» »

TV s PiP (ja, že spet)

TV s PiP (ja, že spet)

hanzeljn ::

Dario in vsi ostali, ki prodajate TV-je - dve vprašanji:
1. kaj menite o TV Daewoo 28A7 ali 28G7 ? Na tujih internetnih straneh ni videti kritik, so celo pohvale. Ta dva modela sta mi zanimiva zaradi cene, seveda. 70 jurjev za 70 ekran, brez PiP.
2. vprašanje, za katerega sem porabil že mnogo telefonskih impulzov: kateri je najcenejši TV z PiP ? Ko to vprašam po telefonu, mi trgovci naštevajo vse živo. Bistvo vprašanja pa je v besedah "najcenejši" in "PiP". Gorenja nočem zaradi slabih izkušenj z njihovim TV55MT (stalno prisotno brnenje-brenčanje, televizorju se preprosto zmeša - po sliki začne razmetavati simbole iz teleteksta, daljinske komande ne delajo več, reset možen le z izklopom iz vtičnice, itd). Verjetno bo bolj vprašati, katera je DRUGA najcenejša varianta s PiP ?
Hvala.
_____________
  • zaklenil: boštjan ()

boštjan ::

Nič že spet,kar v stari temi vprašaj. Za osebne razgovore pa uporabi mail ali pa private message

Dodgeviper ::

Na prvo vprašanje ti bom odgovoril takole Tale Daewoo za to ceno je odličn Tv, slika dokaj vredu, ostale funkcije standard kot pri ostalih Tv do 85k, razen morda le da ta Tv čeprav nima S-vhs vhoda ti preko enega od dveh scartov podpira adapter S-vhs to pomeni da preko tega S-vhs kabla dobiš barvno sliko v primerjavi z ostalimi TV-ji ki ne večina do 85j ne podpira. Se pravi ČB slika.
Ja pa še neki Daewoo kot napis še ne pomeni nič, kritik ni dobil predvsem ker pri tej zadevi ima prste vmes Hitachi, kateremu gre prav dobro če ne odlično.
Na drugo ti bom takole povedal
Zelo malo TV-jev je z PIP in da so poceni, philips, sony se sploh retko odločita za pip sony je pri nekaterih novih modelih celo ukinil, letošnjih modelih.
PiP boš našel na kaki levi znamki mogoče, Drugače dosti Grundigov podpira nadgradnjo na pip sam so vsi večinoma čez 120k.
Kar se tiče tega gorenje ki ga imaš bi ti neki svetoval v zvezi z TTX TV-ji večinoma začnejo razmetavati simbole ker imajo slab signal, Slika je lahko dokaj ok, sam signal mogoče šopa prekinjeno to se predvsem dogaja ob slabem vremenu.
Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Picture in Picture (PiP) - kako bi usposobil?

Oddelek: Zvok in slika
7779 (575) St235
»

Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12524867 (15555) OK.d
»

TV tuner

Oddelek: Strojna oprema
152125 (1985) iKlancar
»

LG LCD ali SONY LCD

Oddelek: Zvok in slika
52341 (2065) Miran2005
»

TV z PIP in diagonalo ekrana 63cm

Oddelek: Kaj kupiti
335103 (4502) hanzeljn

Več podobnih tem