Forum » Programska oprema » Kateri driver za TNT2 M64 ?
Kateri driver za TNT2 M64 ?
Azrael ::
Mene zanima, katere driverje priporočate za TNT2 M64 32MB RAM za Win98 ? Vem, da je ta grafika že bolj v letih in nisem siguren ali so najnovejši driverji z NVidie v redu za to kartico.
Obenem me še zanima ali imajo sedaj driverji za te grafike možnost nastavljanja velikosti in položaja slike na monitorju, ker monitor pri tem računalniku ni digitalen, driver, ki je bil priložen tej grafiki lahko samo nastavlja položaj slike na ekranu, ne more pa spreminjati širine in višine slike, kar je včasih zoprno.
Hvala za odgovore.
LP, Azrael
Obenem me še zanima ali imajo sedaj driverji za te grafike možnost nastavljanja velikosti in položaja slike na monitorju, ker monitor pri tem računalniku ni digitalen, driver, ki je bil priložen tej grafiki lahko samo nastavlja položaj slike na ekranu, ne more pa spreminjati širine in višine slike, kar je včasih zoprno.
Hvala za odgovore.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nvidia gtx 750 (ti) 2 monitorja,na drugem ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2258 (2076) | Senitel |
» | SSD Ročno formatiranje? NujnoOddelek: Strojna oprema | 8012 (7293) | miraldi |
» | Težave z hd5850Oddelek: Strojna oprema | 1036 (809) | Oddin |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11483 (9511) | matter |
» | Ko rač. starta iz hibernacije ni slike (Dual Monitor)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2293 (1945) | ali3n |