Forum » Pomoč in nasveti » Modemu dogaja!!!
Modemu dogaja!!!
Sydk ::
Imam kabelski modem Thomson in ko ga ne uporabljam, oz. ko bi moral popolnoma mirovat, ga mede kot bi nekaj crpal ali oddajal 100 na uro, seveda je bla prva stvar ki sem jo pognal Adaware, potem anti-trojan, anti-virus, registry-first-aid ...nic!!! sistem je cist kot solza, unmu pa se kr dogaja, tut ko sem npr. v cistem dosu...
kdo ve kaj bi to bilo oz. kako bi pogledal kam kaj posilja oz. kaj sprejema?
kdo ve kaj bi to bilo oz. kako bi pogledal kam kaj posilja oz. kaj sprejema?
Cokolesnik ::
A sklepaš po hitrem utripanju lučk? Ne vem, zakaj se sekiraš, ko pa te zadeva ne ovira pri delu. Operater lahko prek omrežja nadzoruje oz. upravlja modem, zato tudi njih povprašaj o "problemu", ki ga imaš.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Sydk ::
Seveda skpepam po hitrem utripanju luck, kar pomeni da je modem konstantno obremenjen 10-20 % za prazen nic, do zdaj ga ni sral, vceraj je pa zacel, imam pa max. slab mega prenosa kar je veliko manj kot imajo npr. kaki drugi kablasi zato se mi zdi vsakrsno precrpavanje podatkov modema, brez moje avtorizacije in vednosti...potrata in nesmisel jah bom povprasal pri operaterju ja, ker vidim da ni PROBLEM (brez narekovajev) na moji strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP8710w zamenjava grafikeOddelek: Strojna oprema | 2227 (1722) | _koki_ |
» | vsi bodoči učitelji / profesorji računalništvaOddelek: Šola | 8180 (6385) | maxipin |
» | Dejavnost modema in router-a tudi pri izklopljenem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 1074 (973) | Daedalus |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3264 (3017) | poga |
» | Upor za izmenično napetostOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1379 (1269) | Brane2 |