Forum » Problemi človeštva » Pandemija COVID-19
Pandemija COVID-19
Temo vidijo: vsi
Slopek ::
Angležem se je popolno odpiranje šol ob precejšnji okuženosti populacije zaradi neumnih odločitev politikov 'odlično' obrestovalo. Trenutno 3,5k novih okužb dnevno in potrjene okužbe v 610 šolah.
Na hrvaškem so po enem tednu+ skoraj konstantnih 200+ novih okužbah dnevno že prišli na 7 mrtvih v enem dnevu.
Vse precej predvidljivo.
Če osmrtnice objavljaš, povej koliko stari so bili umrli na Hrvaškem. Skoraj sto?
Pa kdo te plačuje, da paničariš in širiš to negativo že od marca. Si napisal sploh kakšno pozitivno misel v teh mesecih?
Lonsarg ::
Še vedno premajhne številka da bi upravičile zaostrovanje. Še kak mesec ali dva zna zdržati zadeva potem pa bomo države ki smo prvi val preveč zajezili spet imeli delo od doma in podobne ostrejše ukrepe.
Morda rata speljal tri meseca pouka normalno pa potem mesec karantene in nato januarja dalje. Morda, bo na knap.
Morda rata speljal tri meseca pouka normalno pa potem mesec karantene in nato januarja dalje. Morda, bo na knap.
dway ::
Prosim, da nekateri ne zavajate z rekordnim stevilom okuzb. Ce pogledate procent okuzenih, se je zmanjsal. Testira se vedno vec. Poleg tega se vedno testirajo z neprimernimi testi. Clovek dobi obcutek, da zdaj testirajo vec kot 3000 na dan, da bi porabili neuporabne testerje. Ali pa, da nacrtno visajo navidezno povecanje okuzb. V bolnisnicah na intenzivni je manj ljudi kot prej. Marca so testirali okrog 1000 na dan. Poleti tudi 300 na dan. Zdaj pa 3000, halo? Klicejo predvsem zdrave osebe na testiranje.
;-) ::
Komot sprejmem vso odgovornost tega izmisljenega virusa, kalašnik pač ni izmišljen, jaz upam prit kašljat vate, me zanima če ti upaš priti prerešetat :)
Izmišljenega?
Kateremu vzroku potem pripišemo tale porast umrlih glede na dolgoletno povprečje? Chemtrailsom? Aja, letala takrat niso letela. 5G tehnologiji? Škratu Bolfenku?
100 letne grafe prosim tak kratka obdobja ne povejo nič.
Angležem se je popolno odpiranje šol ob precejšnji okuženosti populacije zaradi neumnih odločitev politikov 'odlično' obrestovalo. Trenutno 3,5k novih okužb dnevno in potrjene okužbe v 610 šolah.
Na hrvaškem so po enem tednu+ skoraj konstantnih 200+ novih okužbah dnevno že prišli na 7 mrtvih v enem dnevu.
Vse precej predvidljivo.
Ti si še vedno pri teh namišljenih okužbah, koliko odntega jih bo umrlo?
200okužb dnevno ni nobeden podatek, pri nas jih ima od 3600 okuzenih po cca. 4 folka sploh vročino :)
Nehajte že enkrat mešat prisilno testirane in zrave pozitivne v pogovore in se nebomo meli sploh o ničemer pogovarjat več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Kot je Fritz povedal, je stanje glede smrti na Hrvaškem, povsem predvidljivo. Umrli so bili stari 96, 89, 77, 87, 94, 77 in 67. Vsi kronične bolezni in
kronična patološka stanja.
Res ni fer, da na podlagi tega, delaš paniko.
zasekaroza ::
Da stari in bolni umirajo že brez prehlada, kaj šele, da jih na koncu, ko telo ne zmore več še kak virus obišče in potem umrejo na hitro v 90+, je po novem teorija zarote. Gotovi smo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Lonsarg ::
Prosim, da nekateri ne zavajate z rekordnim stevilom okuzb. Ce pogledate procent okuzenih, se je zmanjsal. Testira se vedno vec. Poleg tega se vedno testirajo z neprimernimi testi. Clovek dobi obcutek, da zdaj testirajo vec kot 3000 na dan, da bi porabili neuporabne testerje. Ali pa, da nacrtno visajo navidezno povecanje okuzb. V bolnisnicah na intenzivni je manj ljudi kot prej. Marca so testirali okrog 1000 na dan. Poleti tudi 300 na dan. Zdaj pa 3000, halo? Klicejo predvsem zdrave osebe na testiranje.
Tvoja logika ne drži vode. Če bi res gledali zgolj odstotek in kao random testirali kakor trdiš bi to pomenilo da imamo lepo konstantno okoli 3% populacije okužene kar je jasno nesmisel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
zasekaroza je izjavil:
Kot je Fritz povedal, je stanje glede smrti na Hrvaškem, povsem predvidljivo. Umrli so bili stari 96, 89, 77, 87, 94, 77 in 67. Vsi kronične bolezni in
Ne ne, če ne bi bilo korone bi oni živeli še 50+ let
Kdo si ti, da boš mojemu očetu vzel extra teden. Taki si zaslužite metek v čelo. To pa zato, ker na petrol rinete brez mask.
To, je fritz style :)))
Zgodovina sprememb…
zasekaroza ::
Tvoja logika ne drži vode. Če bi res gledali zgolj odstotek in kao random testirali kakor trdiš bi to pomenilo da imamo lepo konstantno okoli 3% populacije okužene kar je jasno nesmisel.
res je tudi da pomladi nismo testirali takih z blagimi simptomi oziroma brez njih, če niso ravno delali v zdravstvu, domovih za ostarele, ...
imagodei ::
Komot sprejmem vso odgovornost tega izmisljenega virusa, kalašnik pač ni izmišljen, jaz upam prit kašljat vate, me zanima če ti upaš priti prerešetat :)
Izmišljenega?
Kateremu vzroku potem pripišemo tale porast umrlih glede na dolgoletno povprečje? Chemtrailsom? Aja, letala takrat niso letela. 5G tehnologiji? Škratu Bolfenku?
Zdravniki v nemciji pravijo, da do meseca maja je bilo v bolnisnicah zavrnjenih 90 procentov ljudi s kronicnimi oboljenji. Koliko ljudi je umrlo zarad tega? Koliko ljudi umre zarad neprimernih respiratorjev. Zakaj mediji ne pisejo o problematiki v zdravstvu, da telefoni zvonijo v prazno, da pacienti ne morejo do zdravnika, ne morejo do zdravljenja, ker imajo taksna navodila zarad korona ukrepov.
Kakšno vezo ima tale tvoj argument s trditvijo, da je Covid19 izmišljen virus? Na to sem namreč odgovarjal, ne pa postavljal nek fiktivni argument, kako da je zavračanje kroničnih pacientov neproblematično. To zgolj ti pretepaš slamnatega moža.
Je pa res, da je določen delež tistih številk tam gori dejansko lahko posledica slabše preventive. Ampak, tudi to je davek, ki ga posredno jemlje Covid19. Kaj se zgodi, ko virus vdre v ustanove, kjer so 24/7 nastanjene rizične skupine - starejši, kronični bolni, itd. - smo že videli. Nihče pri pameti si ne želi, da bi se virus nekontrolirano pojavil v bolnišnicah, kaj šele, da bi se tam širil.
- Hoc est qui sumus -
Ni konstantno isto. Marca je bilo priblizno 6,5% okuzenih. Septembra se stevilka giblje nekje na 3%. Sodec po komentarjih se testira vecinoma zdrave ljudi. Najvecji nesmisel pa to, da testirajo z neveljavnimi testerji. Prevec se osredotocate na stevilke. Osredotocite se na neligitimnost taksnega testiranja s taksnimi testerji. Niti ni pomembno ce je 6% ali 3% okuzenih ce so testerji prevec obcutljivi in zaznajo, da je papaja in drevo tudi pozitivno kuzeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dway ()
Povejo mnogo več, kot ti poveš z vsem praznim nakladanjem. Jaz sem poobjavil (originalno je to prilimal Smrekar1, se mi zdi) grafe s primerjavo Recent Years vs 2020, kar je vsaj nekaj. Četudi morda še tako malo, je to bistveno več, kot si bil sposoben ti pokazat.
Seveda pa lahko objaviš boljše grafe, če jih najdeš.
Mimogrede, lahko iščeš te tvoje 100-letne grafe in povprečja še tako natančno, pa ti ne bodo pojasnile tega skokovitega porasta v marcu in aprilu, ki je razviden iz tega grafa.
- Hoc est qui sumus -
Ce testi pokazejo, da je papaja pozitivna na kovid, in ce stejejo za kovid umrle tudi tiste, ki umrejo po ozdravitivi, so vsi ti grafi zavajanje in primerni za kanto za smeti.
Zgodovina sprememb…
dexterboy ::
Očitno je pri obeh bolj na možgane udarilo.
Eni jih vsaj imajo.
Drugim pa virus ne more do živega, ker sploh nimajo vseh notranjih organov.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Povejo mnogo več, kot ti poveš z vsem praznim nakladanjem. Jaz sem poobjavil (originalno je to prilimal Smrekar1, se mi zdi) grafe s primerjavo Recent Years vs 2020, kar je vsaj nekaj. Četudi morda še tako malo, je to bistveno več, kot si bil sposoben ti pokazat.
Seveda pa lahko objaviš boljše grafe, če jih najdeš.
Mimogrede, lahko iščeš te tvoje 100-letne grafe in povprečja še tako natančno, pa ti ne bodo pojasnile tega skokovitega porasta v marcu in aprilu, ki je razviden iz tega grafa.
Meni ne povejo nič in s temi grafi nisi nič dokazal, razen to da je v času izmišljenega virusa bil porast smrti, v tem letu v določenih mesecih. Nobeden neve zaradi česa.
Pa bo letos res umrlo več ljudi v štokholmu kot jih je umrlo lani?
Vrjetno če bi gledali 50-100let nazaj se takele spremembe dogajajo, par jih umre več par manj kako leto, že zarad vremena ;)
Še enkrat za vse "Genijalce" tega sveta;
tisočletja smo imeli viruse, vse preživeli. Sedaj je prišel Covid-19, ki bo iztrebil človeštvo.
Če bi to držalo, je to potlej poseg genetskega inženiringa in delo človeških rok.
Če pa to ne drži, pa nehajte "tupiti nebuloze" o hudi smrtnosti. Pognati program "prekuženost" pa gremo dalje gasa... pa brez nabijanja o tem, da bo zmanjkalo postelj v bolnicah....
tisočletja smo imeli viruse, vse preživeli. Sedaj je prišel Covid-19, ki bo iztrebil človeštvo.
Če bi to držalo, je to potlej poseg genetskega inženiringa in delo človeških rok.
Če pa to ne drži, pa nehajte "tupiti nebuloze" o hudi smrtnosti. Pognati program "prekuženost" pa gremo dalje gasa... pa brez nabijanja o tem, da bo zmanjkalo postelj v bolnicah....
GupeM ::
To je četrti simptom virusa. Transportacija v neznano. Poleg smrtonosne pljučnice, trajnih poškodb možganov in odpadanja tičev.
So se pa takšne čudne številke pojavljale že prej, v aprilu ali juniju. Sicer ni bilo za 5 razlike, za 1, 2 pa.
So se pa takšne čudne številke pojavljale že prej, v aprilu ali juniju. Sicer ni bilo za 5 razlike, za 1, 2 pa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
MisterR ::
Pa ga bo ker folk izginja.
33 jih je bilo hospitaliziranih, naslednji dan dva odpustijo. Ostane jih 26. 5 jih imamo nekje, kje nevemo.
Se vidi da šeras vse kar ti paše v kontekst. So pojasnili številke. Ampak razumem, da je zate pretežko še to poiskati, ker tvoj frend na Facebooku ne lima resnice, ampak samo take fore.
CoolBits ::
Kaj ko bi se raje vprašal, zakaj se take fore sploh dogajajo in moraš resnico iskat okrog?
RockYS ja zgleda moram res bit zabit da bom iskal razlago za 6 nesmiselnih cifer ki jih je objavila vlada, razlaga je samo ena bolj lažeš bolj se zapletaš.
Na tem screenu je toliko nesmiskov da jih več nebi moglo bit sploh.
Evo tule. Gnjavatorstvo nad 3086 ljudmi, ki so šli "zdravi" na test da so si kupili vstopnico do zdravnika. Bil tam in kupil vstopnico ;)
A kaj hočem če je zdravstvo na robu zmogljivosti :)
Na tem screenu je toliko nesmiskov da jih več nebi moglo bit sploh.
Evo tule. Gnjavatorstvo nad 3086 ljudmi, ki so šli "zdravi" na test da so si kupili vstopnico do zdravnika. Bil tam in kupil vstopnico ;)
A kaj hočem če je zdravstvo na robu zmogljivosti :)
Imamo pa zelo vspodbudne novice za bodočnost
Prva se navezuje na ljudi, da so nehali hodit na test kot ovce - kar mi daje upanje da le ni človeštvo tako zabito.
Druga se navezuje na poročanje 24 ur, ki poroča v % okuzenih. Kar kaže na to da so novinarji spoznali, da bojo sami isto jedli tole juho katero pomagajo kuhat kot ostala raja.
Prva se navezuje na ljudi, da so nehali hodit na test kot ovce - kar mi daje upanje da le ni človeštvo tako zabito.
Druga se navezuje na poročanje 24 ur, ki poroča v % okuzenih. Kar kaže na to da so novinarji spoznali, da bojo sami isto jedli tole juho katero pomagajo kuhat kot ostala raja.
Ce testi pokazejo, da je papaja pozitivna na kovid, in ce stejejo za kovid umrle tudi tiste, ki umrejo po ozdravitivi, so vsi ti grafi zavajanje in primerni za kanto za smeti.
Graf kaže skokovit porast smrti v kratkem obdobju, glede na večletno povprečje. Nekaj se dogaja, moraš biti slep, da si lažeš o tem. Po čudnem naključju smo v istem obdobju beležili koronavirus. Po še bolj čudnem naključju so imeli denimo v Bergamu in v New Yorku v istem obdobju velike težave s porastom števila trupel in njihovim pokopom. Spet, ostudno moraš samemu sebi lagati, da lahko trdiš drugače.
Se povsem strinjam, da korelacija še ne pomeni nujno vzročno-posledične povezave in da graf ni dokončni dokaz. Je pa to hudo drugače kot trditi, da so grafi zavajanje in primerni za v kanto.
- Hoc est qui sumus -
Meni ne povejo nič
To niti ni presenetljivo.
in s temi grafi nisi nič dokazal, razen to da je v času izmišljenega virusa bil porast smrti, v tem letu v določenih mesecih. Nobeden neve zaradi česa.
Ja, saj pravim. Škrat Bolfenk ali pa 5G, verjetno. Poročila iz Bergama in New Yorka, kjer so nam zdravniki in ostalo medicinsko osebje razlagali, kako izmučeni so zaradi števila pacientov na intenzivni negi, pa reportaže iz mrtvašnic in poročila, kako truge shranjujejo v začasnih shrambah - to so bile pa fake news, ane.
Pa bo letos res umrlo več ljudi v štokholmu kot jih je umrlo lani?
To je edini validni pomislek, ki si ga izrekel.
- Hoc est qui sumus -
GargaSmrk ::
Zaradi požiga migrantskega kampa v Grčiji Merklova poziva na Evropo da sprejme migrante.
Če prav razumem, covid krize je konec?
Če prav razumem, covid krize je konec?
Nihče, razen skrajnežev, ki vlečejo na eno ali drugo stran, ne postavlja takih idiotskih trditev.
Jaz, npr. zgolj navajam en podatek (graf), mimo katerega ne moreš, pa če se na glavo postaviš. Ta podatek terja razlago. Koronavirus je zagotovo resen kandidat za to, da pojasni ta skok. Da bo vzročna povezava dokazana (če bo), bo treba še počakat. That's it.
- Hoc est qui sumus -
MrStein ::
Enake številke imamo tudi v Sloveniji (ena okužba na 20 000).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Nihče, razen skrajnežev, ki vlečejo na eno ali drugo stran, ne postavlja takih idiotskih trditev.
Jaz, npr. zgolj navajam en podatek (graf), mimo katerega ne moreš, pa če se na glavo postaviš. Ta podatek terja razlago. Koronavirus je zagotovo resen kandidat za to, da pojasni ta skok. Da bo vzročna povezava dokazana (če bo), bo treba še počakat. That's it.
Seveda je covid kriv za tale graf ampak covid ni moril, te smrti od tega niso. Mogoče so to tisti ki so po ulicah padali ker so čakali na test
Zdravstvo se je zaprlo dol, kaj je lahko posledica razen trupla?
Zgodovina sprememb…
In po ulicah niso padali tisti, ki so bili okuženi s Covid19? To so bili eni čisto drugi?
- Hoc est qui sumus -
In po ulicah niso padali tisti, ki so bili okuženi s Covid19? To so bili eni čisto drugi?
Ti povej...razen padajočih kitajcev, ki so na začetju pripomogli k preplahu, tega potem ni bilo zaslediti nikjer. Kaj jim je bilo jaz ne vem, ti pa si lahko misliš in seveda verjameš, da so to covid žrtve.
Ti povej...razen padajočih kitajcev, ki so na začetju pripomogli k preplahu, tega potem ni bilo zaslediti nikjer. Kaj jim je bilo jaz ne vem, ti pa si lahko misliš in seveda verjameš, da so to covid žrtve.
V trenutku, ko si napisal: "Kaj jim je bilo jaz ne vem", bi moral postaviti piko in utihniti. Ker točno toliko veš (nič - in enako velja seveda tudi zame ter ostale sodelujoče, če si se odločil merit s takimi vatli).
Takoj ko si nadaljeval, si v bistvu pokroviteljsko in sarkastično povedal, da ti, čeprav ne veš, nekako veš bolje kot jaz - da covid19 že ni kriv za te žrtve.
- Hoc est qui sumus -
Ne vem kaj jim je bilo, ti pa v vprašanju namiguješ na vzrok za to. Tako, kot ti lahko namiguješ na to, lahko jaz to izpodbijam. Mi2 ne veva zakaj so padali, ampak padali so samo na kitajskem. No, drugih posnetkov nisem videl.
Zgodovina sprememb…
@imagodei; tisti prizori o kitajcih, ki so kar padali po tleh, so zaigrani, da jim ni para. Če razmisliš čisto po kmečko; ako so padali Kitajci, ZAKAJ niso padali še EVROPEJCI? Ne pomnim nobenega primera, da bi kdo kar tako zgrudil po tleh sredi ulice... torej so to buče, da povzročiš strah, paniko in preplah, da lahko zapreš folk. Dalje, Bergamo; ČAKAM na prihajajoče mesece, ko se bo KDO OD NEODVISNIH novinarjev oz. raziskovalcev poglobil v te strašne slike vojaških kamionov, ki so odvažali trupla. USA; nekje na tem forumu je bil link do punce, ki je undercover slikala daogajanje v najprometnejši NY bolnici. Bivša marinka, medicinska sestra (priznam, da še fejst punca na pogled), torej nekdo z kredibilno preteklostjo... ako najdem, prilimam, če ima pa kdo ta link, naj pošlje. Tam je lepo prikazano, da so ljudi šopali na ventilatorje in ne vem kakšna še vsa zdravila, da so pacienti, ki bi se drugače lahko izmazali, "pocrkali kot muhe"...
Še politično pranje možganov; "KacinkoDebilko" uživa v svoji vili na Hrvaškem, vsi mediji ga slikajo, pride v kokoško in čez DVA DNI ukaže obvezno karanteno za vse iz južne sosede... Na kratko; či bi jaz bil njegov šef in bil v mojem kabinetu... no, ne bi več bil član mojega kabineta...
NAJBOLJ žalostno je pa to, da ljudje vse to KUPIJO, kar se jim SERVIRA. Mar res NIHČE več ne razmisli z lastno GLAVO?!?!?!
Zna biti, da res, vsaj po tem, kar slišim od učeteljev/ic kjer hodita moja dva pamža. In ne velja to samo za otroke (ki so še vedno samo otroci), ampak tudi za njihove starše...
Še politično pranje možganov; "KacinkoDebilko" uživa v svoji vili na Hrvaškem, vsi mediji ga slikajo, pride v kokoško in čez DVA DNI ukaže obvezno karanteno za vse iz južne sosede... Na kratko; či bi jaz bil njegov šef in bil v mojem kabinetu... no, ne bi več bil član mojega kabineta...
NAJBOLJ žalostno je pa to, da ljudje vse to KUPIJO, kar se jim SERVIRA. Mar res NIHČE več ne razmisli z lastno GLAVO?!?!?!
Zna biti, da res, vsaj po tem, kar slišim od učeteljev/ic kjer hodita moja dva pamža. In ne velja to samo za otroke (ki so še vedno samo otroci), ampak tudi za njihove starše...
Na 24ur, pa spet članek o teorijah zarot...haha, kako se trudijo, pa vedno večji odpor. In tisti, ki ne verjame v servirano, ni prestrašena ovca s povišanim kortizolom :)))...believer kot je friz, pa že kaže te znake, ja...strah je jeba
Zgodovina sprememb…
BlackDeath ::
Ob uporabi dobre opreme lahko v DSO delajo tudi okuženi, če ne bodo vedeli da imajo virus, itak ne bodo vedeli. To je dokazano s to veliko številko testiranj in tem da imajo 4 slovenci trenutno vročino zaradi tega virusa. Še vedno pa ne vidim povezave s tem, da grem v Petrol brez maske.
Te podatke si pa potegnil iz Narnije?
Ne dojameš, nikoli ne boš dojel in ne vem zakaj te še modi sploh tolerirajo, ker trosiš samo nesmisel. Pojdi raje protestirat proti 5G, škodi ful.
hator ::
@imagodei; tisti prizori o kitajcih, ki so kar padali po tleh, so zaigrani, da jim ni para. Če razmisliš čisto po kmečko; ako so padali Kitajci, ZAKAJ niso padali še EVROPEJCI? Ne pomnim nobenega primera, da bi kdo kar tako zgrudil po tleh sredi ulice... torej so to buče, da povzročiš strah, paniko in preplah, da lahko zapreš folk. Dalje, Bergamo; ČAKAM na prihajajoče mesece, ko se bo KDO OD NEODVISNIH novinarjev oz. raziskovalcev poglobil v te strašne slike vojaških kamionov, ki so odvažali trupla. USA; nekje na tem forumu je bil link do punce, ki je undercover slikala daogajanje v najprometnejši NY bolnici. Bivša marinka, medicinska sestra (priznam, da še fejst punca na pogled), torej nekdo z kredibilno preteklostjo... ako najdem, prilimam, če ima pa kdo ta link, naj pošlje. Tam je lepo prikazano, da so ljudi šopali na ventilatorje in ne vem kakšna še vsa zdravila, da so pacienti, ki bi se drugače lahko izmazali, "pocrkali kot muhe"...
Si že slišal za tiho hipoksijo, najprej to poglej! Slednja je za COVID- 19 značilna. Ne pravim, da se to masovno dogaja, ampak je možno.
Vem, da je marsikdo zelo prizadet zaradi ukrepov, tako finančno kot sicer. Ampak norca se pa tudi ni treba delat iz vsega in konstantno blatit vso zdravstvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hator ()
BlackDeath je izjavil:
Ob uporabi dobre opreme lahko v DSO delajo tudi okuženi, če ne bodo vedeli da imajo virus, itak ne bodo vedeli. To je dokazano s to veliko številko testiranj in tem da imajo 4 slovenci trenutno vročino zaradi tega virusa. Še vedno pa ne vidim povezave s tem, da grem v Petrol brez maske.
Te podatke si pa potegnil iz Narnije?
Ne dojameš, nikoli ne boš dojel in ne vem zakaj te še modi sploh tolerirajo, ker trosiš samo nesmisel. Pojdi raje protestirat proti 5G, škodi ful.
Ker govorim dejstva, tako da jih vsak razume. Evo še eno:
Tale kongfu Covid, ni niti senca gripi, po toliko mesecih te norije je to neizpodbitno dejstvo, kar dokazujejo številke. V celem letu nebo uspel pomoriti toliko folka, kot je gripa v 3-4 mesecih lani.
Sedaj pa spet začnite s:
-kaj pa, če bi
-zaradi ukrepoc, če bi pa
Itd.
V glavem v Sloveniji se nam ta covid norija sploh nikjer ne pozna na nobenih številkah, prav nikjer ni nič povezanega s to boleznijo, razen z ukrepi in posledicami teh ukrepov.
Nikjer ni ničesar samo igre števil brez pomena.
@hator; NE BLATIM zdravstvo. Samo se sprašujem, KAM je IZGINILA vsa tista zdrava kmečka pamet, ki je včasih bila, ko se ti je v glavi prižgala tista lučka za alarm? Saj ve, kako gre; prvo je prišla elektrika, pa samo ena žarnica, pa še to je samo oče lahko prižgal in ugasnil. Šele kasneje, postopoma, so prišli drugi električni uporabniki. Tukaj pa čez noč (OK, skozi obdobje treh mesecev) pa globalna pandemija, ki bo samo v SLO pobila 3 milijone ljudi!
Še enkrat, čeprav sem to že nekajkrat limal tukaj. Datum je star, ampak že takrat je Franjo o tem razlagal... in veš, kaj je bilo. Le REDKI imajo 45 minut časa da to poslušajo. Ker je Fejs pomembnejši. Le kako je ta folk zdržal vse ure šolanja v učilnicah... so sedeli na ušesih? Evo oddaje;
https://4d.rtvslo.si/arhiv/nedeljski-go...
Še enkrat, čeprav sem to že nekajkrat limal tukaj. Datum je star, ampak že takrat je Franjo o tem razlagal... in veš, kaj je bilo. Le REDKI imajo 45 minut časa da to poslušajo. Ker je Fejs pomembnejši. Le kako je ta folk zdržal vse ure šolanja v učilnicah... so sedeli na ušesih? Evo oddaje;
https://4d.rtvslo.si/arhiv/nedeljski-go...
BlackDeath zanima me o katerih podatkih govoriš, a trdiš da še ti štirje nimajo vročine? Imaš ti boljše podatke?
Ve kdo koliko ventilatorjev imamo na voljo sedaj ta trenutek glede na to koliko smo jih imeli prej?
Ve kdo koliko ventilatorjev imamo na voljo sedaj ta trenutek glede na to koliko smo jih imeli prej?
Mimogrede, med tem ko se tukaj tipkamo so prišli novi podatki :) cca 6 manj okuženih kot včeraj in skoraj pol testov manj-komično. Zgleda ob sobotah dobro sledijo stikom, med tednom pa kurijo te teste na zdravih.
MIG-A51 ::
Badwolff ::
MIG-A51 ::
tisočletja smo imeli viruse, vse preživeli.
Zanimivo.
Aja, kot človeštvo...
Temu se je reklo evolucija.
Danes pač gremo v smer kjer bo čez 5 generacij obvezno biti priklopljen na infuzijo, drugače te bo odpihnil vsak prehlad. Imunski sistem bomo izklopili in ga nadomestili s patentiranimi koktajli mega korporacij, za samo 9,99€ na dan.
Telbanc ::
Mimogrede, med tem ko se tukaj tipkamo so prišli novi podatki :) cca 6 manj okuženih kot včeraj in skoraj pol testov manj-komično. Zgleda ob sobotah dobro sledijo stikom, med tednom pa kurijo te teste na zdravih.
Delež okuženih je med vsemi testiranimi zelo visok, krepko čez 5%. Prekuževanje se je začelo, upam da so u teh pol leta naštudirali, kaj bojo naredili z domovi starostnikov. K tole se bo zaj razpaslo, število tistih na intenzivni že počasi raste......
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Št. Na intenzivni raste? Za 1 :) 6 jih imamo na intenzivni negi 6. S kakim tonom si to prebereš, da se ti zdi tako črno?
S tempom 100 okuženih na dan bomo rabili 55 let da se vsi srečamo s tem virusom. Št. Okužb moramo nujno dvignit pa ne za par kratnik ampak par 10 kratnik.
Ventilatorje imamo, to je treba napolnit na 70% čimprej.
Ima kdo št. Koliko jih imamo sedaj? Od teh panikov mislim. Moje mnenje je da jih nerabimo nič oz. So vsi letošnji nakupi bili brezveze. Vlada se strinja, jih je hotela vračat.
S tempom 100 okuženih na dan bomo rabili 55 let da se vsi srečamo s tem virusom. Št. Okužb moramo nujno dvignit pa ne za par kratnik ampak par 10 kratnik.
Ventilatorje imamo, to je treba napolnit na 70% čimprej.
Ima kdo št. Koliko jih imamo sedaj? Od teh panikov mislim. Moje mnenje je da jih nerabimo nič oz. So vsi letošnji nakupi bili brezveze. Vlada se strinja, jih je hotela vračat.
Zgodovina sprememb…
PUNO KAPO VAS IMAMO MEDIJI - SAMI SI PREBERITE LASTEN ČLANEK V KATEREM STE PISALI TE BESEDE: Na NIJZ pojasnjujejo, da zaenkrat splošna uporaba zaščitnih mask ni potrebna, celo odsvetujejo jih..... Poleg tega maske ovirajo tudi dihanje. Dragi 24 ur novinarji to so besede iz vašega članka, zapisanega na vaši strani - TO NI NOBENA TEORIJA ZAROTE - JE ŽAL KRUTA REALA KAKO LJUDJE SPLOH NE MOREMO IN NE SMEMO ZA LASTNO DOBRO NIČ VEČ ZAUPATI STROKOVNJAKOM, SAJ TI OČITNO ČEZ NOČE SPREMINJAJO STROKOVNA MNENJA IN RAZLAGE. In tako velja očitno tudi za vas medije, ki ste še splomladi pisali take članke, danes pa narod napadate in delate prispevke o hudi učinkovitosti mask in napadate tiste, ki izrečejo besede iz vašega spomladanskega članka, da so neodgovorni, da si izmišljujejo teorije zarote. Kdaj nam boste pojasnili tole izmišljevanje strokovnih razlag - KDAJ IN KDO BO ZA TO ODGOVARJAL. LJUDJE NISMO OVCE, DA BI DANES SLEPO VERJELI ENO, JUTRI PA DRUGO - POPOLNOMA NASPROTNO TRDITEV... In v stresu smo UPRAVIČENO zaradi takih ravnanj stroke in tudi vas medijev... ŠE ENKRAT TO NI NOBENA TEORIJA ZAROTE, DA STE ČEZ NOČE SPREMENILI STROKOVNO NAVODILO - TO JE ŽAL KRUTA RESNICA, KI SE NE BI SMELA NIKOLI ZGODITI, ČE BI NAVODILA BILA RES STROKOVNA IN TUDI MEDIJI STROKOVNI. kje imate obraz vi 24 ur,da zdaj popate članke z napadanjem tistim, ki v maske dvomijo - saj ste tudi sami marca pisali take članke.
Ljudje so najprej verjeli župnikom, kasneje strokovnjakom, ker so dojeli, da Cerkev laže. In kaj se dogaja danes? Župniki zasedejo visoke položaje v WHO-ju, se predstavljajo kot strokovnjaki in lažejo naprej. Če si to v srednjem veku povedal na glas, si končal na grmadi, danes pa si shizofrenik ali pa imaš povišan kortizol.
Pomoje je zadeva bolj preprosta kot kortizol. Pač vidiš politikante ki se ne držijo lastnih zakonov, te imajo za norca ko pridejo z dopusta, kradejo pri nabavah medicinske opreme, in potem naj jim vse verjamemo okoli virusa??!!
za razpoloženje ljudi so krivi predvsem mediji s serviranjem negativnih novic in komunikacija določenih predstavnikov vlade, ki zadeve dramatizirajo in grozijo z nekimi ukrepi, ki jih sedaj ne bo upošteval več nihče. Dejstvo je, da virus veliki večini ne predstavlja velikega tveganja. In to štetje okuženih, ki niso niti bolni, nima nobenega smisla. Mislim, da bi se mediji in vladni predstavniki morali ukvarjati bolj z dejstvi - dejstvo je, da kljub velikemu porastu okuženih v bolnicah ni nič več ljudi. Ljudje postajajo apatični. Da bi se to popravilo in da bi vas kdo jemal resno, bi morali komunicirati v bolj pomirjujočem tonu in bolj objektivno. To vsesplošno ustvarjanje psihoze je izgubilo smisel.
zgoraj zbrano nekaj komentarjev pod 24ur clankom o teorijah zarote
https://www.24ur.com/novice/korona/kaj-...
Zgodovina sprememb…
no comment ::
Temu se je reklo evolucija.
Danes pač gremo v smer kjer bo čez 5 generacij obvezno biti priklopljen na infuzijo, drugače te bo odpihnil vsak prehlad. Imunski sistem bomo izklopili in ga nadomestili s patentiranimi koktajli mega korporacij, za samo 9,99€ na dan.
Če gremo živet nazaj tako kot pred 1000 leti, kjer je večina folka prišla v stik s človekom, ki živi več kot 2km od njega, 3x na leto, ne boš potreboval niti cepljenja. Vsake toliko bo prišla kakšna bolezen in bo to to. Večina jih bo preživela.
Če pa se selimo po planetu tako kot sedaj, pamet pa imamo kot pred 1000 leti (torej, na ravni Facebook/Youtube intelektualcev), bo pa bolezni več. Dobra novica je, da jih nekaj vedno preživi.
Le poglejte, kakšne počitnice se vam obetajo :)))
Popolnoma nov način potovanja: Ogledate si lahko vse od globin oceana do Himalaje
https://www.24ur.com/novice/znanost-in-...
in potem, me 24ur ozmači za teoretika zarot :)
Popolnoma nov način potovanja: Ogledate si lahko vse od globin oceana do Himalaje
https://www.24ur.com/novice/znanost-in-...
in potem, me 24ur ozmači za teoretika zarot :)
no comment ::
Vsi, ki se izobražujete na FB in YT, boste prvi stali v vrsti za te počitnice. Začnite šparat, stvar ni poceni...