Forum » Loža » Prodaja izdelkov preko spleta(podobno Bolhi)
Prodaja izdelkov preko spleta(podobno Bolhi)
Socha ::
Pozdravljeni,
Zanima me legalnost prodajanja izdelkov preko spleta podobno bolhi z uporabo paypal računa. Namen je izdelati eno stvar in jo prodati zainteresirani fizični osebi.
Primer izdelka:
Kupim potreben material in zadevo naredim oz. sestavim. V tem primeru se to obravnava kot dejavnost in bi jo moral prijaviti oz. imeti s.p. če se ne motim. Ker pa je še vse samo misel je kaj narobe če recimo prodam samo nekaj izdelkov kot fizična oseba(podobno kot prodaja izdelkov preko bolhe), da vidim kakšen je interes in če se sploh splača?
Za vse informacije in nasvete sem hvaležen.
Zanima me legalnost prodajanja izdelkov preko spleta podobno bolhi z uporabo paypal računa. Namen je izdelati eno stvar in jo prodati zainteresirani fizični osebi.
Primer izdelka:
Kupim potreben material in zadevo naredim oz. sestavim. V tem primeru se to obravnava kot dejavnost in bi jo moral prijaviti oz. imeti s.p. če se ne motim. Ker pa je še vse samo misel je kaj narobe če recimo prodam samo nekaj izdelkov kot fizična oseba(podobno kot prodaja izdelkov preko bolhe), da vidim kakšen je interes in če se sploh splača?
Za vse informacije in nasvete sem hvaležen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja preko amazonaOddelek: Loža | 12069 (8937) | RaGlaSi |
» | E-bay plačilo pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 7335 (6332) | PrihajaNodi |
» | S.P. - Internetno poslovanje, Prodaja preko spleta, PAYPALOddelek: Loža | 4546 (3575) | david_g |
» | Nov način nakupovanja prehrambnih izdelkovOddelek: Loža | 6283 (4601) | Vice |
» | Urejanje lastništva stvari kupljene preko druge osebe.Oddelek: Loža | 1013 (822) | Unknown_001 |