» »

Wraith Prism

Wraith Prism

Ales47 ::

Pozdrav,

zanima me , ce se splaca kupit boljse cooler za 3700X. Kaj priporocate? Drgac pa ne navijam lih CPUja, sam me moti da je wraith prism glasen.

best p/p cooler?

LP
Ryzen 7 5800X3D|Aorus X570|32GB KINGSTON DDR4|RTX 3080|250GB SSD Samsung|2TB

fuck_it_ ::

Be Quiet Dark Rock Pro 4. Je zelo tih. Praktično daleč najboljši P/P daleč naokoli.
Lahko vzameš tudi Noctua nh-d15, ki je še malenkost boljši, samo jaz nisem videl smisla v tistih 20 EUR več, saj ni 1/4 boljši kot od Be Quiet ampak mogoče le nekaj %, s tem da glasnost obeh hladilnikov je zelo primerljiva. Ampak je pa dejstvo da Noctua je pač legendarna in že vizualno izgleda fantastično. Če najdeš trgovino kjer Be Quiet in Noctua staneta približno enako, pač izberi tistega, ki ti je lepši saj sta oba neverjetno zmogljiva (boljša od vseh 240mm vodnih hlajenj in primerljiva slabšim 360mm velikim vodnim hlajenjem).

Ja, se splača. Ventilatorjev skoraj ne slišim (vrtijo se na največ 1000 RPM saj CPU ostaja dovolj hladen da se ne rabijo hitreje vrtet).

Ne razmišljaj. Kupi in uživaj.

Jaz sem Wraith prism cooler dal kar takoj v omaro brez da bi ga sploh testiral. Ga bom uporabil ko bom v dnevni sobi sestavljal nov media center PC s cenejšimi AMD komponentami.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fuck_it_ ()

hojnikb ::

ce bos prodajal kuler, mi sporoci, kupim.
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
24854839 (4135) freesty
»

Ali zračno hlajenje umira? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
17324515 (11724) Raptor F16
»

Računalnik ne dela

Oddelek: Strojna oprema
211442 (924) solatko
»

Kateri cooler procesorja?

Oddelek: Pomoč in nasveti
222711 (2254) r3dkv1c4
»

Kateri top zračni CPU hladilnik kupiti?