Forum » Programska oprema » Program za iskanje enakih datotek na dveh diskih
Program za iskanje enakih datotek na dveh diskih
B-king ::
Pozdravljeni,
Zanima me ali kdo od tukaj prisotnih pozna kak program oziroma resitev za moj problem.
Torej imam dva diska disk W in disk B na katerih so slike. Zanima me ali kdo pozna program s katerim bi lahko preveril ali so datoteke (vec 1000 datotek) iz neke mape na prvem disku A prisotne tudi kjerkoli na v katerikoli mapi na disku B. Zelel bi da progrwm preveri ali je katera datoteka prisotna in ce je naj jo oznaci.
Torej rad bi nasel katere datotek3 se podvajajo in katere ne.
Hvwla
Zanima me ali kdo od tukaj prisotnih pozna kak program oziroma resitev za moj problem.
Torej imam dva diska disk W in disk B na katerih so slike. Zanima me ali kdo pozna program s katerim bi lahko preveril ali so datoteke (vec 1000 datotek) iz neke mape na prvem disku A prisotne tudi kjerkoli na v katerikoli mapi na disku B. Zelel bi da progrwm preveri ali je katera datoteka prisotna in ce je naj jo oznaci.
Torej rad bi nasel katere datotek3 se podvajajo in katere ne.
Hvwla
Enron x86 ::
ccleaner ima tudi vgrajeno to funkcijo.
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2128 (1280) | Okapi |
» | Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključOddelek: Programiranje | 2846 (2343) | sloxl8 |
» | NTFS simbolični linkOddelek: Igre | 786 (619) | Cold1 |
» | [USB ključ] Namesto map le bližnjiceOddelek: Pomoč in nasveti | 2291 (1872) | Gap |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (885) | LeXani |