Forum » Loža » Amazon De Vračilo Paketa
Amazon De Vračilo Paketa
nooby ::
Pozdrav.
Kupil sem napačen artikel katerega želim in imam možnost vrniti do 30.1.2020.
Gre za 30Eur vreden Ključek se pravi mala teža paketka.
Na Amazonu sem nov in nikoli nisem še nič vračal. Kolikor razzumem se to pošlje direkt na Amazon de.
Zanima me kako oz. preko koga naj vrnem ta paket in koliko bo za teh par 100g cena?
Liste katere se izpolni sem že natisnil.
Lp
Kupil sem napačen artikel katerega želim in imam možnost vrniti do 30.1.2020.
Gre za 30Eur vreden Ključek se pravi mala teža paketka.
Na Amazonu sem nov in nikoli nisem še nič vračal. Kolikor razzumem se to pošlje direkt na Amazon de.
Zanima me kako oz. preko koga naj vrnem ta paket in koliko bo za teh par 100g cena?
Liste katere se izpolni sem že natisnil.
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
- spremenilo: nooby ()
tony1 ::
Sam sem to vedno vračal po navadni pošti, niti priporočeno nisem poslal, ker je dražje in so pošteno povedali, da iz tujine poizvedb ne bodo dobili, tudi če bi jo hotel delati.
Nikoli nobenega problema.
Nikoli nobenega problema.
tony1 ::
feryz ::
Lepo to delate, Greta je vesela takih ljudi in takega početja.
Mulci so sploh bolni dandanes, cunje in škarpi laufajo sem ter tja, da je noro. Več se jih prepelje in pomeri, kot dejansko kupi.
Mulci so sploh bolni dandanes, cunje in škarpi laufajo sem ter tja, da je noro. Več se jih prepelje in pomeri, kot dejansko kupi.
Master_Yoda ::
Tako je, zato pozeri vsak scis ki ti ga trgovina poslje saj gre vendar za ekologijo ! in dobicke teh podjetij
Dovie'andi se tovya sagain.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poštnina pri vračilu Amazon.deOddelek: Omrežja in internet | 8917 (1475) | tikitoki |
» | amazon nategancija - kaj nareditiOddelek: Kaj kupiti | 5016 (2639) | radmannsdorf |
» | Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17698 (15382) | čuhalev |
» | 30% davek na zaslušek pri Amazonu?Oddelek: Loža | 10630 (6328) | tikitoki |