Forum » Mobilne tehnologije » Garancija servis Sony
Garancija servis Sony
matobeli ::
Imam en manjši problem ki se mi vleče in vleče...
Služben telefon (Sony XZ1) ima okvaro na 3.5mm vtikaču, ki se pojavi samo ob uporabi 3-polnih 3.5mm slušalk (navadne, brez mikrofona).
Problem je ker na servisu (Emonagram) ne priznajo napake oziroma se sklicujejo da je ne morejo odkriti.
-Napisal sem jim kako priti do napake, poudaril da morajo uporabit slušalke z 3 polnim 3.5mm priključkom. Ni delovalo
-Zadevo sem ponovil. Ni delovalo
-Posnel sem video kako točno priti do napake, ki so ga vidli. Ni delovalo
V zadnjem poročilu so zapisali da z priloženimi slušalkami ne odkrijejo napake (priložene so 4-polne 3.5mm slušalke), testirali pa so tudi z slušalkami "Plantronics".
Zakonsko določeni rok je že zdavnaj mimo. A obstaja kakšen drug pooblaščen servis kjer niso tako zelo nesposobni?
Glede na to da je telefon kupljen z strani podjetja, kam se lahko obrnem za pomoč? Zavod za zaščito potrošnikov je namenjen bolj fizičnim osebam, ali se motim?
Služben telefon (Sony XZ1) ima okvaro na 3.5mm vtikaču, ki se pojavi samo ob uporabi 3-polnih 3.5mm slušalk (navadne, brez mikrofona).
Problem je ker na servisu (Emonagram) ne priznajo napake oziroma se sklicujejo da je ne morejo odkriti.
-Napisal sem jim kako priti do napake, poudaril da morajo uporabit slušalke z 3 polnim 3.5mm priključkom. Ni delovalo
-Zadevo sem ponovil. Ni delovalo
-Posnel sem video kako točno priti do napake, ki so ga vidli. Ni delovalo
V zadnjem poročilu so zapisali da z priloženimi slušalkami ne odkrijejo napake (priložene so 4-polne 3.5mm slušalke), testirali pa so tudi z slušalkami "Plantronics".
Zakonsko določeni rok je že zdavnaj mimo. A obstaja kakšen drug pooblaščen servis kjer niso tako zelo nesposobni?
Glede na to da je telefon kupljen z strani podjetja, kam se lahko obrnem za pomoč? Zavod za zaščito potrošnikov je namenjen bolj fizičnim osebam, ali se motim?
floyd1 ::
Google ne da rezultatov?
Npr. to:
Sicer pa je bilo pri teh 4-polnih priklopih včasih kaj malo nestandardno narejeno. Imam doma 2 kabla "jack (3.5) to chinch" in sta različno povezana. Ampak v tvojem primeru to očitno ni problem.
Npr. to:
Just downloaded Lesser Audio Switch. Put the earphones in, switched Audio Switch to earphones and just like magic there was stereo in my ears.
Sicer pa je bilo pri teh 4-polnih priklopih včasih kaj malo nestandardno narejeno. Imam doma 2 kabla "jack (3.5) to chinch" in sta različno povezana. Ampak v tvojem primeru to očitno ni problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz Tv na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 1453 (1374) | errhec |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 52184 (45395) | matobeli |
» | priklop zvocnikov na telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 894 (834) | St235 |
» | Adapter za slušalke 3.5 v 2.5Oddelek: Mobilne tehnologije | 2348 (1599) | RejZoR |
» | CTIA podpira micro USB napajanjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3971 (3411) | neres |