sploh nebi smelo buzerirat in testirat.

;-) je izjavil:

Rezultati so random, 90% okuženih ne zboli, so zdravi. Zdravih ljudi se sploh nebi smelo buzerirat in testirat.

To ni test bolezni, to je test na prisotnost virusa.

BlaY0 je izjavil:

DoktorM je izjavil:

imagodei je izjavil:

umreti s covid19 = umreti s herpesom na ustnici = umreti s krasto od mozolja. Te številke nam nič ne povedo, tako številke okuženih ne, ker praktično nihče ne zboli.

BlaY0 je izjavil:

;-) je izjavil:

To ni test bolezni, to je test na prisotnost virusa.

Brezveze. Isto imaš prisoten virus ki povrzoča herpes, pa se ne piše da si umrl s herpesom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

;-) je izjavil:

umreti s covid19 = umreti s herpesom na ustnici = umreti s krasto od mozolja. Te številke nam nič ne povedo, tako številke okuženih ne, ker praktično nihče ne zboli.

Meni tudi ne. Kaj čva zdej?

Meni je pomembno samo koliko postelj je zasedenih v bolnišnicah in kako hitro se polnijo ter praznijo.

Sam osebno poznam primer, ko mi je pred leti umrl sorodnik. Najprej se je zdravil zaradi raka. Kemoterapije in vse ostalo. Mu zdravstvo uspe zaustaviti širitev. Živi potem normalno in potrebuje svoj čas, da si opomore. In čez nekaj let se zgodi ponovitev. Rak se začne ponovno širit. Ponovno kemoterapije, nakar nato v sezoni gripe zboli s prehladom. 40°C vročine + kašelj. Prepeljan v bolnico in 3. dan v njej umre. Zadnji žebelj v krsto je torej bil prehlad. A zdravniki so za smrt navedli vzrok: rak. In tudi danes, ko nanese pogovor o njem in na kakšen način je umrl, se vedno reče, da je umrl od raka.

BlaY0 je izjavil:

;-) je izjavil:

Meni je pomembno samo koliko postelj je zasedenih v bolnišnicah in kako hitro se polnijo ter praznijo.

Meni je pomembno koliko jih je na voljo, ker če so 4 od 4 zasedene z ICU v UKC Maribor je to delanje norca se iz ljudi.

;-) je izjavil:

NI res!!!
Zboli jih veliko, zelo veliko, .... ! Vendar imajo bolj blage poteke bolezni! Npr. kot pri gripi! Imajo povišano telesno temperaturo in počutijo se slabo! Hitro se tudi utrudijo!

Ljudi, ki ne kažejo nikakršnih ali zelo zanemarljive simptome, je zelo malo! Morda nekaj procentov! Kar za samo širjenje sploh ni tako zanemarljivo!!

;-) je izjavil:

Brezveze. Isto imaš prisoten virus ki povrzoča herpes, pa se ne piše da si umrl s herpesom.

Zdaj si spet zašel. Moti te kaj tam piše, ne vpliva pa na nič, razen na to da ene moti.

;-) je izjavil:

Meni je pomembno koliko jih je na voljo, ker če so 4 od 4 zasedene z ICU v UKC Maribor je to delanje norca se iz ljudi.

Aha, intensive care te zanima. Mene ne.

Zgodovina sprememb…

;-) je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

;-) je izjavil:

TAKO!!! :)):)):)):)):))

NORCA se delajo iz ljudi!!! :) Kako je to mogoče!??? :O

Pokliči na POP TV in jih vprašaj, kaj so s tem mislili in/ali se kdo tu dela norca iz ljudi!???

Povej še, da že dva dni kličeš na nacionalko in se nihče ne oglasi!!!! 8-O

ZAGROZI z neplačevanjem naročnine!!! :P Norca se bodo delali iz ljudi!??? 8-)

Kam to pelje!?? 8-O

Samuel ::

StFrRo je izjavil:

Zboli jih veliko, zelo veliko, .... ! Vendar imajo bolj blage poteke bolezni! Npr. kot pri gripi! Imajo povišano telesno temperaturo in počutijo se slabo! Hitro se tudi utrudijo!

Ljudi, ki ne kažejo nikakršnih ali zelo zanemarljive simptome, je zelo malo! Morda nekaj procentov! Kar za samo širjenje sploh ni tako zanemarljivo!!

Pa kdo te je nafilal s temi bedarijami. Asimptomatičnih je daleč največ. Ob 1500 najdenih v prvem valu spomladi, smo jih imeli še na deset tisoče takih, ki so imeli v telesu protitelesa - nacionalna raziskava.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

s1m0n ::

Glede na to, da je ta čas šlo za prvi val je sama špica morala biti kar veliko večja od trenutne (trenutna je ta večja kar ne gre skupaj z logiko).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()
««
343 / 355
»»