Forum » Loža » Gonja proti ognjemetom
Gonja proti ognjemetom
Temo vidijo: vsi
MasterTade ::
Nisem uporabnik pirotehnike. Včasih smo v zrak spuščali vse živo, zdaj mi je pa denarja za to škoda. Zdi se mi, da (zadnja leta vedno bolj) vsak december poslušamo gonjo proti vsem oblikam pirotehnike. Tega tako ali tako sploh ni več toliko, kot včasih, torej realno se ne poka ves december ampak zadnje par dni in na Silvestra. Nekateri čisto podivjajo čim slišijo pok in vidim da imajo že od lani odprto peticijo za prepoved vseh teh izdelkov. Meni je vseeno, če imajo ljudje svoje veselje teh par dni, nenazadnje 1/4 Slovencev mora vsak dan enga prižgat in mislim, da mi pasivno kajenje bolj škoduje na letni ravni kot teh par raket
Mors omnia aequat
Vazelin ::
Se spomnim, da si bil v 90ih kot na fronti, če si se decembra podal naokoli. Pravilno, da so omejili. Se spomnim ko so ti piratke metali pod noge, kamorkoli je neslo. Bedno
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
blackbfm ::
Meni je vseeno, če imajo ljudje svoje veselje teh par dni
Meni je tut vseen dokler imajo veselje znotraj svojega doma, ne da motijo okolico, ljudi in živali 1km okoli
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Mene tudi marsikaj moti, pa ne vidim peticij. Petarde so itak prepovedane
Mors omnia aequat
s1m0n ::
Tega je vsako leto manj! Vsaj v našem okolišu...
Se pač sprijazniš in teh nekaj dni preživiš ta pok.
Ter glede na to, da je od danes uradno uporaba dovoljena tudi to ne igra vloge, če vas to doma moti.
Se pač sprijazniš in teh nekaj dni preživiš ta pok.
Ter glede na to, da je od danes uradno uporaba dovoljena tudi to ne igra vloge, če vas to doma moti.
šernk ::
Če bi se zadeve delale varno bi bilo vse ok. Tako smo pa vsi alergični, v zadnjih 10ih letih sem dobil 1x raketo pod noge (na srečo zatajila zaradi padca ob tla), 1x je pa frendica dobila skoraj petardo v glavo (eksplodirala cca 1m od glave, je pa letela proti njeni glavi). Tako da ja...od takrat naprej lahko samo upaš da si hitrejši od mene, ker drugače čakamo skupaj policije! No sem jo že takrat želel čakat s tam cca 15 letnim mulcem, pa me je varnostnik prehitel in ga je on odpeljal naprej.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
FormerUser ::
MasterTade je izjavil:
Nisem uporabnik pirotehnike. Včasih smo v zrak spuščali vse živo, zdaj mi je pa denarja za to škoda. Zdi se mi, da (zadnja leta vedno bolj) vsak december poslušamo gonjo proti vsem oblikam pirotehnike. Tega tako ali tako sploh ni več toliko, kot včasih, torej realno se ne poka ves december ampak zadnje par dni in na Silvestra. Nekateri čisto podivjajo čim slišijo pok in vidim da imajo že od lani odprto peticijo za prepoved vseh teh izdelkov. Meni je vseeno, če imajo ljudje svoje veselje teh par dni, nenazadnje 1/4 Slovencev mora vsak dan enga prižgat in mislim, da mi pasivno kajenje bolj škoduje na letni ravni kot teh par raket
Tega ni več toliko ravno zaradi "gonje", to je strožje zakonodaje in akcij osveščanja, ki očitno delujejo, kar je tudi edino pravilno, ljudje se lahko poveselijo tudi na drug način, ne da bi ogrožali sebe in druge (ljudi in živali) ter svinjali okolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
zmaugy ::
Včasih sva z boljšo polovico velikokrat preživela novoletni večer v centru Ljubljane, ampak se je potem začelo folku frkljat in so letele petarde po zraku vsepovsod in ne greva več.
Tako da zdaj me BK za petardarje. V bistvu jih razumem, ker sem včasih tudi sam neizmerno užival v metanju petard, le da tega nisem počel tako, da bi jih metal v ljudi.
Tako da zdaj me BK za petardarje. V bistvu jih razumem, ker sem včasih tudi sam neizmerno užival v metanju petard, le da tega nisem počel tako, da bi jih metal v ljudi.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Mah zadnja leta je petard na novoletni večer v Ljubljani zelo malo. Vsaj tam na dogajališčih v centru
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Blumper ::
Ma jajca. Je lepo povedal en stric po tvju, trenutno so vsi proti ognjemetom. Kako je oh in sploh škodljivo in nevarno.. 1.1 pa bodo prispevki o veličastnih ognjemetih po državi in ostalem svetu.
Eno je ogled ognjemeta iz npr. ljubljanskega grada. Drugo je toleriranje metanja kober in ostalih hudih petard po ulicah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
FormerUser je izjavil:
MasterTade je izjavil:
Tega ni več toliko ravno zaradi "gonje", to je strožje zakonodaje in akcij osveščanja, ki očitno delujejo, kar je tudi edino pravilno, ljudje se lahko poveselijo tudi na drug način, ne da bi ogrožali sebe in druge (ljudi in živali) ter svinjali okolje.
Strožja zakonodaja je edina stvar, ki ima močan vpliv. Aktivisti sami niso dosegli prav veliko, kar poglej te vegane. Ljudem je upravičeno škoda dnarja za strelat v luft, je predrago - cca 1€ za 1 strel.
Eno je ogled ognjemeta iz npr. ljubljanskega grada. Drugo je toleriranje metanja kober in ostalih hudih petard po ulicah
V bistvu je gonja proti ostali legalni pirotehniki, ker so petarde že tako prepovedane in drugega kot kaznovat niti ne morejo
Mors omnia aequat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
hammock ::
Vsekakor je gonja po mojem mnenju neupravicena. Pirotehnika ima dolgoletno tradicijo, in je ob pravilni uporabi nenevarna. To da onesnazuje je neumnost, v primerjavi s prometom in kurisci na drva je onesnazenje zanemarljivo (in casovno zelo omejeno). Pol ljudi kadi vsak dan, potem pa jih kao skrbi kaj bodo vdihovali par minut okoli novega leta. Tudi pse lahko za teh par ur zaprete v hise, ce se bojijo pokanja.
Sam bom kot vsako leto imel obilen ognjemet, z robo iz Avstrije. Ce lahko jaz toleriram dizle na cesti vsak dan, bodo tudi drugi mojo pirotehniko.
Sam bom kot vsako leto imel obilen ognjemet, z robo iz Avstrije. Ce lahko jaz toleriram dizle na cesti vsak dan, bodo tudi drugi mojo pirotehniko.
Mato989 ::
Najboljše je jokcanje po radiju in drugje kako naj pomislimo na UBOGE živeli, kot so recimo psi in mačke... ko se pa mačke gonijo in psi lajajo ob 3 zjutraj ko bi jaz rad spal pa ti ubožci nič ne pomislijo na mene in dejstvo da bi rad V MIRU SPAL, tako kot njihovi lastniki egoistični ne!!!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Mato989, to me spominja na mojega soseda, ki mi je rekel, naj svoji mački povem, da naj ne hodi na njegovo parcelo, ker lovi ptiče.
Najprej sem mislil, da se zajebava, ampak je resno mislil... Saj veva, kako je mačke učit, ane?
Najprej sem mislil, da se zajebava, ampak je resno mislil... Saj veva, kako je mačke učit, ane?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
shadeX ::
Vsekakor je gonja po mojem mnenju neupravicena.
Je upravičena ja. Smo že videli, da tebe boli kurac za živali, starejše ljudi in okolico ja.
Pa uživaj ob misli da si denar dobesedno zakuril.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Mato989, to me spominja na mojega soseda, ki mi je rekel, naj svoji mački povem, da naj ne hodi na njegovo parcelo, ker lovi ptiče.
Maš prav... zato pa jih nimaš in težava izgine =) Enako je v večstanovanjskih zgradbah, tam bi moralo biti 100% dogvoljenje lastnikov zgradbe, da bi lahko kdo privlekel domačo žival... za AirBNB ki jih 90% notri ni v bloku mormo dobit 100%, zato da se mi pa cucek dere ob 3 zjutraj ker nekdo zakašlja pa je vse ok =)
Zgodovina sprememb…
Maš prav... zato pa jih nimaš in težava izgine =) Enako je v večstanovanjskih zgradbah, tam bi moralo biti 100% dogvoljenje lastnikov zgradbe, da bi lahko kdo privlekel domačo žival... za AirBNB ki jih 90% notri ni v bloku mormo dobit 100%, zato da se mi pa cucek dere ob 3 zjutraj ker nekdo zakašlja pa je vse ok =)
Ko nekdo v soseski pusti mladiča, ki potem pritava do tvoje hiše ves bolan, sestradan in na pol mrtev pa narediš kaj? Ga pustiš da pogine pred tvojim pragom?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Ko nekdo v soseski pusti mladiča, ki potem pritava do tvoje hiše ves bolan, sestradan in na pol mrtev pa narediš kaj? Ga pustiš da pogine pred tvojim pragom?
Težko kr sem v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta... ko se bo pa to zgodilo bom ti pa povedal kaj bi storil =) Ampak definitivno bi nekdo za vedno ostal brez varstva nad takim in drugačnim mladičem če bo prišel do 3. nadstropja =)
Zgodovina sprememb…
Verjetno bi poklical zavetišče/veterinarja. A to je proper odgovor?
hammock ::
Vsekakor je gonja po mojem mnenju neupravicena.
Je upravičena ja. Smo že videli, da tebe boli kurac za živali, starejše ljudi in okolico ja.
Pa uživaj ob misli da si denar dobesedno zakuril.
Ne, me ne. Samo ne kupim propagande, da vsaka raketa, ki jo spustim, ubije pet ptic, tri macke in dva starejsa obcana. Sem imel psa, ki mu je bilo vseeno za pokanje, ker sem ga tako vzgojil. Zivali se bojijo pokanja, ker lastniki panicarijo kako so boge.
Ves kolikokrat po streliscu katerega obiskujem hodijo srne? Pa pokamo 25 metrov od njih z revolverji kalibra 357 magnum, glasnejsimi od vseh petard. Dostikrat moramo prekiniti streljanje, iti do srn in jih nagnati, da ne fasejo kaksne krogle po nesreci. Pa so to divje zivali.
Bom uzival v kurjenju svojega denarja, hvala
A veš kaj ti bo veterinar povedal? Da bojo žival evtanazirali v roku tedna ali dveh, ker ga ne bo nihče prišel iskat. Sicer se to pove indirektno, ampak tako je.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Življenje naj bo kot ognjemet: glasno, intenzivno.. in včasih nevarno! Ne pa neka tiha soba, kjer te noben ne tika.
jest10 ::
Raptor F16 ::
Mah... mi gremo na sredo njive pokat, raje ti ne povem kaj vse. Efektivno ne ogrožano nikogar.
Okoli je hosta in drevesa dost dobr dušijobda ne odmeva po celi dolini.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
A veš kaj ti bo veterinar povedal? Da bojo žival evtanazirali v roku tedna ali dveh, ker ga ne bo nihče prišel iskat. Sicer se to pove indirektno, ampak tako je.
In kaj potem? Če jih je preveč/ga nihče noče/je bolen/tako mislijo/... naj ga evtanazirajo
Ni zdej moj problem vsak potepuški maček, ki bo pritaval naokoli. Mi je čisto dovolj eden za katerega skrbim.
Ta del debate se je nanašal na to, da pač nimaš živali in potem tudi nimaš problemov s petardami itd. Sam sem Matotu nakazal kako se ti lahko zgodi, da žival imaš, čeprav nisi tega nameraval.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Stikalo ::
Mene ognjemet ne moti, tistih par ur letno. Kar se tiče živali pa bi morali vzpostaviti red. Vsak dan, ko grem ven me oblajta dva sosedova psa. Velikokrat odvezan. Torej vsak dan ekvivalentno nekje 20-30 petardam.
Alien123 ::
Kupim stanovanje, potem pa bi še rabil dovoljenje za žival?
Malo morgen..
Ko si se preselil v blok si pač to sprejel, meni je naprimer sosed v prejšnem stanovanju nabijal skoz eno in isto pesem za vikend. Zakaj si pa nisi kupil hiše na samem?
forplan ::
Ta gonja proti pirotehniki v obliki raznih peticij in oglasov mi gre pošteno na jetra.
Od malih nog smo pri nas na vasi metali petarde, vse živali preživele...
Petard že dolgo ne mečem več, sem pa velik ljubitelj ognjemeta okrog novega leta, za kakšen rojstni dan... Imam 2 psa. Res da nista majhna cucka, vendar noben se ne boji poka! Tako sta vzgojena in sta vedno zraven pri ognjemetu. Sta ravnodušna do pokanja pri sosedih, do grmenja, do bilo kakšnega poka... Imata tudi vlogo čuvaja, kako bi bilo če bi se najmanjšega poka bala?
V glavnem folk je čist ponoru!!! Imajo tiste pse ki jih oblačijo, bojijo se grmenja, jedo lahko samo najboljšo specializirano bio dieto, veterinarsko odobreno... Verjetno človek še prdnit ne sme blizu njih da jih ne prestraši :) Zato so krivi tudi lastniki da so prestrašeni! Ne pa da samo žolco zlivajo na pirotehniko.
Od malih nog smo pri nas na vasi metali petarde, vse živali preživele...
Petard že dolgo ne mečem več, sem pa velik ljubitelj ognjemeta okrog novega leta, za kakšen rojstni dan... Imam 2 psa. Res da nista majhna cucka, vendar noben se ne boji poka! Tako sta vzgojena in sta vedno zraven pri ognjemetu. Sta ravnodušna do pokanja pri sosedih, do grmenja, do bilo kakšnega poka... Imata tudi vlogo čuvaja, kako bi bilo če bi se najmanjšega poka bala?
V glavnem folk je čist ponoru!!! Imajo tiste pse ki jih oblačijo, bojijo se grmenja, jedo lahko samo najboljšo specializirano bio dieto, veterinarsko odobreno... Verjetno človek še prdnit ne sme blizu njih da jih ne prestraši :) Zato so krivi tudi lastniki da so prestrašeni! Ne pa da samo žolco zlivajo na pirotehniko.
da se strinjam
Povej to random cloveku ki mu je poskodvalo oko, prst roko sluh. Poleg tega da je za ostalih 1000 v blizini pokanje annoying as f*ck.
To sranje bo slej ko prej prepovedano in prav je tako.
Povej to random cloveku ki mu je poskodvalo oko, prst roko sluh. Poleg tega da je za ostalih 1000 v blizini pokanje annoying as f*ck.
Kako pa to veš? Koliko ljudi bo spet na ognjemetu v Lj.?
Mors omnia aequat
In zakaj bi delali izjemo za pirotehniko? Potem pa prepovejmo vse kar pač nekatere živcira (meni gre faking na živce poletni festivali, recimo imam enega na 1km zračne, kar mi gre bolj na živce kot pa pokanje, lajanje psov, itd...)
Prepovejmo recimo planinarjenje, ker se pač nekateri poškodujejo...
Zakaj ravno na pirotehniko takšno zlivanje žolca? Vsaka stvar gre komu na živce pa more vseeno požret, če noče živet bogu za hrbtu.
da se strinjam
Superboyy ::
Lahko bi se že moderniziral in bi na silvestrovo namesto kemičnih pokalic v zrak poslali jato dronov:
Ljudje grejo zurat in se druzit, ne pa na ognjemet.
Verjem tudi da kakšen majhen % gre gledat tudi ognjemet...
Jaz na primer sem že 3-krat bil v Španiji v mestu blizu Barcelone, kjer imajo tekmovanje pirotehniki. Ker je zmeraj v juliju gre skombinirat celo s dopustom. In nato vsak večer teden dni ima en pirotehnik predstavitev in traja ognjemet skoraj uro.. In zmagovalec ima čast da lahko pripravi ognjemet na mestni praznik. V glavnem ognjemet na toplem, na mestni plaži vsak večer...
Ne vem ali so vsi psi/ljudje gluhi tam ali pa ste samo slovenčki pač toliko zategjeni...
Pa še to, pirotehnika se tam uporablja za vsak praznik. Recimo za veliko noč je bila procesija in procesijo je spremljala pirotehnika. Od vrtalk do petard... In to ne kar nekateri da bi metali. Ampak ti ki so izvajali so bili del procesije. Prav tako za mestni praznik kjer spremljajo obhod "mestnega zaščitnika"
Še video:
da se strinjam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: forplan ()
Glugy ::
Nisem proti ognjemetu; sam petarde so pa res brezveze; je ene parkrat mal manjkal da bi ga nasankal. Pa mislm da rakete spuščat po 2 uri ponoč je tud nesmiselno ; mislm velik ljudi gre takrat že spat. Sej se da prej spusti rakete če te to zabava. Dobr za živali res ni najboljše ampak če je res sam eno noč za par ur ok. Čeprav men gre tud doskrat na živce ta zvok ; ko si že doma pa slišiš pokanje ...uf.. Preglasno.
Ne vem ali so vsi psi/ljudje gluhi tam ali pa ste samo slovenčki pač toliko zategjeni...
Jp, tok smo zategneni da ne maramo ognjemetov in naganjana bikov po mestu. Španci živijo še v neki drugi eri.
Zakaj ravno na pirotehniko takšno zlivanje žolca?
Ker nima dodane vrednosti. Ne samo da motis ampak s tem se povzroca ear rape celotni okolici.
Verjem tudi da kakšen majhen % gre gledat tudi ognjemet...
Njihovo zivljenje ne bo nic bolj/manj prazno ce se bodo ognjemetu enostavno odpovedal. Bo pa 1000 ljudi okoli imelo svoj mir.
Jp, tok smo zategneni da ne maramo ognjemetov in naganjana bikov po mestu. Španci živijo še v neki drugi eri.
Ja zgleda živite v drugi eri, kjer je očitno "pravilno" samo tisto kaj si namislite. Samo nekakšna generična dejanja, vse kar pa je drugače je pa moteče...
Btw tudi v Pamploni 2013 sem bil je res dogodek, ko vidiš s temi biki nekaj nepozabnega. Tudi v Buñol sem bil (metanje paradižnika) v glavnem pepoznano, kajti kaj takega bi v sloveniji ziher preprečle peticije in civilne iniciative :)
Ker nima dodane vrednosti. Ne samo da motis ampak s tem se povzroca ear rape celotni okolici.
Ja kakšno dodatno vrednost pa imajo poletni festivali? Eni grejo se zabavat na ognjemet, ostali na muziko. Tudi glasna glasba ima vpliv na okolje in na živali.
Njihovo zivljenje ne bo nic bolj/manj prazno ce se bodo ognjemetu enostavno odpovedal. Bo pa 1000 ljudi okoli imelo svoj mir.
Spet trdiš nekaj v prazno. Si res prepričan da ne obstajajo tisti ki želijo videt ognjemet ognjemet? Se zaradi tega ne udeležujejo silvestrovanj na prostem? Recimo jaz sem eden takšnih in si moram polnit ego tako da se udeležujem v tujini. Poleg tega imam v bucket listi da nekoč vidim novoletni ognjemet v Sydneju v živo.
Pa prijeten ogled :)
da se strinjam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: forplan ()
Phantomeye ::
MasterTade je izjavil:
FormerUser je izjavil:
MasterTade je izjavil:
Strožja zakonodaja je edina stvar, ki ima močan vpliv. Aktivisti sami niso dosegli prav veliko, kar poglej te vegane. Ljudem je upravičeno škoda dnarja za strelat v luft, je predrago - cca 1€ za 1 strel.
V bistvu je gonja proti ostali legalni pirotehniki, ker so petarde že tako prepovedane in drugega kot kaznovat niti ne morejo
Model, kako pa misliš, da pride do spremembe zakonodaje? Dva načina - aktivizem in / ali lobiranje.
Ljudje grejo zurat in se druzit, ne pa na ognjemet.
Ljudje imajo radi ognjemete za razliko od petard, nihče ne mara, da mu nepredvidljivo v bližini eksplodira petarda.
Po drugi strani ljudje radi mečejo petarde, ker eksplozija ni nepredvidljiva.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Kupim stanovanje, potem pa bi še rabil dovoljenje za žival?
Malo morgen..
Ko si se preselil v blok si pač to sprejel, meni je naprimer sosed v prejšnem stanovanju nabijal skoz eno in isto pesem za vikend. Zakaj si pa nisi kupil hiše na samem?
Ne ni res... Od 22.00 do 6.00 mora biti v bloku tisina... Lahko imas psa samo zvokov ne sme spuscat...
Pika na i ::
Zanimivo.
Menda je "novi svet z novimi ljudmi" izjemno napreden. A stare fore z debilnim pokanjem bi pa še kar gonili naprej.
Kako te lajež psa lahko poškoduje, enako kot petarda, bi pa tudi rada izvedela. Pa brez pravljic.
Peticija obstaja od leta 2014.
Menda je "novi svet z novimi ljudmi" izjemno napreden. A stare fore z debilnim pokanjem bi pa še kar gonili naprej.
Kako te lajež psa lahko poškoduje, enako kot petarda, bi pa tudi rada izvedela. Pa brez pravljic.
Peticija obstaja od leta 2014.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
joze67 ::
Phantomeye je izjavil:
MasterTade je izjavil:
Strožja zakonodaja je edina stvar, ki ima močan vpliv. Aktivisti sami niso dosegli prav veliko,
Model, kako pa misliš, da pride do spremembe zakonodaje? Dva načina - aktivizem in / ali lobiranje.
Ljubitelji pirotehnike imajo radi (in so v njih domeni) enostavne postopke, ki se hitro končajo z jasno vidnim in slišnim rezultatom. Dolgotrajnega potrpežljivega dela, ki se konča s posrednimi dosežki, pač ne razumejo.
Če bi ga, bi ne potrebovali petard za doseganje zadovoljstva in užitkov. Tako pa se jim verjetno 2/3 življenja zdita brezsmiselni, ker morajo dnevno skozi postopke in opravila brez takojšnje nagrade.
OZZY ::
Ja.. in to se izpostavlja zaradi par budal ki so metale petarde med folk. Kdaj je prišlo do HUDIH poškodb. Ko je folk začel zadeve predelavat in misli, da zadeve obvladajo. Prav tako je potrebno upoštevati navodila. Kar pa nekateri ne.. in spet imaš kako poškodbo.
Kaj in koga so pa npr. cigareti poškodovali.. 1000x in več ljudi. Koliko ljudi je zaradi njih umrlo ali pa zaradi pirotehnike. Pa noben ne podpisuje peticije proti prepovedi. Zakaj. .ker gre za "udobje življenjskega pomena". Pirotehnika pa je v 99% v tistem tednu aktualna. Pol pa konec .. mogoče še kak RD in to je to. Kadilci pa vlečejo celo leto in so bolj nadležni kot pirotehnika v tistem tednu. In pasivno kajenje pa ni škodljivo za okolico?? Govorijo o živalih. kaj smo pa mi za kadilce potem??
Pa še 100 drugih primerov bi se lahko napisalo.. a vse je kot rečeno "pomembno za udobje folka skozi celo leto" in jih j**e za to.
Go with the flow.
issak ::
MasterTade je izjavil:
Čuvaj enkrat male otroke in živali na silvestra, pa ti bo pokanje hitro presedalo. Jaz že zadnjih par let čuvam psa od staršev, in edina reč ki jo ob polnoči počnem je da ga mirim. Žena pa otroke.
Kajenje smrdi, in na živce mi grejo čiki po tleh, ker večina še vedno ne ve kaj je to koš za smeti, ampak vsaj ne poka na ves glas.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
nekikr ::
Brez ognjemeta, kuhano vino, ampak virgin, ker smo tudi proti vsaki kaplji alkohola, sex obvezno samo še s kondomom, se pravi tudi z lasnim partnerjem, nikakor nobenega mnenja o čemerkoli, ker lahko nekoga užališ, nasprotnega spola niti pogledati ne smeš in da ne bi slučajno glasu kadarkoli dvignil nad 20db.
Počasi bodo to postala res nepozabna praznovanja. Če bo kdo hotel dober žur, bo moral v lokalni dom upokojencev na partijo kart, vse ostalo bo tako ali tako prepovedano.
Počasi bodo to postala res nepozabna praznovanja. Če bo kdo hotel dober žur, bo moral v lokalni dom upokojencev na partijo kart, vse ostalo bo tako ali tako prepovedano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabljate zabavno pirotehniko? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12500 (8866) | jest10 |
» | Kam silvestrovat - brez pokanja?Oddelek: Loža | 7238 (4889) | scipascapa |
⊘ | Petarde (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 73692 (55458) | dzinks63 |
» | Pirotehnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27378 (22620) | jest10 |