Forum » Programska oprema » Težave z InterActual Player-jem
Težave z InterActual Player-jem
marjancek ::
Ko skušam s programom interActual Player 2.0 zagnati originalni DVD s filmom Gospodar prstanov : Stolpa, mi napiše sledeče:
interActual Player 2.0 Error
Playback failed due to a problem with the video subsystem. Lowering your screen resolution or color depth may fix the problem.
Resolucijo imam nastavljeno na 1024×768. Operacijski sistem je WIN 98 SE. DVD pogon je Pioneer DVD 116.
Enako se zgodi, ko zaženem z istim programom natlačenko Joker 122.
Ko pa poženem originalni DVD s filmom Tomb Raider, mi program deluje pravilno.
Kaj je narobe?
Težave imam tudi s programom FreeDVD 2.0. Tam mi napiše: Error trying to play DVD! No disc detected in drive. Disk imam vseskozi v pogonu.
Kako mi lahko pomagate? Prosim za čimprejšen odgovor.
interActual Player 2.0 Error
Playback failed due to a problem with the video subsystem. Lowering your screen resolution or color depth may fix the problem.
Resolucijo imam nastavljeno na 1024×768. Operacijski sistem je WIN 98 SE. DVD pogon je Pioneer DVD 116.
Enako se zgodi, ko zaženem z istim programom natlačenko Joker 122.
Ko pa poženem originalni DVD s filmom Tomb Raider, mi program deluje pravilno.
Kaj je narobe?
Težave imam tudi s programom FreeDVD 2.0. Tam mi napiše: Error trying to play DVD! No disc detected in drive. Disk imam vseskozi v pogonu.
Kako mi lahko pomagate? Prosim za čimprejšen odgovor.
marjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3971 (3673) | Han |
» | DVD filmi- glas ljudi nenavadno tihOddelek: Zvok in slika | 1037 (867) | LeXani |
» | Problem z dvd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (858) | urko99 |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1231) | maxx |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6380 (5366) | franc3e |